Ki a Tess Emmerdale-ben?

Pontszám: 4,5/5 ( 53 szavazat )

Tess Harris. Tess Harris (Nee Merton) 2015 és 2016 között szerepelt az Emmerdale-ben. Tesst Nicola Stephenson alakította.

Ki az a Tess Emmerdale-ben?

Tesst Nicola Stephenson színésznő alakította. Nicola leginkább arról ismert, hogy Allie Westbrookot alakítja a Waterloo Roadban és Julie Fitzjohnt a Holby Cityben. 2020-ban az egykori Emmerdale színésznő alakította Marnie-t a Broke című krimisorozatban.

Ki volt Tess Paddynek?

Tess Leo Goskirk (Harvey Rogerson) tanársegédje volt, és Leo mostohaapjával, Paddy Kirkkel (Dominic Brunt) folytatott parázs viszonyáról ismert. Tesst 2016-ban ölték meg, miután Kirin Kotecha (Adam Fielding) elgázolta ittas vezetés közben.

Kit ütött le Kieran Emmerdale-ben?

Kirin Kotecha volt Kirin Vanessa Woodfielddel. Véletlenül megölte Tess Harrist egy ittas vezetési incidensben, majd 2016 februárjában elmenekült, azóta nem látták, de Dél-Amerikában él. Kirint Adam Fielding alakította.

Miért hagyta el Rakesh Emmerdale-t?

Az Emmerdale-i Rakesh Kotecha a jövő héten örökre távozhat, miután megpróbálta megzsarolni a falu két családját. Rakesh (Bocarie pasa) bosszút akar állni, miután kemény kérdésekkel néz szembe a rendőrségtől gyújtogatási titkával kapcsolatban, amelyet egy részeg Jimmy King nyilvánosan leleplez.

Emmerdale - A Paddy és Tess affér

37 kapcsolódó kérdést találtunk

Ki az apja Vanessa babájának Emmerdale-ben?

2015. június 1-jén Rakesh lehetőséget látott, amikor megérkeztek Vanessa DNS-eredményei. Ellopta őket Vanessa házából, kinyitotta és rájött, hogy Kirin az apa.

Mi Kirin története Emmerdale-ben?

Az EMMERDALE-s Kirin Kotecha drámai módon visszatért a szappanhoz – és megzsarolta Charity Dingle-t Johnny örökbefogadása miatt . Kirin – akit Rish Shah alakít – szökésben volt Dél-Amerikában, miután 2016-ban egy autóbalesetben elkaszálta Tess Harrist.

Miért szökik Kirin Emmerdale-re?

Szökni kezdett, miután 2016-ban autóbalesetben megölte Tess Palmert . Miközben Vanessa bélrákkal küzd, Charity eltökélt szándéka, hogy felkutassa Kirint, és rávegye őt, hogy adja le Johnny fiának szülői jogait, hogy Charity örökbe fogadhassa.

Ki volt Tess férje Emmerdale-ben?

Pierce Walter Harris Tess Harris özvegye és Rhona Goskirk volt férje, akit öt év börtönbüntetésre ítéltek utóbbi megerőszakolásáért.

Ki volt Tess az Emmerdale-fotón?

Tess Harris (szül. Merton) Leo Goskirk tanársegédje volt, és viszonya volt Leo mostohaapjával, Paddy Kirkkel. 2016 februárjában halt meg, miután Kirin Kotecha véletlenül elgázolta, miközben ittasan vezetett. Paddy és legjobb barátja, Marlon Dingle egy éjszakai kiránduláson találkozott Tess-szel és barátjával, Chloe-val.

Van új Kirin Emmerdale-ben?

Ki játszik most Kirinnel? Rish Shah színész vette át a szerepet a heti vendégkörben. Az Emmerdale-ben való megjelenése előtt a színész szerepelt Russell T. Davies Évek és évek című disztópikus drámájában, valamint a Doctors and Casualty című filmben.

Vanessának kivel szült babát Emmerdale-ben?

Emmerdale szappankanál! Az Emmerdale sztárja, Michelle Hardwick kisfiát köszöntött feleségétől, Kate Brookstól . Vanessa Woodfield színésznő vasárnap (október 11-én) jelentette be az örömhírt a közösségi médiában, és megosztott két képet újszülött fiukról, Edward 'Teddy' Peter Brooksról.

Kirint az Emmerdale-ben egy másik színész játssza?

Kirint korábban Adam Fielding játszotta Emmerdale újraírta Kirin Kotecha szerepét, és a karakter néhány hét múlva visszatér – ki az új színész? A Digital Spy szerint Kirin ősszel visszatér vendégül. Adam Fielding színész azonban nem tér vissza a szerepbe .

Vanessának volt egy babája Emmerdale-ben?

Emmerdale szappankanál! Michelle, aki Vanessa Woodfieldet alakítja az ITV szappanban, októberben kisfiát szült feleségétől, Kate Brookstól. Most a Nemzeti Termékenységi Hét alkalmából a színésznő részleteket osztott meg a pár terhességi útjáról.

Ki Johnny apja?

Johnny apja csalódottságát fejezi ki Johnny iránt. Marcus , más néven Big Daddy, az Illumination hetedik játékfilmjének, a Sing (egykori) másodlagos antagonistája. Egy gorillarabló banda vezetője. Johnny apjának is van egy garázsa, amit búvóhelynek használ.

Johnny meghalt Emmerdale-ben?

78 éves korában elhunyt az Emmerdale egykori sztárja, Johnny Leeze . Leeze, akinek valódi neve John Glen volt, leginkább arról volt ismert, hogy 1994 és 2000 között játszotta Ned Glovert az ITV szappanban. ... Hozzátette, hogy Leeze-nél nem sokkal halála előtt diagnosztizálták a Covid-19-et, és egészségügyi problémái is vannak.

Mit csinált Rakesh?

Mit tett Rakesh a vetőmaggal? Válasz: Rakesh elültette a magot . ... Rakeshnek annyira tetszett a fa, mert ő maga ültette.

Vanessa meghalt Emmerdale?

Vanessa tavaly májusban hirtelen elhagyta a falut , miközben továbbra is küzd a bélrákkal. Charity akkoriban lazán felfedte a hírt, és bejelentette, hogy Vanessa az anyjához költözött, hogy a betegséggel való küzdelemre összpontosítson.

Miért nem tért vissza Vanessa Emmerdale-be?

Vanessa tavaly hagyta el a falut a rákkal való küzdelem közepette . Ahogy Charity (Emma Atkins) visszatért Skóciából, kiderült, Vanessa úgy döntött, hogy az anyjával marad.

Ez egy másik Kieran Emmerdale-ben?

Emmerdale főnökei újraírták Kirin Kotecha szerepét , a Digital Spy kizárólagosan felfedheti. Kirin idén ősszel visszatér az ITV szappanjához vendégjátékra, de ezúttal nem Adam Fielding alakítja. ... Kirin négy éve menekült, miután megölte Tess Harrist egy autóbalesetben.

Kihez ment férjhez Rhona Emmerdale-ben?

Pierce meghallja, hogy Rhona és Paddy a csókról beszélnek, és nem tud róla, hogy Pierce hallotta; Az esküvő napján Paddy Rhonának adja az anyja nyakláncát, és ő és Pierce összeházasodnak.

Hol él Jeff Hordley a való életben?

Jeff Hordley és Zoe Henry Emmerdale házaspár egy pofa yorkshire-i nyaralóban él. A népszerű színésztársak idén 18 éve házasok – és álmai életet építettek maguknak idilli búvóhelyükön a festői Yorkshire Dalesben.