Ki a liliom 8 mérföldön belül?

Pontszám: 4,9/5 ( 31 szavazat )

Chloe Greenfield , aki Eminem kishúgát, Lilyt alakította a 8 Mile című sikerfilmben, már felnőtt. A 2002-ben kiadott hip-hop életrajzi film Eminem főszereplője volt Jimmy 'B-Rabbit' Smith rapper, egy elszegényedett fiatalember, aki megpróbálja elérni a nagy áttörést a zenében.

Ki Lily Eminemmel kapcsolatban?

Chloe játszotta a fiatal Lilyt, Eminem karakterének, Jimmynek a húgát a 2002-es filmben, amely egy lakókocsiban ülő fehér fiúról szól, aki megpróbált rapper lenni Detroitban.

Eminem 8 Mile igaz történet?

A 8 Mile egy film, amely lazán Eminem életére épül , és azt mutatja be, milyen feltörekvő művésznek lenni Detroit utcáin. Van néhány kulisszatitkunk a rapfilmről és annak pontosságáról Marshall Mather valós életével kapcsolatban.

Ki az a Janine 8 Mile?

8 Mile (2002) - Taryn Manning mint Janeane - IMDb.

Ki Eminem barátnője a 8 Mile-ben?

Brittany Murphyre leginkább a mozi egyik legemlékezetesebb átalakításaként lehet emlékezni, aki a „Clueless”-ben Tai Fraiser szerepében pompássá vált, de Eminem mellett a „8 Mile”-ben valami egészen más volt: lehetősége volt eljátszani a film szerelmét. a bolygó egyik legnagyobb sztárja egy filmben, amely bevételt hozott...

8 Mile – Jimmy Sings For Lily

30 kapcsolódó kérdés található

Mennyi pénzt keresett Eminem a 8 Mile-on?

Végül egy kis pénzt keresett a színészi szerepeiből. A film, amelynek elkészítése mindössze 41 millió dollárba került, 54,5 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, és hozzájárult a kísérőalbumhoz, a "The Eminem Show"-hoz, hogy történelmet írjon. A "8 Mile" bevétele több mint 240 millió dollár volt .

Mennyit ér Eminem 2020-ban?

Eminem (nettó vagyon: 230 millió dollár )

Valóban jövő a 8 Mile-ben?

A Future szinte teljes egészében Eminem legjobb barátján , a Proofon alapul, a csaták házigazdájától a nevének történetéig. Proof Lil' Tic-et is játssza, a rapper, B-Rabbit az első csatában. Proofnak sikerül becsempésznie a nevét mozaikszóként, amikor azt mondja: "I'll (P)unish (R)abbit (O)r (O)bsolete (F)uture."

Milyen híres rapperek vannak a 8 Mile-on?

A filmben debütáló Eminem főszereplője Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Michael Shannon, Anthony Mackie és Kim Basinger mellett.

Miért utálja Eminem az apját?

Eminemet nem nyűgözte le apja levele, aki egyenesen azt mondta: „Nem tudok semmit az apámról, és nem is érdekel.” De ez több volt, mint a régi harag visszatartotta. Apaként nem tudta felfogni Mathers döntését, hogy elengedje , és nem hitte el a kifogását, hogy nem találja meg.

Miért nevezték Eminemet 8 mérföldnek?

A 8 Mile-ban megtudhatod, hogy Em karaktere, Jimmy egy gyerekkori becenévről kapta művésznevét . Az anyja "Nyuszi nyúl"-nak hívta, mert gyerekkorában nagy fülei és bakfogai voltak, és a név ott ragadt.

Lily Jimmy lánya a 8 Mile-ban?

Chloe Greenfield , aki Eminem kishúgát, Lilyt alakította a 8 Mile című sikerfilmben, már felnőtt. A 2002-ben kiadott hip-hop életrajzi film Eminem főszereplője volt Jimmy 'B-Rabbit' Smith rapper, egy elszegényedett fiatalember, aki megpróbálja elérni a nagy áttörést a zenében. ... Basinger az anyját játszotta, Greenfield pedig a húga.

Eminem örökbe fogadta a húgát?

Amanda néven 1993-ban született Kim ikertestvére, Dawn Scott gyermekeként – aki 2016-ban halt meg kábítószerrel való visszaélés miatt – Alaina Marie-t a 2000-es években törvényesen örökbe fogadta Eminem , bár nem világos, hogy ez pontosan mikor történt. A nevét jogilag megváltoztatták az örökbefogadási eljárás során. ... A dalszövegekben gyakran "Lainey"-nek hívják.

Eminem utálta az anyját?

EMINEM KAPCSOLATAI ANYÁVAL Eminemnek nem volt túl jó kapcsolata az anyjával. Édesanyja drogos volt, egész gyerekkorában nem figyelt rá. ... Onnantól kezdve szinte utálta az anyját . De évek múltán megértette, hogy nem hibáztathatja teljesen az anyját.

Mi a szabad világ 8 mérföldön belül?

A Tha Free World harci rapperek csoportja (hat rapper) . Ők a film támogató antagonistái, és gyakran ködösítik a B-Rabbit's Crew-t (The 313) a filmben, mind harci rappeléssel, mind fizikai erőszakkal.

A Netflixnek van 8 Mile?

8 mérföld | Most Streaming | Netflix.

Ki volt az első rapper, aki Oscar-díjat nyert?

Eminem, az OG Csak 2003-ban vehette át az Oscar történetében először rapper a „Legjobb eredeti dal” rangos díjat.

A jövő és Eminem tényleg barátok?

Future volt a „rapcsaták” szervezője a filmben, akárcsak Proof évekig Detroitban. A rapper ezt a hírnevet még egy sor zsűrizett rapversenyben is megalkotta, amelyeket DVD-kiadáshoz forgattak. Híres volt azonban, mint Eminem barátja, és állandóan jelen volt a szupersztár életében és munkásságában.

Eminem turnézik 2021-ben?

Sajnos 2021-ben nincs Eminem koncertdátuma .

A 8 Mile rap battle forgatókönyve van?

Eredeti válasz: Valódi volt az utolsó rapcsata Eminem és papa doc között 8 mérföldön? Nem . Kitalált . De lehet, hogy egy valós csata ihlette, amelyet Eminem vívott, akárcsak a film sok más eseménye.

Eminem milliárdos?

Eminem nettó értéke: 230 millió dollár Eminem kétségtelenül minden idők legsikeresebb fehér hip-hop előadója. ... Ebben az évben Eminem nettó vagyona 230 millió dollár, amivel az 5. helyen áll a világ leggazdagabb rappereinek listáján.

Ki a legszegényebb rapper?

Jerome Kerviel nettó vagyona -6,7 milliárd dollár, mivel továbbra is tartozik a Societe Generale (SocGen) banknak. Jerome Kerviel jelenleg a világ legszegényebb embere.