Miért nem játszik Chris woakes Angliában?

Pontszám: 4,7/5 ( 8 szavazat )

Nem választották ki az angliai teszttúrákra télen, és távol volt a kriketttől a júliusban elszenvedett saroksérülése miatt. Woakes 2020 augusztusa óta az első tesztjét játszotta, amikor csütörtökön lépett pályára a negyedik, India elleni teszten az Oválban.

Miért nem játszik Chris woakes?

Woakes, Anglia év játékosa 2020-ban, több mint 12 hónapja nem játszott tesztkrikettet az EKB pihenési és rotációs politikája, valamint egy saroksérülés kombinációja miatt, amely kizárta a sorozat első három tesztjén.

Miért nem játszik Chris woakes Indiában?

A The Guardiannek a kilépéséről szólva Woakes azt mondta, hogy a döntés az angol T20-as világbajnoki keretbe való felvétele miatt született, nem pedig a manchesteri teszt sorsa miatt.

Ki helyettesíti Chris Woakest?

A 2021-es IPL szezon hátralévő részében Ben Dwarshuis ausztrál bowlingozó váltotta Chris Woakest a Delhi Capitals csapatában.

Kinek játszik Chris Woakes az IPL-ben?

Chris Woakes, az angol válogatott játékos, Jonny Bairstow és Dawid Malan után a legújabb angol krikettjátékos, aki kiszállt a 2021-es Indiai Premier League (IPL) második szakaszából, amely szeptember 19-én kezdődik az Egyesült Arab Emírségekben.

Az angol Moeen Ali, Jonny Bairstow és Chris Woakes tud utcai krikettezni? | BBC Sport

37 kapcsolódó kérdés található

Chris Woakes játszik az IPL 2021-en?

Az angol válogatott játékos Chris Woakes kedden kijelentette, hogy úgy döntött, hogy kilép a 2021-es Indiai Premier League (IPL) hátralévő részéből az Egyesült Arab Emírségekben, szem előtt tartva a T20-as világbajnokságon és az Ashesben vállalt kötelezettségeit.

Chris Woakes az IPL-ben van?

Chris Woakes az indiai labdarúgó-bajnokság második felében való kilépésről szóló döntését az Anglia elleni télnek tulajdonította, amely sportági szempontból 2019 hazai nyarához hasonlítható. ... Szívesen részese lettem volna az IPL-nek, de valamit adnia kell.

Ki Delhi fővárosainak kapitánya?

Rishabh Pant a Delhi Capitals kapitányaként folytatja a 2021-es szezon hátralévő részében, annak ellenére, hogy Shreyas Iyer rendes kapitány visszatért vállsérüléséből.

Melyik megyében játszik Chris woakes?

ODI ing sz. T20I póló sz. Christopher Roger Woakes (1989. március 2-án született) angol krikettjátékos, a Warwickshire County Cricket Club és az angliai krikettcsapat játékosa. Tagja volt annak az angol válogatottnak, amely megnyerte a 2019-es krikett világbajnokságot.

Chris woakes jó játékos?

Nem csak arról van szó, hogy bekapja a labdát, Woakes egy nagyon praktikus ütő is. Néhány első osztályú század a nevéhez fűződik, a legfigyelemreméltóbb a Hampshire elleni veretlen 131.

Mennyi Jofra Archer fizetése?

A jelentések szerint az indiai kapitánynak, aki mindhárom formátumban játszik, A+ fokozatú szerződése van a BCCI-vel, amely Rs-t fizet neki. 7 millió éves fizetés.

Melyik csapatban játszik Jofra Archer 2021-ben?

IPL 2021: A Rajasthan Royals Jofra Archerje visszatért a hálóba egy furcsa kézsérülés után.