Ki van klaus koporsójában?

Pontszám: 4,5/5 ( 16 szavazat )

A Bringing Out The Dead-ben kiderül, hogy Esther volt az a személy a lezárt koporsóban, amelyet Abbynek és Bonnie Bennettnek sikerült kinyitnia. Megérkezik fiához, Klaushoz, ahol sokkolja gyermekeit jelenlétével. Kijelenti, hogy megbocsát Klausnak, és szeretné, ha mindannyian újra egy család lennénk.

Ki van Klausnak a koporsójában?

A koporsók Klaus legértékesebb tárgyai voltak. Az öt koporsóból négyben egy eredeti vámpír volt, mindegyiket fehér tölgy kőris tőrrel tőrözték meg. Niklaus mindegyiket semlegesítette.

Meddig volt Kol a koporsóban?

Elijah lenyomta Kolt, miközben Klaus megtőrözte, és még néhány évtizedre semlegesítette. Amikor 1919-ben apjuknak, Mikaelnek sikerült a nyomukra bukkanniuk, az Original család elmenekült, Kol holttestét pedig Klausnál tartották közel 100 évig , mígnem Elijah kiszabadította a Bringing Out The Dead-ben, és felébredt Mystic Fallsban.

Ki van a koporsóban a Vámpírnaplók 8. évadában?

A This Woman's Work-ben Tyler megnyugtatja Damont , hogy Elena még mindig él, alszik és biztonságban van a koporsójában. Ez megnyugtatja Damont, mivel több epizód előtt csak egy üres koporsót égetett el.

Miért tőrözte meg Klaus a testvéreit?

A Mindig és örökké című filmben Klaus az egyik tőrt használta, hogy ismét hatástalanítsa Elijah -t, és olyan gyengeségnek látta őt, amelyet Marcel felhasználhat ellene. Valójában alkut kötött Marcellel, hogy megtőrözze Illést, és átadja neki a testét, hogy beengedje magát a belső körébe.

TVD 3x12 Klaus megtalálja a koporsókat | Damon elrejti azt, akit Klaus többet akart, mint a másikat!!!

37 kapcsolódó kérdés található

Ki a rosszabb Kol vagy Klaus?

Bár Kollal rosszabbul bántak , annak ellenére, hogy Klaus ezt nem volt hajlandó elismerni. Klaus úgy folytatta, hogy bármit is csinált, Kol a vére és a testvére.

Damon megcsalta Elenát?

Damon megcsalja Elenát? Nem ... Damon egyszer sem csalja meg . Hacsak nem Sybilt számolod, hanem azért, mert kitörölte Elenát az elméjéből, és odatette magát.

Miért varázsolta el Kai Elenát?

Kopogtat az ajtón, és Damon válaszol, de nem látja. Miután becsukja az ajtót, Kai megjelenik Elena mögött, és elárulja, hogy álcázó varázslatot alkalmazott rájuk. ... Elenát megzavarja a története. Kai ezután elmondja Elenának, hogy túl erős, és magával hozta, hogy gyakorolja a varázslatot.

Ki van abban a koporsóban, aki nem nyitja ki a vámpírnaplókat?

Eszter a gyermekei előtt van. A Bringing Out The Dead-ben kiderül, hogy Esther volt az a személy a lezárt koporsóban, amelyet Abbynek és Bonnie Bennettnek sikerült kinyitnia. Megérkezik fiához, Klaushoz, ahol sokkolja gyermekeit jelenlétével.

Finn Mikaelson vámpír?

Finn Mikaelson eredeti vámpír . Sage Mikaelson férje. Esther Mikaelson és Mikael Agnarsson legidősebb fia és második gyermeke.

Hány éves Rebekah Mikaelson?

Kol körülbelül 2 évvel fiatalabb, így legfeljebb 18 éves, Rebekah legfeljebb 17 éves .

Miért utálja Finn a testvéreket?

Finn undorodik testvérei vámpírként való falánkságától. Miközben Mikael elől menekült édesanyjuk halála után, Finn hónapokig futkosott testvéreivel, vidéki emberekkel táplálkozva, de mindig ügyelt a holttestek elrejtésére.

Ki a legidősebb boszorkány a Vámpírnaplókban?

Silas a legidősebb. Az 1. században született, ahol Eszter a 10. században élt. Feltételezem, hogy Esztert "eredeti boszorkánynak" hívják, mert ő volt az, aki megalkotta az idő első "eredeti vámpírjait".

Mi volt az első koporsóban?

A korai sírokat az elhunytak örök lakóhelyének tekintették, és a legkorábbi koporsók megjelenésükben miniatűr otthonokra emlékeztettek. Kis helyi fadarabokból készültek, amelyeket összecsavartak . ... A koporsó belső padlójára dió, Ízisz, Ozirisz vagy a Djed oszlop (Ozirisz gerince) volt festve.

Klaus megtalálja a koporsókat?

Bonnie újra találkozik az anyjával, Klaus pedig visszakapja a koporsóit – Túl sok tévét néz.

Miért mentette meg Damon Bonnie-t és nem Elenát?

Damon bevallja neki, hogy Bonnie tartotta életben, amíg ők ketten 1994-ben elakadtak, és ő volt az, aki reményt adott neki, elmagyarázva, hogy ezért akarja megmenteni Bonnie-t, és nem csak azért, hogy újra megszeresse magát.

Kai valóban összekapcsolta Elenát Stefannal?

Van egy elmélet, miszerint Kai valóban összekapcsolta Elena életét Stefanéval, mert tudta, hogy Stefan az, akit Damon soha nem fog megölni. Ráadásul miután Stefan meghalt, tudott még egy utolsó beszélgetést folytatni Elenával, ami utána felébredt. ... No Elena élete Bonnie-hoz kötődött.

Miért altatták el Elenát?

Így történt a dolog: Kai – aki Lily vérével ölte meg magát a szervezetében, így eretnek lett – megigézte Elenát , és Bonnie-hoz kapcsolta; Amíg Bonnie él, Elena álomszerű transzban marad. ... mert addig nem találkoznak vele, amíg Bonnie meg nem öregszik és meg nem hal.

Stefan megcsalja Elenát?

Igen, kialakult benne érzés Damon iránt, miközben Stefan Klaus mellett volt, de végül úgy döntött, hogy "búcsút int" Stefannak. ... Igen, Elena hűtlen és tiszteletlen volt Stefan iránt. Elena megcsókolta Damont a 2. évad végén, amikor ő és Stefan MÉG EGYÜTT voltak. Nem számít, mit jelentett ez, csalás .

Mit súgott Stefan Elenának?

Miközben ketten megölelték egymást, Stefan valamit elmosódottan súgott Elena fülébe , és miután Bonnie megtörte az alvó varázslatot, Elena elárulta, amit Stefan mondott: utolsó szavai Caroline-nak szóltak. "Egy nap, amikor felébredsz, mondd meg Caroline-nak, hogy hallottam.

Stefan tényleg szereti Caroline-t?

Stefan Salvatore a Vámpírnaplók későbbi évadában találta meg szerelmét Caroline Forbes-szal . Bár a show kezdetben az Elena Gilberttel való kapcsolatára összpontosított, fokozatosan eltávolodik a szerelmi háromszög előfeltételezésétől, miután Elena beleszeret Damonba.

Miért fél Klaus Koltól?

Miért félt Klaus Koltól? Mindannyian dühösek voltak, és valószínűleg bosszút akartak állni , ez valószínűleg aggasztotta, mert természetesen nem tudták megölni, de összezavarhatták a terveit. És Kol a legvakmerőbb Mikaelson, a második bosszúálló.

A remény erősebb Klausnál?

A remény erősebb, mint Klaus , akiről azt hitték, hogy a legerősebb lény.

Ki volt a legerősebb eredeti vámpír?

Mikael az Eredeti Család legidősebb tagja, és a létező legerősebb és legerősebb vámpírnak tartják, aki könnyen legyőzi Elijah-t.