Miért halt meg Adrien Agreste anyja?

Pontszám: 4,1/5 ( 26 szavazat )

Számos epizódban és más kánon forrásokban Emilie-t erősen feltételezték, hogy egy korábbi Csodálatos páva

Csodálatos páva
A Peacock Miraculous egy bross, amely amikor Duusu megszáll benne, az érzelmek erejével páva témájú szuperhőssé varázsolja viselőjét. ... A bross deaktiválásához a felhasználónak ki kell mondania a detranszformációs kifejezést: "Fall My Feathers".
https://miraculousladybug.fandom.com › Peacock_Miraculous

Páva – Csodálatos Katicabogár Wiki – Rajongó

tartója, a Miraculous egykori sérült természete okozta kómáját. Jelenleg Gabriel tárolójában van, ahol egy üvegkoporsóban tartják.

Hogyan került kómába Adrien anyukája?

Emilie kómába esett a csodás pillangó és a páva fúziója miatt (Elmélet) | Rajongás.

Vajon Emilie Agreste meghalt a páva csodájában?

Később Emile meghalt , Adrien pedig körülbelül 13 éves volt. Nathalie szédülést kapott, mert a Miraculous pávát használta. Adrien azt mondja, hogy az anyja is szédülést kapott. ... Lehet, hogy Gabriel tett valamit Emile-el, vagy Emilie feláldozott Gabrielért, amitől bűntudatot érezhetett, mert ő volt az oka a halálának.

Emilie Agreste él még?

Csodálatos: Minden, amit Adrien titokzatos anyjáról tudunk. ... Míg a közvélemény és Adrien (más néven Cat Noir) azt hiszik, hogy meghalt, az igazság sokkal torzabb. Valójában titokban kómában van, és jelenleg egy üvegkoporsóban tartják, Adrien apjának az Agreste-kúria alatti tárolójában.

Miért sólyommoly Adrien apja?

Cat Noir és Katicabogár célja, hogy megvédje Parist a Hawk Moth néven ismert embertől, aki szupergonoszokká változtathatja az embereket. Hawk Moth meg akarja szerezni Cat Noir és Ladybug's Miraculouses alkotásait, és valójában ő Adrien apja, anélkül, hogy erről tudnának.

De ő az anyánk💖Szállj le a kocsimról!! ( Teljes összeállítás ) A legjobb videók | GCMM | Gacha Club🐞MLB AU

21 kapcsolódó kérdés található

Ki az az Agreste crush?

Marinette Dupain-Cheng (más néven Katicabogár) a Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir fő női főszereplője. Felkelő fiatal lány, aki arról álmodik, hogy divattervező legyen, és Alya Césaire legjobb barátja. Adrien Agreste/Cat Noir fő szerelme is ő.

Luka szereti Marinette-et?

Azonban tudatja vele, hogy mindig ott lesz, ha a dolgok nem működnek. Luka igazán szereti Marinette-et . Marinette és Luka először a "Captain Hardrock" című filmben találkoznak, amikor az anyja leküldi őt, hogy menjen el próbálni a bandával.

Gabriel Agreste szerelmes Natalie-ba?

Igen, Nathalie szereti Gabrielt, de nem, mindenkit érdekel Nathalie érzése, senkit nem érdekel Gabriel érzése. Egy másik ok, amiért ez a kapcsolat nem az: Gabriel házas férfi, Emilie nem halt meg, és ez egy gyerekműsor.

Ki Gabriel Agreste barátnője?

Marinette Dupain- Cheng/katicabogár.

Van Marinette-nek bátyja?

Marinette bátyja volt minden, ami Marinette nem. Meglehetősen szarkasztikus volt és egyenesen gunyoros. Ennek ellenére Marinette és testvére, Tyler meglehetősen jól kijöttek egymással.

Meghal a Chat Noir?

Igen, ez a 4. évad végén fog megtörténni, de a Cat Noir el fog pusztulni , így Ladybugnak vissza kell szereznie a csodát Hawk Mothtól, hogy kívánjon, és az 5. évad végén visszahozza.

Hogyan halt meg Gabriel Agreste felesége?

Egy gazember ölte meg . Ez magyarázza a Peacock Miraculous állapotát, mivel a ruhát és az erőket a kwami ​​generálja, ha jelentős kárt okoztak a hősnek, akkor több mint lehetséges, hogy a kwami ​​is megsérülhet közben.

Kihez megy feleségül Adrien Agreste?

MARINETTE és ADRIEN összeházasodnak? Új epizód 2017. CSODÁLATOS KATICABOGÁR MARINETTE és ADRIEN összeházasodnak!

Emilie Agreste kómában van?

Megjegyzések. Emilie Agreste titokzatosan eltűnt az 1. évad eseményei előtt. A "Style Queen"-ben és a "Queen Wasp"-ben kiderült, hogy az Agreste-kúria alatt van, ugyanabban a szobában, mint a "Gorizillában", valami koporsóra emlékeztető belsejében. úgy tűnik, hogy kómában van .

Hány éves Marinette?

Marinette a Miraculous sorozat női főszereplője. Ő egy 1,35 méter magas, 14 éves lány , akit egy francia-kínai tinédzserként ábrázolnak Párizsból, aki divattervező szeretne lenni.

Felix macska noir?

Félix Agreste volt a Cat Noir eredeti változata, amely a Ladybug PV-ben volt látható. A fősorozatban Adrien Agreste váltotta.

Ki az a Gabriel Agreste asszisztens?

Nathalie Sancoeur , akit később Mayura és Catalyst néven ismertek akumatizált formájában, a Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir másodlagos antagonistája. Gabriel Agreste/Hawk Moth asszisztense, aki a kastélyát kezeli és fiát, Adrien Agrestét/Cat Noirt gondozza.

Marinette anyja katica volt?

Ő Tom Dupain felesége és Marinette anyja . A "Katicabogár"-ban, miután hazugnak és tolvajnak hitte Marinette-et, Scarlet Moth kis híján Verity Queenné alakítja.

Juleka és Rose randevúznak?

A Julerose egy népszerű femslash hajó, amely folyamatosan növekszik a Miraculous Ladybug-rajongóságon belül, annak köszönhetően, hogy Juleka és Rose barátnők . Ezt Thomas Astruc, a Miraculous alkotója nemrégiben megerősítette Twitter-üzenetében.

Ki a leendő Cat Noir?

Kiderült, hogy Marinette és Adrien továbbra is Katicabogár és Cat Noir lesz a jövőben, de Gabriel Agreste-et valaki más követte Hawk Moth szerepében, de még mindig vannak bizonytalan dolgok.

Kihez megy feleségül Luka Couffaine?

25 évesen animátornak végzett, de feleségével folytatta zenei karrierjét. Abban az évben feleségül vette Jocelyn Couffaine -t.

Marinette megcsókolta Lukát?

És az a tény, hogy Marinette Lukát szájon csókolja, ő viszont Adrient arcon, megrémít! FIGYELEM: NINCS GYŰLÖLÉS!!!

Katicabogár szerelmes Lukába?

Oké, szóval a 3. évadban kiderült, hogy Luka valóban szerelmes Marinette -be, Kagami pedig igazán szerelmes Adrienbe, és hogy az évad végén Marinette Lukával, Adrien pedig Kagamival kötött ki.

Ki az a Marinette nővére?

Ismerje meg Misty Dupain-Chenget , Marinette ikertestvérét. Édes és kedves, mint a nővére. Kicsit félénk is volt. Ő lett az új katicabogár, amikor Marinette túlságosan félt ahhoz, hogy Katicabogár legyen.

Ki az a Chloe barátja a csodás Katicabogárban?

Gabriel Agreste/Hawk Moth .