Ki váltja Clive tyldesley-t?

Pontszám: 4,5/5 ( 27 szavazat )

Clive Tyldesley-t 22 év után leváltják az ITV vezető futballkommentátoraként. Tyldesley-t, aki 1996-ban csatlakozott a BBC-től, a következő szezon elején Sam Matterface váltja, de továbbra is az állomással dolgozik.

Ki most az ITV női kommentátora?

Jacqui Oatley MBE () vezető angol műsorszolgáltató. Futballkommentátor, sportműsorvezető és podcast műsorvezető. Az Oatley élő kommentárokat biztosít az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseiről, házigazdája az ITV Sport élő darts közvetítésének, valamint heti futball podcast a The Athletic számára.

Ki a BBC futballkommentátora?

Alex Scott – A Football Focus házigazdájaként újonnan bejelentett Scott majdnem másfél évszázados angol válogatottat szerzett, és 12 gólt szerzett. Micah Richards – Szerencsére Roy Keane az ITV saját tudósításaival lesz elfoglalva, így a Manchester City korábbi hátvédje a BBC-nél marad.

Kit támogat Alan Parry?

Saját bevallása szerint a Liverpool szurkolója, ami több éven keresztül azt jelentette, hogy egyetlen meccsüket sem tudósította a Sky színeiben. Azonban ebben az időszakban továbbra is rendszeresen kommentálta a Liverpool meccseit a TWI International hírfolyamán a tengerentúli Premiership nézői számára.

Hol van most Alan Parry?

A legendás kommentátor, Alan Parry csatlakozott a Bucks Free Presshez egy izgalmas nyári szerződéskötés során, a Wycombe Wanderers történelmi bajnoki kampánya előtt. A Sky Sports embere ezen a héten írta meg első rovatát, és a 2020/21-es szezon során szorosan követni fogja a Chairboyst.

Clive Tyldesley „zavarodott”, miután leváltották az ITV főkommentátori posztját

29 kapcsolódó kérdés található

Kik a Sky Sports kommentátorai?

Sky Sports futballműsorvezetők, kommentátorok és szakértők
 • Caroline Barker.
 • David Jones.
 • Eilidh Barbour.
 • Graham Little.
 • Hayley Mcqueen.
 • Kelly Cates.
 • Laura Woods.
 • Michelle Owen.

Ki a legjobban fizetett sportközvetítő?

Jim Rome : 30 millió dollár 2019-ben a Business Insider arról számolt be, hogy Róma rendelkezik a legmagasabb nettó vagyonnal, és a legtöbbet keresi az összes televíziós és rádiós sportkommentátor közül, bár ez még Romo megállapodása előtt volt.

Ki a legjobb kommentátor a futballban?

Martin Tyler 1990 óta a Sky Sports kommentátora, a Premier League-ről, az UEFA Bajnokok Ligájáról, valamint más hazai és nemzetközi meccsekről tudósított. Tyler korábban az ITV kommentátoraként dolgozott az 1970-es és 1980-as években. 2005 és 2019 között a FIFA, egy futball-videojáték-franchise hangadója volt.

A BBC Sport ingyenes?

A BBC Sport alkalmazás ingyenesen használható, de a mobilhálózat-üzemeltetők díjat számítanak fel a hálózatukon használt adatokért. Az adatforgalmi engedmények és a mobilhálózati tarifák a mobilhálózat-üzemeltetők felelőssége.

Ki alakítja Carlyt a szégyentelen Egyesült Királyságban?

Catherine Tyldesley (született: 1983. szeptember 17.) angol színésznő és komikus, aki Iris Moss szerepeiről a BBC Lilies című drámájában, Eva Price szerepében az ITV Coronation Street szappanoperájában 2011 és 2018 között, valamint Karen Norris szerepeiről ismert a BBC One Scarborough című sitcomjában. 2019.

Ki a kommentátor a meccseken?

Clive Tyldesley (1954. augusztus 21.) angol televíziós sportközvetítő.

Vannak női futballkommentátorok?

Az egykori profi labdarúgó és sportműsorvezető, Alex Scott történelmet ír a Fifa 2022 első angolul beszélő kommentátoraként.

Ki a legjobb futballszakértő?

1. Gary Neville . Kétségtelen, hogy ki kapja az 1. pozíciót.

Mennyi fizetést kapnak a futballkommentátorok?

Egy futballszakértőnek nincs meghatározott fizetése , így a fizetés megegyezhet hálózat és magánszemély között. Egy tévészakértő évente százezreket és milliókat is kereshet azért, mert elmondja véleményét.

A futballkommentátorok mindig játékban vannak?

A futballisták nem hallják a kommentátorokat, amikor a meccset kommentálják . A kommentátor hangja csak a tévéadásokon hallható, miközben mikrofonba beszélnek. A játékosok azonban hallhatják a stadion bemondóit, mivel a hang az egész stadionban lesz hallható.

Miért ordítanak gólt a spanyol futball-bemondók?

Ez attól függ, hogy mennyi levegő van a tüdőmben ” – magyarázza Cantor. „Néha olyan szenvedéllyel és intenzitással élem meg a meccset, hogy egy 90. percben szerzett gól nagyon-nagyon elfárad. "De... soha nem időzítettem magam, ez csak a kitűzött cél érdemén és fontosságán múlik."

Mennyi Mahomes nettó értéke?

Az NFL-csapatától kapott 40 millió dolláros fizetése ellenére Patrick Mahomes nettó vagyona jelenleg 30 millió dollár .

Kik ma a Sky futballkommentátorai?

 • Alan Smith.
 • Andy Hinchcliffe.
 • Davie Provan.
 • Don Goodman.
 • Garry Birtles.
 • Gary Neville.
 • Gerry Armstrong.
 • Jamie Carragher.

Ki van most futballszombaton?

A jelenlegi műsorvezető Jeff Stelling 1994-ben csatlakozott a programhoz, és egy évvel később egyedüli műsorvezetője lett. Az 1998/99-es szezonra a program csak futballműsorsá vált, ennek megfelelően a program neve Foci Szombatra változott.

Kik a Sky krikett kommentátorai 2020-ban?

Kommentátorok – David Lloyd, Ian Ward, Michael Atherton, Nasser Hussain, Mark Butcher, Nick Knight, Ebony Rainford-Brent és Rob Key . Vendégkommentátorok – Wasim Akram, Mel Jones, Kumar Sangakkara, Kevin Pietersen, Stuart Broad, Dinesh Karthik, Daren Sammy, Tammy Beaumont és Ledia Greenway.