Ki a tizedik hokage?

Pontszám: 4,4/5 ( 15 szavazat )

Ichigo Uzumaki a levelek között megbúvó falu tizedik Hokage-je, és a nindzsavilág öt kage egyike.

Boruto Hokage?

A Naruto spinoff sorozatban, a Boruto-ban Naruto végül elérte álmát, hogy Hokage legyen, csapatvezetőjét, Kakashit követve a szerepben. Hetedik Hokageként az ő ereje mindenki mást kizökkent a vízből. Eljön azonban az idő, amikor valakinek a Nyolcadik Hokage-é kell válnia.

Naruto jó Hokage?

Naruto Uzumaki Ahogy a jelenlegi Hokage, Lord Seventh , Naruto a legjobbaktól tanult. Valójában példamutató: technológiai csodává változtatta Konohát, hogy elérje azt, amire Hashirama mindvégig vágyott. Annyira különleges azonban, hogy az olyanok, mint Kakashi és Tsunade, tanulnak tőle, és megbíznak mindenben, amit csinál.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Ki a legkedveltebb Hokage?

Legnagyobb Hokage, Naruto Borutonak
 • 7. szám, Tsunade (5. Hokage) Tsunade Hokage néven. ...
 • 6., Minato Namikaze (4. Hokage) ...
 • 5. számú Naruto Uzamaki (7. Hokage) ...
 • 4. számú Hiruzen Sarutobi (3. Hokage) ...
 • 3. számú, Kakashi Hatake (6. Hokage) ...
 • 2. számú, Hashirama Senju (1. Hokage) ...
 • 1. számú, Tobirama Senju (2. Hokage)

Naruto All Hokages (1-10)

24 kapcsolódó kérdés található

Ki vette feleségül Borutót?

Gyors válasz. Boruto Uzumaki a jövőben feleségül veszi Sarada Uchihát . Jelenleg úgy tűnik, nincsenek mély romantikus érzéseik, vagy olyanok, amelyekkel tisztában vannak. De a kötelékük jól kidolgozott alapot jelent ahhoz, hogy egymás szerelmévé váljanak.

Ki a leggyengébb Hokage?

Ezt szem előtt tartva felülvizsgáltuk ezt a cikket, hogy rávilágítsunk néhány további legerősebbre és leggyengébbre.
 1. 1 LEGGYENGEBB: Yagura Karatachi (4. Mizukage)
 2. 2 LEGERŐSebb: Hiruzen Sarutobi (Harmadik Hokage) ...
 3. 3 LEGGYENGEBB: Onoki (harmadik Tsuchikage) ...
 4. 4 LEGERŐSebb: Hashirama Senju (Első Hokage) ...

Rock Lee feleségül veszi TenTent?

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint az arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak, amíg meg nem erősítik.

Ki az a Himawari Uzumaki crush?

Az InoHima (じんヒマ JinHima) az Inojin Yamanaka és Himawari Uzumaki közötti romantikus kapcsolatra utaló kifejezés.

Ki az a Ryuto Uzumaki?

Ryuto az LDH Biographiával képviselteti magát. A Negyedik Hokage és Kushina Uzumaki fia a Kilencfarkú Démon Róka, Kurama jinchūrikije lett, miután Naruto születésének napján egy titokzatos maszkos férfi megtámadta a falut. Ryuto is egy "Dark Sage", képes használni a sötét csakrát bölcs módként.

Ki ment feleségül Tentenhez?

7 Neji és Tenten Naruto befejezésével a Konoha 11 nindzsáinak többsége férjhez ment, és gyerekeik is voltak.

Ki Orochimaru felesége?

Mitsuki (japánul: ミツキ, Hepburn: Mitsuki) egy kitalált karakter, amelyet Masashi Kishimoto mangaművész alkotott.

Ki vette feleségül rock Lee-t?

Rajongás. Kihez ment feleségül Rock Lee? Egy válasz, Azami . Azami Tsubaki (tanácsos) és Iyashi egyik lánya, két nővére van, Hibari és En.

Guy erősebb Kakashinál?

Ereje és gyorsasága szinte páratlan az egész sorozatban. Valójában Kakashi elismeri, hogy Guy bizonyos szempontból erősebb . ... A taktikáját Kakashi legyőzésére építi, és a taijutsuja jobb. A Kakashi nem egy taijutsu bozót, de Guy az egyik legjobb.

Ki a legerősebb Uzumaki?

A sorozat főszereplője, Naruto Uzumaki Minato Namikaze és Kushina Uzumaki fia. Naruto hordozta anyja uzumaki vérét, és nagy vitalitás- és csakratartalékai voltak, amit a Nine-Tails tovább növelt. Naruto nindzsaként a valaha volt legerősebb nindzsává nőtt fel.

Ki a legerősebb lány a Narutoban?

Ezért adtunk hozzá további öt legerősebb női karaktert a Naruto nindzsa világába.
 1. 1 Kaguya.
 2. 2 Sakura. ...
 3. 3 Tsunade. ...
 4. 4 Mei. ...
 5. 5 Chiyo. ...
 6. 6 Konan. ...
 7. 7 Kushina. ...
 8. 8 Karin. ...

Ki az a Kawaki Crush?

A mangában úgy tűnik, Kawaki egy szelíd pont Sumire számára, mivel a hozzáállása megváltozott, amikor megtudta, hogy a lány szerelmes Borutóba . ... Ezzel lehetséges, hogy Sumire az Uzumaki Family és a New Team 7 mellett megadja Kawakinak azt a szerelmet, amiben soha nem volt.

Ki a legfiatalabb Hokage?

A háború végén 31 éves volt, és a háború befejezését követő egy éven belül Hokage lett. 31 vagy 32 évesen Kakashi az egyik legfiatalabb, aki megkapta a Kage címet a sorozatban.

Ki volt a leghosszabb Hokage?

3 Harmadik Hokage: Hiruzen Sarutobi Hiruzen Sarutobi volt a harmadik Hokage, aki Minato halála után ismét felvette a szerepet. Ő volt a leghosszabb ideig uralkodó Hokage, és simán vezette a falut.

Ki a leggyengébb Akatsuki?

Zetsu volt az Akatsuki leggyengébb tagja. Különböző helyekre való beszivárgásra és információgyűjtésre szakosodott. A szervezetben eltöltött ideje alatt soha nem vett részt olyan komoly küzdelemben, amely megmutatta volna harci képességeit.

Kit szeretett Tenten?

NejiTen viszonylag népszerű pár a rajongók körében. Ez az egyik legnépszerűbb párosítás Nejivel és a legnépszerűbb párosítás Tentennel. Valószínűleg erős barátságuk és egymásba vetett bizalmuk támogatja.