Ki a halhatatlan a védelmezőben?

Pontszám: 5/5 ( 1 szavazat )

Hakan gyorsan rájön, hogy főnöke és milliárdos üzletembere, Faysal az igazi Halhatatlan, és Mazhar neki dolgozott, hogy megtalálja a Védelmezőt. Hakan elindul, hogy szembeszálljon Faysallal, de már túszul ejtette barátnőjét, Leylát.

Ki az utolsó halhatatlan a Védelmezőben?

Utoljára Hakan Demirt (Çagatay Ulusoy), a Védelmezők utolsó darabját láttuk a Hagia Sophiában, és az utolsó Halhatatlannal, Faysal Erdemmel szállt szembe, aki megpróbálta életre kelteni néhai feleségét, a The Protectors 1. évadának fináléjában. Védő.

Ki a legerősebb halhatatlan a Védelmezőben?

Mintha ez a feladat nem lenne elég intenzív Hakan és a Loyal Ones számára, a 3. évadban megjelent a Nisan (Funda Eryigit) . Vezírként Nisan volt a létező legerősebb halhatatlan.

Faysal Erdem a halhatatlan?

Okan Yalabık, mint Faysal Erdem / Hüsrev Hodja, a sorozat antagonistája, egy sikeres üzletember, akinek karrierje arra inspirálta Hakant, hogy próbáljon jobbá tenni magát. Ő egy második halhatatlan . (1-4. évad). Yurdaer Okur, mint Kemal Erman, Zeynep gyógyszerész apja, aki szintén hűséges.

Hány halhatatlan van a Védelmezőben?

Ez egy olyan feladat, amelyre nemhogy nincs felkészülve, de ellenáll – vajon beteljesíti-e a sorsát, mint az utolsó védelmező? 2. évad: Hakannak most nem egy, hanem mind a hét halhatatlannal kell szembenéznie, és mindegyikük elhatározta, hogy elpusztítja Isztambult és magát a világot.

Hakan Muhafız A védő, védelmező és halhatatlan

24 kapcsolódó kérdés található

Mazar halhatatlan?

Hakan meg van győződve arról, hogy Mazhar, Faysal Erdem biztonsági főnöke a Halhatatlan , mivel ő volt a talizmán ing után, és nagyjából a tökéletes gonosztevő. Hakan azonban megdöbbenve tapasztalja, hogy nem Mazhar az utolsó túlélő Halhatatlan – miután megölte a Halhatatlan megöléséhez szükséges tőr nélkül.

Zeynep halhatatlan?

Továbbhaladva Zeynep halhatatlanná vált a „gyógyítás” miatt , és kénytelen volt engedelmeskedni Faysal kívánságának, mivel a vér átfutott rajta. Vezier rájön, milyen szerepet játszott Faysal a múltbeli bukásban, Okhan pedig megtudja, hogy gyalog lett.

Levent Hakans testvér?

Levent Topal Hakan Demir bátyja . Korábban azt hitték, húgához és szüleihez hasonlóan a halhatatlan Faysal Erdem mészárolta le, aki (mindkettőjük tudta nélkül) egyben az őse is.

Lesz-e a The Protector 5. évada?

A 'The Protector' nem tér vissza az 5. évadban , így elérkezett a végső csata.

Leyla benne van a The Protector 4. évadában?

A negyedik évadban szereplő szereplők Cagatay Hakan, Ayca Aysin Leyla Sancak, Hazar Erguclu Zeynep German, Mehmet és még sokan mások lesznek.

Ki a legerősebb halhatatlan szuperhős?

Íme a Marvel Univerzum tíz legerősebb hőse, akik szintén halhatatlanok.
 1. 1 Bruce Banner.
 2. 2 Rozsomák. ...
 3. 3 Thor. ...
 4. 4 Az őrszem. ...
 5. 5 Jean Grey. ...
 6. 6 A dolog. ...
 7. 7 Nightcrawler. ...
 8. 8 Franklin Richards (Föld-12665) ...

Kik halhatatlanok a DC-ben?

DC Comics: A DC Comics 10 legerősebb halhatatlan hőse
 1. 1 Wonder Woman. A DC Univerzum legerősebb természeti halhatatlan lénye nem más, mint Wonder Woman, azaz Diana Themyscira hercegnő.
 2. 2 Superman. ...
 3. 3 Fantom Idegen. ...
 4. 4 Supergirl. ...
 5. 5 Orion. ...
 6. 6 Donna Troy. ...
 7. 7 Alan Scott. ...
 8. 8 Shazam. ...

A védő visszakapja az ingét?

Levent felelősségének fényében Ceylan haláláért, az a könnyedség, amellyel Hakan megbocsát neki, meglehetősen kiábrándító. A 6. rész úgy kezdődik, hogy Azra, Levent, Hakan és Leyla újra találkoznak a ciszternában. Levent visszatért a pályára, és visszaadta a varázslatos inget Hakannak .

Érdemes megnézni a The Protector-t?

Az egyik leginkább nézhető török sorozat a The Protector. Ez a dráma egy 2016-ban megjelent török ​​regényen alapuló történetet tükröz. A történet egy fiatal boltost érint, aki megtudja, hogy kapcsolata van egy régi időkből származó titkos renddel. A titkos parancs megmentheti Isztambult a halhatatlan ellenségtől.

A Protectort törölték?

A "The Protector" 5. évadját hivatalosan törölték a Netflixen .

Mire figyeljek a védő után?

Több ilyen sorozatot is megnézhet, például a „The Protector”-t a Netflixen, a Hulu-n vagy az Amazon Prime-on.
 1. Runaways (2017-)
 2. Impulse (2018-) ...
 3. Légió (2017-) ...
 4. Cloak & Dagger (2018-) ...
 5. 3% (2016-) ...
 6. Stranger Things (2016-) ...
 7. Requiem (2018)...
 8. The Innocents (2018-) ...

Ki Nisan a védelmező?

The Protector (TV-sorozat 2018–2020) – Funda Eryigit , mint Nisan, Valeriya – IMDb.

Ki ölte meg RUYA-t a védelmezőben?

Vezier a harmadik évad nagy részében húzta a húrt, és megtudjuk, hogy el akarta pusztítani Isztambult, mert Hakan őse, Harun (akit Ulusoy is játszott) elárulta és megölte. A harmadik évadban úgy tűnt, Ruyának elege van a halhatatlan életből, és beveszi a főzetet, hogy halandóvá váljon.

Mi történik Leylával a védőben?

Sajnos útközben Hakan elvesztette élete szerelmét, Leylát (Ayça Aysin Turan) – Leylát a Halhatatlan vér segítségével keltették életre , ami Faysal uralma alá helyezte, aki elhatározta, hogy felhasználja Hakan megölésére – miután a Loyal One Zeynep leszúrta.

Ki Hakan nővére védelmezője?

Hakan Demir | The Protector Wiki | Rajongás.

Kivel köt ki Zeynep?

Miután Faysal vereséget szenvedett, és Hakan biztosította, hogy Isztambul végleg biztonságban legyen a Halhatatlanoktól, ő és Zeynep úgy kezdték élni az életüket, ahogy akarták. A rajongók örültek, hogy Hakan és Zeynep együtt kötött ki, és örültek, hogy úgy sikerült a végjátékuk, ahogyan azt szerették volna.

Ki a 7 halhatatlan a hinduizmusban?

जीवेद्वर्षशतं सोपि सर्वव्याधिविवर्ॿवर A fenti sorok azt jelentik, hogy ha naponta emlékezünk erre a 8 halhatatlanra ( Ashwatthama, Mahabali király, Vedvyasa, Hanuman, Vibhishana, Kripacharya, Parashurama és Rishi Markandaya ), az ember megszabadulhat minden betegségtől, és több mint 100 évig élhet.

Mi történik Hakans védőbátyjával?

A második évadban Hakan rájött, hogy van egy testvére. Sajnos testvérére hatással voltak a halhatatlanok, és végül úgy döntött, hogy vírust és mérget bocsátott ki Isztambul emberére , hogy a halhatatlanok visszaszerezhessék maguknak a várost.