Ki hagyja el a polaroidokat 13 okból, miért?

Pontszám: 4,9/5 ( 16 szavazat )

Információ. A három polaroid mind egy dobozból származik Bryce Walker

Bryce Walker
Harrison Chatham mellékszereplő volt a 13 Reasons Why harmadik évadában. Ő volt Nora Walker apja, Bryce Walker nagyapja és Barry Walker volt apósa.
https://13reasonswhy.fandom.com › wiki › Harrison_Chatham

Harrison Chatham | 13 ok, amiért Wiki | Rajongás

korábban birtokolta, miután elkészítette a fényképeket, egy dobozba tette és elmentette. Megtudjuk, hogy Zach adja neki a "Smile, Bitches"-ben.

Ki hagyja el Clay the Polaroids-t?

A válasz végül a 2. évad vége felé érkezett, amikor Zach Dempsey meglepő módon bevallotta, hogy végig ő adta Claynek a polaroidokat.

Ki hagyta a cetlit az agyagszekrényben?

Tony megkapja azt a cetlit, amelyet Hannah hagyott rá azon az éjszakán, amikor meghalt, és később látják, ahogy elégeti. Egy Polaroid maradt a Clay's Lockerben, ami kiesik, amikor kinyitja, Clay felveszi, megfordítja, hogy megnézze a hátulját, és egy cetli, hogy "Nem Hannah volt az egyetlen".

Ki szexelt Hannah a 13 Reasons Why című filmben?

A valóságban Tyler (Devin Druid) elárulta, hogy Hannah Justinnal szextált a fénykép elkészítése után, majd később megtudjuk, hogy Hannah és Justin titokban hetekig folytatták a digitális flörtölést… bár Justin „túl zavarban volt” ahhoz, hogy láthassák a filmben. nyilvánosan valakivel, akinek Hannah hírneve.

Kivel vesztette el Hannah Baker a szüzességét?

Hannah Baker elvesztette a szüzességét Zach miatt? Valójában ez volt az egyik „ok” Hannahnak, amiért elvette az életét: Zach hanyag kegyetlensége. Azon a nyáron, néhány kedves, szívvel-szívhez kötődő kapcsolat után Hannah úgy döntött, hogy azt szeretné, ha Zach lenne az, akivel elveszítette a szüzességét.

Mark Pellegrino: 13 ok: A harmadik polaroid

25 kapcsolódó kérdés található

Zach hazudott Hannah-ról?

Hazudott . A Mosoly a dokk végén című 6. részben Zachnak ideje tanúskodni a bíróságon, és az iskola ügyvédje, Sonja megkérdezi Zach-et a Hannával való kapcsolatáról. Ott kiderül, hogy kettejük titkos kapcsolata volt a nyáron.

Diego megtudja, ki ölte meg Bryce-t?

Végül Diego úgy dönt, hogy Justin a gyilkos, és Jessica fedezi őt. Ahogy az évad véget ér, és a dolgok kezdenek arra mutatni, hogy Jessica bűnös Bryce meggyilkolásában, Diego úgy dönt, hogy felhagy azzal, hogy felderítse, ki az igazi gyilkos.

Mikor adott Monty fegyvert Alexnek?

A 2. évadban már nem barátok. Még a tanúskodástól is megfélemlíti Alexet azzal, hogy céltáblát, fegyvert és golyót küld neki. Az is kiderült, hogy ő és Alex videojátékokat játszottak Bryce házában azon az éjszakán, amikor Hannah-t megerőszakolták, és látta is, de nem tett semmit, és azt mondta Alexnek, hogy nincs miért aggódnia.

Mit csinált Tony Hannah-val?

Tony USB-n adta a Bakers Hannah kazettáit . Bocsánatot kért, amiért nem volt őszinte, és elárulta, hogy Hannah kazettákat készített, és titkokat tartott neki. A szezon azzal ér véget, hogy Tony, Brad, Clay és Skye autózni indul.

Ki ölte meg valójában Bryce-t?

Az évadzáró három részes választ adott arra a központi kérdésre, hogy ki ölte meg Bryce-ot, amikor kiderült, hogy Zach Dempsey (Ross Butler) megverte Bryce-t, és otthagyta egy csónakdokkban, de Alex Standall (Miles Heizer) volt az. aki a vízbe dobta, ahol végül megfulladt, miután Bryce...

Miért lopta el Nina a Polaroidokat?

Kiderült, hogy Nina volt az, aki ellopta az összes polaroidot Clay autójából, és elégette őket, hogy ne lehessen őket felhasználni a bíróságon , az indoka szerint az, hogy nem akarja magát vagy a lányokat zavarba hozni. szégyellni, ha nyilvánosságra kerülnek.

Mrs Baker megnyeri az ügyet?

Baker (Kate Walsh) egész életét és lelkét beleadta az ügybe, végül az iskola nyert , köszönhetően a tárgyalás során kiderült számos titoknak. Mr. Porter (Derek Luke) még a lelátón bevallotta, hogy nem tett meg mindent, amit lehetett.

Tony rajong az agyagért?

Tony beleszeret Claybe, és mi 100%-ban #Clonyért vagyunk. Ez sok mindent megmagyarázna, főleg azt, hogy miért dönt úgy, hogy OLYAN IDŐT Clayre fordít. Persze, vigyáznia kellett rá, ez nem kétséges.

Tony a 13 ok miatt egyenes?

Christian Navarro mint Tony Padilla Bár támogatja az LMBT közösséget, heterogén , amit randevúzási története is megerősít. 2016 körül Shazi Raja-val járt, de később szakított a színésznővel. A színész később egy interjúban megerősítette elválásukat.

Clay megcsókolja Tonyt?

Még néhány másodpercig nézik egymást, mielőtt Clay odahajol, hogy egy gyengéd csókot nyomjon Tony ajkára , és hagyja, hogy a másik fiú kezével Clay tarkójára tegye az irányítást, hogy elmélyítse a csókot, és engedje a nyelvét. a szájába.

Zach és Hannah együtt aludt?

Zach és Hannah először szexelnek . Ahogy Zach vallomása során fogalmazott, kapcsolatuk sokkal több volt, mint a szex. Az egész nyarat együtt töltötték, fagylaltot ettek, könyveket olvastak, és időt töltöttek a dokkban.

Miért vette le Justin Foley az ágyneműt?

Ugyanabban az epizódban összeomlott, amikor az anyja meghalt, de szó szerint levetkőztette az ágyát, és csak sírt rajta. Miért vette le az ágyneműt? Azt hiszem, Kr. e. volt, amikor vele élt, nem volt semmijük, de el tudott menekülni, és az élete jobbra fordult .

Hogyan készült Monty?

Azt mondjuk hibáztatva, mert kiderült, hogy az általunk ismert és szeretett tinik állították Montyt , miután Zach megsebesítette Bryce-t egy verekedés során, és eltörte a karját és a lábát, így amikor Alex belelökte a folyóba, nem tudta megmenteni magát, és megfulladt .

Miért csókolta Alex Zach-et?

És bizony, a Netflix sorozat megadta nekik azt a Zalex-csókot, amire vártak, olyan ikonikus mértékben, hogy a #ZALEXFOREVER az írás pillanatában felkapott a Twitteren. A csók úgy történt, hogy Alex megpróbálta „élni” az életét, nem enged Zach őrült impulzív szokásainak .

Zach börtönbe került?

Rosaleenhez hasonlóan Zach is azonnal börtönbe kerül, anélkül, hogy a rendőrség megkísérelné feltárni az igazságot. Azonban a börtönben való bánásmódja sokban különbözik Rosaleenétől, mert Zach egy fehér ügyvédet támogat.

Jessica és Diego szakítottak?

Spoilerek a 13 okért 4. évad, 1-8. epizód. A 13 Reasons Why for Jessicának új szerelmi érdeklődése, Diego, és az egész helyzet meglehetősen bonyolult. Az előző évadban Jessica Justinnel járt, de amikor a 4. évadban visszatér a rehabilitációról, szakít vele , hogy a tisztaságra koncentrálhasson.

Zach szereti Alex Inquisitormastert?

Zach Alex volt barátja . Zach és Alex 2017 novembere óta vannak együtt, aminek a kapcsolata 2021-ben ért véget. Néhány videóban veszekednek egymással, valamint ajándékokkal mutatják meg egymás iránti szeretetüket, és természetesen sok videóban a szeretetüket. .

Ki Tony Padilla pasija?

Caleb visszatérő karakter a 13 Reasons Why második, harmadik és negyedik évadában. RJ Brown alakítja. Ő Tony Padilla boxedzője és barátja.

Hány éves Tony Padilla?

Christian Navarro (Tony Padilla) Tony Padilla 19 éves a műsorban. Christian 1991. augusztus 21-én született, így 28 éves.

Tony visszakapja a családját?

A szezon végén Tony "újra találkozik" családjával a hálaadás napján , bár Skype-on keresztül. "Úgy gondolom, hogy az évad lezárása a hálaadásnapi jelenettel ível, ez valóban a mexikói-amerikai élményt jelzi" - mondja Navarro.