Ki a királynő a fantomveszélyben?

Pontszám: 4,8/5 ( 56 szavazat )

Padmé Amidala először a The Phantom Menace című filmben szerepel. A közelmúltban megválasztott 14 éves Naboo királynőként mutatják be, aki a Kereskedelmi Szövetség által a bolygó megszállásának véget vet.

Padme és Amidala királynő ugyanaz a személy?

Születési neve Padmé Naberrie volt; Az Amidala valójában uralkodói név volt. Amidala királynő álarcában királyinak és szigorúnak tűnt, Padméként azonban önfejű és könyörületes volt. ... Amíg Amidala királynő volt, szolgálóleányai közé tartozott Sabé, Eirtaé, Rabé, Yané és Saché.

Ki az a hamis Amidala királynő?

Knightley -t azért választották Amidala királynő csali szerepére a Star Wars I. epizódjában: The Phantom Menace, mert nagyon hasonlít a királynőt alakító Natalie Portmannel. Sok embernek (beleértve az anyjukat is) nehézségei támadtak megkülönböztetni őket egymástól a The Phantom Menace forgatása során.

Ki a királynő Padme előtt?

Jamillia királynő Amidala királynő utódjaként szolgált Naboo választott uralkodójaként. Jamillia volt az, aki meggyőzte Padme Amidalát, hogy a rendszer szenátora legyen, és beszélt Padméval a háború politikai valóságáról, miközben a szenátor a Naboo-n bujkált közvetlenül a klónok háborúja előtt.

Padme vagy Sabe a királynő?

Amikor veszélybe került, Amidala öt hűséges szolgálólányból álló személyzetének egyikének álcázta magát, és születési nevén, Padmé Naberrie-n mutatkozott be, míg csalója, Sabé Amidala királynő személyét öltötte magára. Az első együtt töltött hét után a szolgálólányok Sabé királynővel gyakoroltak.

Gungan Alliance The Phantom Menace 1080p HD

31 kapcsolódó kérdés található

Mennyivel idősebb Padme Anakinnál?

Padmé YE 46-ban született a Naboon, Anakin pedig öt évvel később, YE 41-ben. Ezzel Padmé öt évvel idősebb Anakinnál.

Padme megbocsátott Anakinnak?

Padme megbocsátott Anakinnak? Megbocsátott neki , ezek voltak az utolsó szavai. ... Talán még örül is annak, hogy Anakin nyert, Vader pedig veszített, hogy végül Anakin jó ember volt a lelke mélyén, ahogyan ő hitte, de ez nem jelenti azt, hogy képes lesz megbocsátani neki vagy újra szeretni.

Mi ölte meg Padmét?

Padme összetört szívben halt meg. Elvesztette igaz szerelmét, mert Anakin elsötétült. – Hát nem látod, már nem kell menekülnünk, békét hoztam a köztársaságba. Hatalmasabb vagyok a kancellárnál, meg tudom dönteni őt, és akkor te és én uralhatjuk a galaxist, hogy olyan dolgokat csináljunk, amiket nem akarunk.

Miért van Padme még mindig terhes a temetésén?

A Polis Massán történt szülésben bekövetkezett halála után Amidala testét visszavitték Naboo-ba a megfelelő temetési szertartásra. Annak elrejtésére, hogy Amidala ikrei életben maradtak, a testét felkészítették arra, hogy még mindig terhesnek tűnjön .

Miért nem említik soha Padmét?

Miért nem hallunk Padmé Amidala Naberrie királynőről az előzményfilmekig? A választ elég könnyű beismerni: George Lucas és társai. nem érezte úgy, hogy az ikrek anyja, akiért Darth Vader állítólag a Sötét Oldalt követte, elég fontos lenne ahhoz, hogy elnevezzék.

Sabe szereti Padmét?

Padmé, Sabé és mások a regényben végig nyilatkoznak a kettőjük kapcsolatáról, de Sabé talán akkor írja le a legjobban, amikor Tonrával beszél, miután egy kis idő elteltével újra kapcsolatba került vele. Elmondja neki, hogy szereti Padmét , és bonyolult a kapcsolatuk.

Hayden Christensen és Natalie kijött?

Portman és Christensen tökéletes párja volt a Star Wars-filmeknek. ... „Tudod, muszáj egy kicsit, ha tényleg el akarod hinni magad a szerepben” – válaszolta Christensen. "Most már elég jó barátok vagyunk, de tudod, ez valami, amiben csak el kell hinned."

Ki Anakin apja?

Az Erő szokatlanul erős vele, ez egyértelmű. Ki volt az apja?" Shmi Skywalker és babája, Anakin Skywalker Úgy gondolják, hogy a midi-chloránok fogantak, Anakin Skywalker Shmi Skywalker rabszolgától született.

Jar Jar Sith Lord?

Lucas maga mondta, hogy Jar Jar "mindennek a kulcsa", de a kánon csendesen megerősítette, hogy ő soha nem volt Sith Lord . Darth Jar Jar azonban több igazságot adott a karakternek és tágabb értelemben az előzményfilmeknek, mint bármi más a kánonban.

Anakin találkozott Padme-vel a túlvilágon?

Úgy tűnik, maga George mondta, hogy Anakin a halála után újra találkozott szeretteivel. ... Minden élőlény, aki meghal, ugyanoda megy: eggyé válnak az erővel. Padmé, Shmi, Qui-Gon, Anakin, Obi-wan stb. Mindannyian ugyanoda járnak.

Miért van két Padme?

Star Wars Episode I: The Phantom Menace – Padme a szolgálóleány és a királynő neve is. Az I. epizódban Padme Amidala Naboo királynőjeként szolgál, de amikor váltott a csalival, a csali szolgálólányára (az igazi királynőre) Padmeként hivatkozik.

Vader járt valaha Padme sírjában?

A páncélos Darth Vaderré, Amidala férjévé változott egy bizonyos ponton, a bukott Jedi-lovag, Anakin Skywalker meglátogatta a mauzóleumot, bánat és lelkiismeret-furdalás gyötörte a lány halálában játszott szerepe miatt.

Mik voltak Padme utolsó szavai?

Az igazi Padme Corde mellé áll, és Corde ekkor mondja ki az utolsó sorát: "Csrét tettem, szenátor. " Nos, Corde, ebben teljesen nem értünk egyet. Hisszük, hogy sikerült megvédenie Padme életét. Csak sajnáljuk, hogy közben meg kellett halnia.

Anakin bevetette Padme Jedi elmetrükkjét?

Szóval, míg a normál srácok belső „szeress vissza” kérése meghallgatásra kerül, Anakin könyörgései Jedi elmetrükkjévé változtak. Az elmetrükk győzött, amikor a Geonosison végre bevallotta „szeretetét” neki. De Anakinnak rosszindulatú indítéka is van Padme manipulálására .

Luke tudott Padméről?

Emlékszik az anyjára, vagyis fogadott anyjára, Breha Organára, még nem tudja, ki volt Padme , Luke pedig nem tudja, hogy Leia nem az anyjáról beszél. ... George Lucas elvetette ezt a megközelítést a Star Wars III. epizódjában: A Sithek bosszúja, és felfedte, hogy Padmé a szülés közben halt meg.

Vader tudja, hogy ő Anakin?

A Birodalom visszavág című művében Darth Vader feltárta Luke-nak a megdöbbentő igazságot; hogy ő valóban Anakin Skywalker, Luke apja . Luke csak a Jedi visszatérésig mondta el Leiának, de érdekes módon úgy tűnik, hogy inkább arra összpontosított, hogy Luke a bátyja, mint Darth Vader az apja.

Darth Vader szerette Padmet?

Anakin még Sith Lordként is nagyon szerette Padmét , de nagy bűntudatot érzett az ellene tett cselekedetei miatt. ... Anakin azt hitte, hogy Obi-Wan mellé állt (nem volt tudatában annak, hogy nem tudta, hogy az utóbbi a csillaghajóján tartózkodott, és nem árulta el Anakint), és elvakult a haragjától, Erővel megfojtotta.

Miért titkolta Anakin és Padme házasságukat?

A házasságot, amelynek a C-3PO és R2-D2 droidok szemtanúi voltak, titokban tartották Amidala kiemelkedő szenátori helye miatt a Galaktikus Köztársaságban és Skywalker Jedi Rendben való tagsága miatt; a Jedi-kódex megakadályozta a Jediket abban, hogy szerelmesek legyenek, és olyan kötődéseket alakítsanak ki, mint például a házasság.

Padme felvette Anakin vezetéknevét?

Padmé nem vette fel Anakin vezetéknevét . Eleinte mindenesetre. Nem ez lenne az utolsó alkalom, hogy egy Star Wars-szereplő nem vette fel másik fontos személy vezetéknevét. A folytatásos trilógiához a rajongók megtudják, hogy Han Solo és Leia Organa tábornok kapcsolatban áll egymással, és egy fia, Ben Solo volt.