Miért értik félre a Geminiket?

Pontszám: 5/5 ( 51 szavazat )

Az Ikrek könnyen a leginkább félreértett és félredefiniált jegy az állatövben. ... Az Ikrek nem kétarcú; kettős természetűek. Bár egyetlen jel sem tökéletes, ez általában a tökéletességre törekvő jel. Tehát ha egy Ikrek randevúznak és szeret, akkor mindent ideálissá akar tenni.

Az Ikrek mondanak olyat, amit nem gondolnak komolyan?

4. IKREK (május 21. – június 20.) Bár nagyon szórakoztató, az Ikrek számos olyan tényezővel rendelkezik, amelyek miatt nagy valószínűséggel azt mondják, hogy „szeretlek”, és nem gondolják komolyan. Először is, ők a leginkább alkalmazkodóképesek az összes jel közül, vagyis minden helyzetben pontosan tudják, mit kell mondani, még akkor is, ha az hazudni jelent.

Miért olyan nehéz megérteni az Ikreket?

Az intellektusuk az, ami leleményessé és szabad mozgásúvá teszi őket, ugyanakkor nehézzé is. Az Ikrek mentális ereje mellett gondolkodásuk virtuális megtorpanáshoz vezethet, miközben a válaszokon törik az agyukat. Az Ikrek határozatlanok lehetnek, ami miatt elszalaszthatják a lehetőségeket.

Miért rossz Ikrek lenni?

Az Ikrek május 21. és június 21. között születnek. Szociálisak, beszédesek, szeszélyesek és kicsit kíváncsiak. Szeretnek pletykálni másokról, és mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni. ... De az Ikreket gyakran nem kedvelik mások, leginkább kétarcú karakterük miatt .

Miért nem lehet megbízni az Ikrekben?

Az Ikrek egy összetett jegy, ezért több okból is megbízhatatlannak tűnhetnek – az egyik az , hogy olyan összetettek . ... "Ez a légi jel változatosságra vágyik, a szó minden értelmében." Emiatt pedig hazudhatnak, hogy elérjék a szándékukat – még ha nem is szándékosan.

A félreértett Ikrek 10 személyiségjegye

38 kapcsolódó kérdés található

Bíznak az Ikrek a problémákban?

IKREK (május 21. - június 20.) Az Ikrek bízni akarnak, de a tapasztalatok kialakították az érzésüket, hogy mire számíthatnak az emberben, és ez általában nem túl szép. Az Ikrek nem bíznak sokat , és ezt az érzést azzal indokolják, hogy "óvatosnak" gondolják magukat.

Miért olyan különlegesek az Ikrek?

Légi jelként az Ikrek leginkább intelligenciájukról és aktív elméjükről ismertek. Szeretnek gondolkodni, szeretnek tanulni, és soha nem szűnnek meg a világegyetem megmagyarázhatatlan lehetőségein. ... Egy Ikrek mellett biztonságban vagy, mert mindenki tudja, milyen megítélni.

Mi az Ikrek sötét oldala?

Szociopata vonások Az Ikrek sötét oldala divatosnak tűnhet, ha figyelembe vesszük a társadalom domináns témáit: hírességek pletykáit, piszkos trükköket az üzleti életben és a politikában , a felületességet a jelentőséggel szemben, a rövid távú kielégülést a hosszú távú eredményekkel szemben.

Miért olyan vonzó az Ikrek?

"Nem számít, hány évesek, általában fiatalosnak és érdeklődőnek tűnnek , ezért általában nagyon vonzóak." Nyílt kommunikációs stílusuk is vonzza az embereket. Az Ikrekkel szinte bármiről beszélhetsz, és mindig tárgyilagosak maradnak.

Mitől félnek az Ikrek?

Ikrek (május 21. – június 20.) Ha az élet lelassul, csapdában érzik magukat. „Az Ikrek félnek a csendtől és a stagnálástól ” – magyarázza Perrakis.

Miért olyan rosszak az Ikrek a kapcsolatokban?

A változékony csillagjegyek egyikeként az Ikrek könnyen elterelődnek, és mindig úton vannak – ami néha oda vezethet, hogy nem fordítanak kellő figyelmet romantikus kapcsolatukra. Még akkor is, ha elfoglaltságuk van, az Ikreknek előnyben kell részesíteniük a partnereikkel töltött minőségi időt.

Miért olyan nehéz egy Ikrek számára szerelmet találni?

Az Ikrek egy kontrollőrült, ami megnehezíti a randevúzást. ... Az Ikrek az egyik legfüggetlenebb csillagjegy, és csak egy személyre bízzák a munkát; maguk. Ha úgy érzik, hogy kapcsolatuk nincs rendben, hátra sem néznek, a dombok felé futnak.

Miért olyan erősek az Ikrek?

Az Ikrek erős légi jelek, de honnan ered erejük? ... A Castor és a Pollux a kettő erejét adja az Ikreknek – a világosság és a sötétség megértésének képességét . A Castor és a Pollux által biztosított kettősség azt jelenti, hogy az Ikrek bátortalanok és gyorsan alkalmazkodnak az új helyzetekhez vagy személyiségekhez.

Mit ne mondj soha egy Ikreknek?

A 7 legjobb dolog, amit NE mondj egy IKREKNEK
  • Miért beszélsz annyit? ...
  • Miért nem vagy soha komoly? ...
  • Miért vagy csúnya? ...
  • Tudsz fókuszálni? ...
  • Biztos vagy benne, hogy bírod ezt? ...
  • Hazudsz? ...
  • Megint meggondoltad magad?

Szeretik az Ikrek, ha üldözik őket?

Általánosságban elmondható, hogy ő lehet az a kötetlen, társaságkedvelő típus, aki nem szereti az elkötelezettséget. Egy dolgot fontos szem előtt tartani: ez a személy jobban szereti az üldözést . Annak ellenére, hogy mennyire szereted őt, soha ne üldözd, különben elveszíted. Ezért hogyan lehet rávenni egy Ikrek srácot, hogy üldözzen?

Szeretnek az Ikrek összebújni?

Ami az ölelkezést illeti, az Ikrek nagy nem hívő . Persze, szeret szeretni, de a testi vonzalom nem igazán a kerékvágásban van. Nem olyan profi a kezével, mint a nyelvével. Az ölelkezéstől úgy érzi, csak feküdnie kell, és nem kell tennie vagy mondania semmit.

Ki vonzza az Ikreket?

Az Ikrek jellemzőinek három legmegfelelőbb egyezése a Mérleg, a Kos és a Vízöntő . Azonban a Mérleg és az Ikrek a tökéletes párosítás. Mindkettőjüket a levegő eleme vezérli, és ez jó kiindulópontot ad számukra mentális kapcsolatukhoz és verbális érvelésükhöz.

Mi a Gemini legrosszabb párja?

Az Ikrek számára a legrosszabb meccs a heves Skorpió . A Skorpió ambiciózus természete látja, hogy féltékenyek és haragot tartanak – ami egyszerűen nem illik a lebegő, csevegő Ikrekhez.

Kik az Ikrek ellenségei?

Alapvetően az Ikrek meglehetősen barátságosak, de ellenségeik egy másik Ikrek és Bak . Az Ikrek hajlamosak úgy tekinteni rájuk, mint mindig minden szempontból. Ez pedig az Ikreket egy másik Ikrek nagy ellenségévé teszi, mivel mindketten azért küzdenek, hogy meghozzák a saját ítéletüket.

Szépek az Ikrek?

Az Ikrek az a fajta ember, aki kultikus odaadásra inspirál. ... Az Ikrek többnyire nagyon szépek mindenütt , és ez szép meg minden, de ha egy Ikret a testiségükről akarsz felismerni, akkor ezt két tulajdonságuk révén teheted meg: a kezük és a szájuk.

Mi tesz boldoggá egy Ikret?

Szóval, mi tesz boldoggá egy Ikret? ... Az Ikrek általában lelkesek, és izgalmat és boldogságot keresnek az életükben . Ha egy Ikret gondolkodásra késztesz, szeretik. Tehát a játékos tréfálkozás, a városon kívüli spontán kirándulás vagy a barátokkal való együttlét mosolyt csal az Ikrek arcára.

Milyen erőkkel bírnak az Ikrek?

Mások irányításának, manipulálásának vagy parancsolásának képessége mentális, fizikai vagy mágikus eszközökkel . Legjobb esetben is, Ikrek, szuperhős vagy, aki meggyőző erejét használja az erőszaktól való eltántorításra. Ez a meggyőzés a leggonoszabb ellenfeleket is meggyőzheti a könnyű megadásra.

Mi az Ikrek szellemi állata?

IKREK: SZARVASZ Nem meglepő, hogy az Ikrek szellemi állata egy szarvas. Őrülten sok energiájukkal szórakoztató és intelligens lények, akik nem félnek kitenni magukat.

Mit akarnak az Ikrek egy kapcsolatban?

Az Ikrek őszinte és nyílt kommunikációra vágynak a kapcsolatokban . Ne próbálj titkot tartani egy Ikrek előtt. Az Ikrek általában számos különböző partnerrel rendelkeznek, mielőtt megtalálják a megfelelőt, akikkel letelepedhetnek. Az Ikreknek szükségük van valakire, aki megfelel az intellektusuknak, és aki hajlandó szórakozni.

Az Ikrek jó memóriával rendelkeznek?

Az Ikrek számára nehéz felidézni az eseményeket, de történelmi tényeket tudnak elmondani, mivel mesterei annak, hogy egy kicsit mindenről tudjon. ... Az Ikrek olyanok, mint az útonállók, akik nagy sebességgel teremtik meg és tapasztalják meg az életet.