Miért halt meg Bellamy a 100-ban?

Pontszám: 5/5 ( 61 szavazat )

Így az egész sorozat egyik legnagyobb fordulatában Clarke lelőtte Bellamyt, hogy megmentse Madit . ... Elvesztesége lesújtó, de élete és népe iránti végtelen szeretete nagyra fog törni, és mindenre hatással lesz, ami ezután következik, egészen a sorozat fináléjának végéig.

Miért halt meg Bellamy a 100-ban?

A 7. évad 13., "Blood Giant" című epizódjában Clarke lelőtte Bellamyt, miután nem volt hajlandó átadni Clarke fogadott lányának, Madinak a jegyzetfüzetét a jövő rajzaival , amelyről úgy gondolta, hogy segít egy jobb világ felépítésében.

Bellamy meghalt a gránáttól?

Miután túlélt egy gránátrobbanást, Bellamy Blake életét veszti (ezúttal tényleg) , és nincs lehetőség arra, hogy visszatérjen. A rajongókat különösen megdöbbentette, hogy a The 100 írói úgy döntöttek, hogy megölték, és sokan azt állították, hogy ez volt a sorozat legrosszabb halálesete.

Hogyan halt meg Bellamy fake?

A 100 valóban bebizonyította, hogy bárki meghalhat a The CW utolsó három epizódjában, miután a sorozat megölte a rajongók kedvenc karakterét a 7. évad 13. részében, a "Blood Giant" címmel. Bellamy Blake-et (Bob Morley alakítja) Clarke Griffin (Eliza Taylor) lelőtte, miután megfenyegette, hogy átadja Madi (Lola Flanery) jegyzetfüzetét...

Clarke megcsókolja Bellamyt?

Bellamy megpróbálja meggyőzni őt, hogy megtették, amit kellett, de Clarke egyszerűen nem tud nem gondolni rá, és nem tud ránézni az összes emberre, akit minden nap megmentett, tudván, hogyan juttatta el őket oda. Clarke ezután arcon csókolja Bellamyt, majd megöleli, és azt mondja neki, hogy vigyázzon mindenkire.

A 100 7. évad – A három fő probléma Bellamy halálával

15 kapcsolódó kérdés található

Bellamy szereti Clarke-ot?

Legyen szó plátóiról vagy romantikusról, aligha tagadható, hogy Bellamy és Clarke szeretik egymást . ... A sorozat során Bellamy és Clarke a legérzelmesebbek – és gyakran hozzák a leglogikátlanabb döntéseket –, amikor a másik személy is érintett, és ez a köztük lévő meghatározatlan, de kölcsönös szerelem miatt van.

Hogyan halt meg Octavia a 100-ban?

Octavia sorsa azonban ismeretlen marad, miután Hope Diyoza megkéselte, és eltűnik az Időbeli anomáliában. Később kiderül, hogy életben van, mivel egy lokátorcímkén keresztül szállították Bardóba, amelyet injekcióztak.

Miért árulta el Bellamy Clarke-ot?

Bellamyt és az Anomália -kő karmesterét a Bardo-n inkább átverték az Etherea bolygóra vezető hídon, mintsem Octavia szeme láttára elpárologtak , és elég sokáig elmentek ahhoz, hogy Bellamy nagy változáson ment keresztül, és az eredmény hatalmas árulás volt. mindent megváltoztathat Clarke számára.

Clarke végez Bellamyvel?

Könyvsorozat: igen, Clarke és Bellamy romantikus partnerek és eljegyezték egymást. Clarke és Bellamy soha nem válnak „dologgá”. Madi egy gyerek, akit Clarke nevelt fel kicsi korában, ő nem Bellamy gyermeke.

Bellamy és Clarke házasok a való életben?

Eliza Taylor és Bob Morley egymás mellett szerepelnek a The 100-ban, mint Clarke Griffin és Bellamy Blake. 2019. június 7-én Taylor Twitteren jelentette be, hogy ő és Morley összeházasodtak . A pár nagyon zárkózott a kapcsolatukat illetően.

Clarke és Bellamy összejön a 7. évadban?

Clarke Griffin (akit Eliza Taylor alakít) megölte legjobb barátját, Bellamy Blake-et (Bob Morley) a The 100 hetedik évadának 13. részében. Azok a rajongók, akik abban reménykedtek, hogy a két karakterből végre romantikus tárgy lesz, tönkrement a fordulat, amikor Clarke megcsinálta a szívet. - megtörő döntés.

Octavia teherbe esik a 100-ban?

Soha nem volt gyerekük. Octavia sosem volt terhes . ... A jelenet a babával ő, amikor megszületett, és az a jelenet, amikor azt mondja, hogy terhes, valójában egy jelenet, ahol mást mond.

Ki ölte meg Octaviát a 100-at?

Ezen a ponton már annyi kérdésünk volt, de a 100 még nem fejeződött be. Miközben Bellamy a karjában tartja a vérző és haldokló Octaviát, megdöbben, amikor a nő hirtelen semmivé válik.

Octavia meghalt?

Az e heti rész végére megtudjuk, hogy Octavia nem halt meg a jelenlegi idővonalon – Hope azt mondja, hogy csak "megcímkézte". Tudtad, hogy nem Hope ölte meg, amikor a 6. évad fináléját forgattad?

Miért szakítanak Bellamy és echo?

A harmadik évadban, a Ye Who Enter Here című epizódban kölcsönös bizalmuk és tiszteletük megtört , amikor Echo elárulta Bellamyt és a Sky People-t Nia királynőnek és Emersonnak.

Ki volt Bellamy barátnője?

Gina Martin mellékszereplő volt a harmadik évadban. Leah Gibson alakította, és debütált a Wanhedában (1. rész). Gina Arkadia egyik lakója volt, és utánpótlásfutókon ment a Mount Weatherbe. Gina Bellamy barátnője volt, és ajándékot hozott neki az utolsó utánpótlásából.

Ki ölte meg Octaviát?

3 Bellamy Did: Poisoned Her A 100 ötödik évadában Octaviával többé-kevésbé nem volt hajlandó okot látni, Bellamy saját kezébe veszi a helyzetet. Bellamy arra vágyik, hogy véget vessen uralmának – és megmentse Clarke-ot –, és megmérgezi Octaviát Monty az űrben növekvő algával.

Bellamy még mindig szereti Octaviát?

Lincoln halála után Octavia megtagadta Bellamyt, őt hibáztatva Lincoln haláláért. A negyedik évad során azonban az események arra késztetik Octaviát, hogy legyőzze saját személyes démonait, és ráébressze, hogy bármi legyen is a bátyja , és mindig szeretni fogja őt .

Hogyan győzi le Octavia Lunát?

Bevallja, hogy évekkel ezelőtt elmenekült valódi, gyilkos énje elől a konklávén, mert minden ember Evuhl. Octavia egy karddal fejezi be Luna beszédének végét, és kijelenti, hogy Lunát nem érdemes megmenteni. Legalább Trikru utolsó szertartásait adja neki.

Ki esik teherbe a 100-on?

Miličević az ötödik évad forgatása idején terhes volt. A filmezés megkezdése előtti napon tudta meg, hogy terhes. Miličević terhessége miatt az írók megváltoztatták az 5. évad történetét, hogy karaktere, Charmaine Diyoza is terhes legyen.

Kane Bellamy apja?

Kane nem Bellamy apja .

Miért ér véget a 100?

A The 100 alkotója, Jason Rothenberg interjúkban elárulta, hogy pontosan miért volt itt az ideje a show befejezésének a 7. évad után . 2020 májusában a Collidernek így nyilatkozott: "Itt kellett véget érnie. ... Nem akartunk túllépni, és nem akartunk olyan műsor lenni, amely a 10. és 12. évadba, illetve azután is epizódokat készít, csak azért, hogy ezt megtegyük. .

Clarke és Bellamy együtt alszik?

A harmadik és a negyedik évad során a pár kétszer alszik együtt, de nem folytat romantikus kapcsolatot . Az ötödik évadban, miután hat évig nem látták egymást, mindketten továbbmentek, de továbbra is törődnek egymással. Utána is barátok maradnak.

Bellamy benne van a 7. évadban?

Az igazat megvallva, Bellamy olyan szemtelenség volt a 7. évadban, hogy annak a döntésnek, hogy megöljük, van egy bizonyos értelmük. Nagyrészt hiányzott a történetből, és szinte nincs saját története a 7. évadhoz.

Lexa visszatér a 7. évadban?

Igen , a 100 rajongó végre újra együtt láthatja Lexát – és Clexát. De ez a Lexa egy sötét álgonosz, aki hajlandó Clarke nyakába akasztani az emberiség szó szerinti végét, csak még egy teherként, amit cipelhet.