Miért hívják warringtont drótnak?

Pontszám: 4,9/5 ( 23 szavazat )

1876-ban Warrington Zingari (Cigányok) Football Club néven alapították, egyike annak a huszonkét klubnak, amelyek 1895-ben megalakították a Northern Rugby Football Union-t, és az egyetlenek, amelyek minden szezonban az élvonalban játszottak. A város huzalhúzó iparára hivatkozva "The Wire"-nek hívják őket.

Miért hívják Warringtont farkasoknak?

Eredetileg Warrington Zingari néven alakultak, de egy korábbi warringtoni klub megszűnését követően az induló szezon végén egyedül vették fel a város nevét. 120 évvel később hivatalosan is hozzáfűzték a Farkasokat a nevükhöz.

Miért hívják Halliwell Jones stadionnak?

Szponzorálás. A Halliwell Jones, amely a stadion elnevezési jogával rendelkezik, egy nagy BMW és MINI motorcsoport, amely Phillip Jones északnyugati üzletember tulajdonában van.

Kié a Warrington Wolves?

Simon James Moran koncertszervező az Egyesült Királyságban, az SJM Concerts ügyvezető igazgatója, az Academy Music Group helyszínek igazgatója és a Warrington Wolves Rugby League csapatának tulajdonosa.

Hol található a Halliwell Jones stadion nyugati lelátója?

Külső bejárat (nyugati lelátó – A kapu) Ez az információ a stadion északnyugati sarkán található bejáratra vonatkozik. A helyszínre szintek bejárata van.

Huzal a farkasokhoz dokumentumfilm (1. rész) | Warrington Wolves

21 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Halliwell Jones?

A Halliwell Jones egy családi vállalkozás, amely rendkívül büszke arra, hogy Északnyugat-Angliában és Észak-Walesben működteti a BMW & MINI franchise -t.

Ki hagyja el a Warrington Wolves-t?

A Warrington Wolves megerősítheti, hogy Chris Hill a 2021-es szezon végén elhagyja a klubot. A kellékcsatár 2012-es csatlakozása után 10 csillagos szezont élvezett kankalinban és kékben. Hill 295 alkalommal lépett pályára a Wire színeiben, és 35 próbálkozást szerzett.

Hol edz a Warrington Wolves?

A Farkasok 2008-ban költöztek be Padgate -be, és azóta is alapozzák őket, és idővel a legmodernebb létesítményeket fejlesztették, beleértve a 2015-ben elkészült fedett kiképző istállót is.

Hogy hívják a Warrington Wolves stadiont?

A Halliwell Jones Stadion , amely 2003-as felépítése óta a Warrington Wolves Rugby League Clubnak ad otthont, Warrington legnagyobb és vezető konferencia- és rendezvényhelyszíne, ahol fontos meccseket rendeznek a rögbibajnokságban, például az Európai Nemzetek döntőjét.

Kinek a tulajdonosa a Wigan rögbibajnokság?

Ian Lenagan (született: 1946, Scholes, Wigan) üzleti vállalkozó, színházi producer és a London Broncos részvényese, a Wigan Warriors elnöke és tulajdonosa, valamint az Oxford United FC korábbi tulajdonosa 2016-ban a Football League elnökévé nevezték ki.

Meddig tart a Szuperliga szezon?

A Szuperliga 1996-ban kezdődött, felváltva a meglévő első osztályt, és jelentős mértékben a hagyományos téli szezonról nyári szezonra váltott. Minden csapat 29 meccset játszik február és szeptember között : 11 hazai, 11 idegenbeli meccs, Magic Weekend és további 6 „hurok mérkőzés” a bajnoki pozíciók alapján.

Mikor hagyta el Warrington Wilderspoolt?

A Warrington RLFC 2003 -ban elhagyta Wilderspoolt a Halliwell Jones Stadionba. Az utolsó meccset 2003 szeptemberében játszották, amikor a Warrington 52–12-re verte a Wakefieldet.

Hányszor nyerte meg a St Helens a Challenge Cup-ot?

Bajnoksággyőztesek: 1931-32, 1952-53, 1958-59, 1965-66, 1969-70, 1970-71, 1974-75. Challenge kupagyőztesek: 1955-56 , 1960-61, 1965-66, 1971-72, 1975-76.

Ki a Warrington Wolves menedzsere?

A Warrington Wolves örömmel jelenti be, hogy a 2022-es szezontól három évre szóló szerződéssel Daryl Powellt nevezték ki vezetőedzőnek. A Castleford Tigers jelenlegi vezetőedzője Steve Price-t váltja, aki a 2021-es szezon lezárása után családjával visszatér Ausztráliába.

Daryl Powell elhagyta Castlefordot?

Sokakat meglepett, amikor Powell bejelentette, hogy az idei szezon végén elhagyja Castlefordot , és hamarosan bejelentették, hogy ő lesz a Warrington következő edzője 2022-ben, amikor a jelenlegi hivatalban lévő Steve Price távozik.

Ki nyerte a legtöbbször a Szuperligát?

A legtöbb megnyert szuperliga-cím rekordját a Leeds tartja nyolc címmel. A Leeds csapatkapitánya, Kevin Sinfield jelenleg a legtöbb Szuperliga-bajnoki címet nyerő csapat szövetségi kapitánya, miután a Leeds csapatkapitánya 7 nagy döntős sikert ért el.

Melyik csapat nyerte a legtöbb Challenge Cup-ot?

A Challenge Cup jelenlegi birtokosa a St. Helens, amely 26–12-re legyőzte a Castlefordot a 2021. július 17-i Wembley Stadionban megrendezett 2021-es döntőben, és tizenharmadik alkalommal nyerte meg a versenyt. A Wigan a verseny történetének legsikeresebb klubja, rekordot jelentő kupát 19 alkalommal nyert meg.