Ki a legjobb peloton kerékpáros oktató?

Pontszám: 4,9/5 ( 28 szavazat )

A legjobb Peloton oktató az edzésstílusodhoz
  • Ha meg akarod rúgni a segged: Alex Touissant. ...
  • Ha verejtéktől csöpögve akarsz távozni az osztályból: Tunde Oyeneyi. ...
  • Ha nevetni akarsz: Cody Rigsby. ...
  • Ha ki akarsz ringatni: Jenn Sherman. ...
  • Ha jó közérzetre vágyik: Hannah Corbin.

Mennyit keres egy peloton oktató?

Mennyit keresnek a Peloton oktatók? Bár a Peloton hivatalosan nem hozza nyilvánosságra a fizetéseket, úgy vélik, hogy az oktatók óránként 500-750 dollárt keresnek. Ha egy héten 10-15 órát tartanak, egy oktató akár 585 000 dollárt is begyűjthet évente (52 hét/év * 15 óra/hét * 750 USD).

A Peloton oktatói láthatnak téged?

Szóval a Peloton oktatói láthatnak téged? Egyszerűen fogalmazva, a Peloton oktatói nem láthatnak téged, amikor lovagolsz az óráikon! Ha általánosságban aggódik a magánélete miatt, érdemes lehet megvizsgálnia profilja beállításait, így irányítani tudja, ki mit láthat.

Ki a legidősebb Peloton oktató?

Jenn Sherman gyorsan közli, hogy ő a legidősebb Peloton oktató. És 51 évesen ez igaz.

Kit rúgtak ki Pelotonból?

A Distractify szerint Oliver Lee oktató tavaly elhagyta a céget, távozásával kapcsolatban nem közöltek részleteket. "Ez azonban nem akadályozta meg a pletykák elterjedését, mivel több tag meg nem erősítette azt az állítást, hogy Lee kéretlen képeket osztott meg női Peloton-felhasználókkal" - írta a jelentés.

A Peloton Spin oktatók rangsorolása (a legjobbtól a legrosszabbig) + a kedvenc pörgetési óráim

29 kapcsolódó kérdés található

Miért beszélnek annyit a Peloton oktatói?

A Peloton oktatói túl sokat beszélnek! Az oktatók igyekeznek fenntartani az energiádat, kapcsolatba lépni élő versenyzőkkel , és motiválni, hogy keményebben nyomkodj. Ha csak zenével és nagyon kevés instrukcióval szeretne edzeni, akkor a Peloton nem biztos, hogy megfelel az Ön számára – vagy egyszerűen szabadstílusban biciklizhet.

Ben és Leanne együtt vannak?

A Peloton oktatói, Ben Alldis és Leanne Hainsby szerdán bejelentették, hogy eljegyezték magukat Instagram-fiókjukon.

Ki az az Emma Lovewell?

Emma Lovewell egy Martha's Vineyard-on nevelkedett, brooklyni egészségügyi és wellness szakértő és fitneszszakértő , több mint 10 éves tapasztalattal. Lovewell három éve a Peloton vezető oktatója, jelenleg pedig vezető oktató, aki kerékpározást, táncot és erősítő órákat tanít millióknak nemzetközi szinten.

Milyen Peloton oktatók randevúznak?

A Peloton oktatói, Leanne Hainsby és Ben Alldis eljegyezték magukat
  • A Peloton oktatója, Ben Alldis megkérte kollégáját, Leanne Hainsbyt Ibizán, Spanyolországban.
  • A pár januárban ünnepelte kétéves évfordulóját.
  • Ők lesznek az első olyan Peloton oktatók, akik megkötik a kapcsolatot.

Cody Rigsby még mindig Pelotonnál van?

Cody Rigsby továbbra is Peloton órákat fog tartani, miközben a Dancing With The Stars versenyen hetente oda-vissza repül – Peloton Buddy.

A Peloton oktatói élnek?

Peloton oktatók Tapasztalja meg saját maga az élő és igény szerinti órákat a Peloton alkalmazásban.

Mennyit keresnek a SoulCycle oktatók?

Mennyit keres egy oktató a SoulCycle-nél? A SoulCycle Instructor tipikus fizetése óránként 40 dollár . A SoulCycle oktatói fizetése óránként 13 és 116 dollár között mozoghat.

Miért hagyta el Jennifer Pelotont?

Folyamatosan lenyűgözött erőddel és elkötelezettségeddel, valamint közösségünk erejével. Sokat gondolkodtam és nagy hálával döntöttem úgy, hogy itt az ideje elhagynom Pelotont, hogy más lehetőségeket keressek, de nem megyek ki egy utolsó út nélkül."

Elment egy tanár Pelotonból?

Irene Scholz német Peloton oktató Facebook- és Instagram-fiókjain keresztül bejelentette, hogy elhagyja a Pelotont. Ezzel Scholz több mint egy év után az első oktató, aki elhagyta a Pelotont, ahol évről évre nagyon csekély az edzői fluktuáció.

Oliver elhagyta Pelotont?

Oliver Lee oktató 2020 áprilisában kilépett a programból , és egy szokatlan lépéssel Peloton teljesen letörölte a munkáját mindegyik platformról.

Fizetős a SoulCycle oktatói képzés?

Ez egy jól dokumentált és parodizált jelenség. Mindenki egyetért abban , hogy a varázslat 90%-a az oktatóké . ... Összehasonlításképpen: egy fitneszoktató általában 30 és 75 dollár közötti fizetést kap minden tanított óráért, nem számítva a felkészülési időt, a csapatmunkaidőt, és a skála az osztály tanulóinak számától függően változhat.

Mennyit keresnek az Orangetheory oktatók?

Az Orangetheory Fitness Trainer tipikus fizetése óránként 23 dollár . Az Orangetheory Fitness edzői fizetése óránként 11 és 46 dollár között mozoghat. Ez a becslés az alkalmazottak által biztosított 6 Orangetheory Fitness Trainer fizetési jelentésén alapul, vagy statisztikai módszerek alapján becsülték meg.

Mennyit keresnek a SoulCycle alkalmazottai?

Mennyit fizet a SoulCycle? Az átlagos SoulCycle fizetés körülbelül évi 52 634 dollártól ASM-ért és évi 127 243 dollárig terjed egy menedzser esetében . Az átlagos SoulCycle órabér körülbelül 17 USD/óra egy recepción és 26 USD/óra egy Assistant Studio Manager esetében.

A Peloton oktatói láthatják a születésnapját?

Ha egy Peloton stúdióban vesz részt a születésnapján, akkor születésnapja megjelenhet a Stúdió Tableten is, így az oktató és a többi tag láthatja és ünnepelheti Önt.

Miért venne valaki Pelotont?

Ha Ön olyan ember, aki szereti a spin órákat, és szeretne minőségi edzéseket végezni otthonában , és van pénze egy Peloton kerékpárra, akkor a Peloton lehet az Ön számára. Sokan, akikkel beszélünk, esküsznek a Pelotonra – ez lehetőséget ad nekik, hogy otthon edzenek, amikor egyébként nem edzenek.

Ki volt a legtovább Pelotonnál?

A Peloton oktatója, Cody Rigsby mindig megőrzi ezt az elhivatott tanítványaival, akiket szeretettel "Boo Crew"-nak hív. És ezért szeretik őt. Az oktató hét éve dolgozik a Pelotonnál, jóval azelőtt, hogy az otthoni fitneszcég több mint 3 millió előfizetőre nőtt 2020-ban.

Mi az a Boo Crew a Pelotonon?

A 2017-ben indult #BooCrew azért jött létre, hogy összekapcsolja a Peloton-tagokat a közös érdeklődési körökkel . Azóta tagságunk közel 100 000 Boot gyűjtött össze három kontinensen. "Boos"-jaink mindenféle formában és színben kaphatók.

Hány éves Sam Yo Peloton?

De a 41 éves Yo nem az Ön tipikus beltéri kerékpáros oktatója.