Ki a riverdale műsorvezetője?

Pontszám: 4,2/5 ( 48 szavazat )

"A Riverdale első bemutatójakor Cheryl abban a kastélyban élt, a bátyja éppen meghalt, és mi tini gótikus hősnőnek hívtuk" - mondja Roberto Aguirre-Sacasa , a Riverdale műsorvezetője.

Ki az a nyikorgó Riverdale?

Az epizód azzal ér véget, hogy Squeaky – valódi nevén Lynette Fields – stoppal kiutazik Riverdale-ből, hogy soha többé ne lássák. (Az igazat megvallva, készségesen beszállt egy teherautóba, amelynek elején csontváz volt, de akárhogy is legyen, egy új rejtély/sorozatgyilkos kezdetei vannak.)

Ki a kamionos a Riverdale 5. évadjában?

A Last Appearance Rick a The CW's Riverdale vendégszereplője. Ben Sullivan alakítja . Rick kamionos, aki szexuális kapcsolatban van Kevinnel és Fangsszel is.

Ki volt a Riverdale alkotója?

EXKLUZÍV: A CW Riverdale-jének szereplői szeretetet és támogatást tanúsítanak Roberto Aguirre-Sacasa sorozat készítője és executive producere iránt, miközben a hírek szerint édesapját, Francisco Aguirre-Sacasát (77) Nicaraguában hazaárulás és összeesküvés miatt ítélték el.

A Riverdale-t törölték?

A kritikusok által elismert élőszereplős dráma, amely az ikonikus Archie Comics karakterein alapul, a hatodik évaddal visszatér a CW-n. A klasszikus Archie Comics karaktereinek modern és felforgató megjelenése jelenleg az ötödik évadát sugározza a CW-n. ...

A Riverdale szereplőinek szigorú szabályokat kell követniük

31 kapcsolódó kérdés található

Mi a Riverdale korhatár-besorolása?

A Common Sense Media szülői véleményezői egyetértenek abban, hogy a műsor ideális 13 éves és annál idősebb gyerekek számára, és jó esély van rá, hogy ugyanolyan rabja lesz a sorozatnak, mint a tinédzser!

Ki írja a Riverdale forgatókönyvét?

Roberto Aguirre-Sacasa (született 1973) amerikai drámaíró, forgatókönyvíró és képregényíró, aki leginkább a Marvel Comics-ban végzett munkáiról, valamint a Glee, Big Love, Riverdale és a Chilling Adventures of Sabrina című televíziós sorozatokról ismert.

A Riverdale Disney?

A Riverdale egy amerikai tini-dráma televíziós sorozat, amely az Archie Comics karakterein alapul. A sorozatot az Archie Comics kreatív igazgatója, Roberto Aguirre-Sacasa adaptálta a CW-hez, producere pedig a Warner Bros.

Mi fog történni a Riverdale 5. évadában?

A KÁOSZ KIRÁLYNŐJE ÚJRA LETÖLT — Egy nagy bejelentés arra késztet mindenkit, hogy számba vegye jelenlegi életét. Cheryl kockázatos tervet indít el, miután megtud néhány meglepő hírt Toniról. Jughead megpróbálja értelmezni a furcsa találkozást. Kevin és Fangs nagy döntést hoz közös jövőjükről.

Van a Riverdale ötödik évada?

A Riverdale ötödik évada augusztus 11-én, szerdán visszatér a szezon közbeni premierjével. Innentől kezdve a műsor hetente fog sugározni legalább négy epizódon keresztül.

Ki ölte meg a tejfogakat Riverdale-ben?

Brandon "Baby Teeth" Morris a Leopold és Loeb Fiatalkorúak Fogolytáborának fogvatartottja volt, amíg ki nem engedték, majd később elfogták és megölték a Gargoyle banda .

A jellybean Riverdale-ben van?

Jellybean Jones visszatérő karakter a The CW's Riverdale-ben. Trinity Likins alakítja. Jellybean Jughead Jones húga, valamint Gladys és FP Jones lánya.

Riverdale ijesztő?

A Riverdale lehet, hogy a CW Network tábori tinidrámája, de egyben a legjobb horrorműsor a televízióban . ... A tinidrámának van egy sötét, már-már horror noir eleme, amely folyamatosan átitatott egy jó gyilkossági rejtély minden elemével.

A Riverdale véget ért?

A Riverdale ötödik évada ezen a héten hivatalosan is megkezdte középszezoni szünetét. Általában a téli hónapokban a szünet – a tévés táj sok más aspektusához hasonlóan – idén más. Ehelyett a Riverdale 5. évada júliusig nem jelenik meg a képernyőkön .

Hol tudom megnézni a Riverdale 5. évadát?

A Riverdale 5. évadának új epizódjai másnap streamelhetők a cwtv.com-on és a The CW alkalmazáson .

Miért olyan ideges Riverdale írása?

Az írók eléggé tönkretették a legtöbb szereplőt. Nem tudnak fenntartani egy bizonyos személyiséget egy karakter számára, és végül még rosszabbá teszik azt. Az is rosszul van megírva, ahogy párbeszédekben és akciókban megmutatják a karakterjegyeket . Emiatt az előadás összeomlik.

Valódi hely a Riverdale?

Riverdale egy kitalált város az Egyesült Államokban, ahol a legtöbb szereplő él és szerepel az Archie Comicsban. ... Greendale kitalált városa közelében található, amely Sabrina, a tinédzserboszorkány képregénysorozat otthona.

Bettyt rajtakapják csaláson a kvízműsorban?

Valójában jobbak, mint jók, mert Jug valahogy ráveszi a Yale-i toborzót, hogy jöjjön el a kvízműsorra, és vállalja, hogy ha Betty nyer, akkor kap még egy esélyt a Yale-en. Mert EZ történik. ... Természetesen valaki összerakta őket, és csalással vádolta meg , ami miatt Bettyt és Alice-t felfüggesztik.

A Riverdale megfelelő 11 éveseknek?

A Common Sense Media szülői véleményezői egyetértenek abban, hogy a műsor ideális 13 éves és annál idősebb gyerekek számára , és jó esély van rá, hogy ugyanolyan rabja lesz a sorozatnak, mint a tinédzser! ... A Riverdale olyan módon érinti a mentálhigiénés témákat, amelyeket érdemes lehet mélyebben megvizsgálni gyermekével.

Egy 12 éves nézhet idegen dolgokat?

A Stranger Things-t mindenkinek látnia kell! De NEM kisgyerekeknek , a legjobb idősebb tinédzsereknek, tizenéveseknek és felnőtteknek! ... És sok utalás a 80-as évek filmjére, amit egy gyereknek valószínűleg tudnia kell, mint például a Szellemirtók, és a felnőttek imádni fogják a 80-as évek témáját.

A Gossip Girl megfelelő 11 évesek számára?

A Gossip Girl újraindítása TV-MA besorolású nyelvezet, szexuális tartalom és droghasználat miatt. Nem gyerekbarát , és bár a színészek középiskolás diákokat alakítanak, a való életben úgy néznek ki és idősebbek.

Riverdale megkapta az 5. évadot?

A Riverdale ötödik évada augusztus 11-én, szerdán érkezik vissza a The CW amerikai hálózaton , az új epizódok pedig 2021. augusztus 12-én, csütörtökön reggel 8 órától érhetők el a Netflixen az Egyesült Királyságban. Az ötödik évad eleinte 2020 januárjában mutatkozott be a várva várt időugrással, de azóta az évad közepén szünetel.

A Riverdale véget ér?

Hosszú időnek kell eltelnie, amíg a Riverdale stáb újra megjelenik a tévében. A 2021-es CW menetrend szerint a Riverdale 5. évada csak július 7 -én fog visszatérni a minden bizonnyal teljesen fergeteges tavaszi finálé után. ... A több mint három hónapos szünet a leghosszabb, amit a show valaha is tartott az évad közepén.