Kinek a házát használják a magnum pi-ben?

Pontszám: 4,2/5 ( 38 szavazat )

A legtöbb belső tér és a hatalmas fával ellátott meghajtó a fényűző hawaii Banyan House- ból származik. A nappali és néhány vízparti belső felvétel ebben a hét hálószobás, 14 000 négyzetméteres ingatlanban készült, mindössze pár percre Honolulu belvárosától, a 4369 Royal Pl. szám alatt. Mások hangszínpadra épített díszletek.

Kié a Magnum PI-ben használt ház?

Barack Obama elnök Hawaii Beach House-ja a „Magnum, PI” kastély idilli helyén épül. Az ingatlan Oahu délkeleti csücskében található. Obamák barátja, Marty Nesbitt hivatalosan 2015-ben vásárolta meg a trópusi paradicsom mennyei szeletét, és 8,7 millió dollárt fizetett érte.

Milyen házat használnak az új Magnum PI-ben?

A luxus Robin's Nest Estate (a képen), ahol Magnum él, a Kualoa Ranch -en található, amely a Jurassic Park főszerepével vált híressé. Háza a szigeten máshol található stúdiógarnitúrák és rezidenciák ötvözete.

Mi történt a Magnum PI Házzal?

Az ikonikus Magnum PI rezidenciát, amelyet „Robin fészkének” neveznek, a hétvégén lebontották . A 8900 négyzetméteres Waimanalo-kastélyt azután bontották le, hogy a múlt hónapban bontási engedélyt adtak ki az ingatlanra. ... A bontási tervek először 2015-ben születtek, akkor 8,7 millió dollárért adták el az ingatlant.

Hol van Robins Nest?

Ágakra vagy párkányokra csésze alakú fészket építenek. A vörösbegyek boldogan fészkelnek ültetvényesekben, ablakpárkányokon és más épületek körüli zugokban.

A kulisszák mögött titkok a Magnum PI-vel kapcsolatban

44 kapcsolódó kérdés található

Jonathan Higgins valójában Robin Masters volt?

Higgins Robin Masters oahui tengerparti birtokának, a "Robin fészkének" nevezett birtokának igazgatója. ... A sorozat utolsó epizódjában Higgins elmondja Magnumnak, hogy ő tényleg Robin Masters .

Valódi a Magnum PI-n lévő ház?

A Kualoa Ranch területén nincs ilyen kastély; amint látod, a ház nem létezik , teljes egészében a CGI generálta. A Robin's Estate-ről készült légi felvétel, amely szinte minden epizódban megjelenik, a Kualoa Regionális Park kitalált házát helyezi el.

Valóban le van tiltva Shammy a Magnum PI-n?

Shammyt Christopher Thornton színész alakítja. ... Úgy tartják, ő az egyetlen ismert színész, aki tolószékben játszotta a Hamletet (a Los Angeles-i Lillian Színházban 2000-ben). 25 éves korában Thornton két csigolyatörést szenvedett el egy sziklamászásban. Deréktól lefelé le van bénulva .

Ki vásárolta meg a Magnum PI házat Hawaiin?

A 8900 négyzetméteres Waimanalo-kastélyt, amelyet a műsorban Robin's Nest néven ismernek, 2015-ben 8,7 millió dollárért vásárolta meg Marty Nesbitt . Nesbitt Barack Obama elnök könyvtári kutatóbizottságának volt az elnöke.

A Magnum PI-t tényleg Hawaiin forgatták?

Honolulu jellemzően a Magnum PI-ben zajló események központja, hasonlóan a Hawaii Five-0-hoz, így nem meglepő, hogy központi csomópontja, a Waikiki Beach a legtöbbször visszatérő Magnum PI forgatási helyszínei közé tartozik.

Higgins elhagyja a Magnumot?

Bár a 3. évad Higgins távozásával ért véget, a karakter nem hagyta el a sorozatot . Weeks visszatér a Magnum PI 4. évadjához. Azonban nem fog visszatérni Hawaiira, legalábbis kezdetben.

Tényleg tolószékben ül a Magnum PI színésze?

Csak két évvel később, 25 évesen Thornton tragikus balesetet szenvedett sziklamászás közben, amiben eltört két csigolyája, és deréktól lefelé megbénult. ... Úgy gondolják, hogy ő az első színész, aki valaha is eljátszotta az ikonikus Shakespeare-karaktert tolószékben, ezért Thornton teljesítménye dicséretes kritikákat kapott.

Mi a szimbólum a Magnum PI gyűrűn?

A gyűrű domináns motívuma egy „kettős kereszt”, a Lotaringiai kereszt . A Lotharingiai keresztet elsősorban a francia ellenállás szimbólumaként azonosítják, de sok más célra is használják. A keresztet eredetileg a templomos lovagok használták a középkorban, később pedig Joan of Arc a tizenötödik században.

Christopher Thornton tolószékben ül a való életben?

A legtöbb fogyatékost alakító színésztől eltérően, mint például Daniel Day-Lewis a „My Left Foot”-ban vagy Tom Cruise a „Július negyedikén született”-ben, Thornton nem tud csak úgy felállni a székből, amikor Ruffalo levágja a hívásokat; 1992 óta bénult meg , amikor sziklamászás közben elesett és eltört két csigolyája.

A Magnum PI-t törölték 2020-ra?

Elnézést, „MacGyver” rajongók, úgy tűnik, új módszereket kell találnotok a régi dolgok robbanásveszélyes eszközzé alakítására. A CBS újraindítása, a '80-as évek korszakának újraindítása, amely magában foglalja a „Magnum, PI” és a „Hawaii Five-O” elemet , a hatodik évadon keresztül nem újult meg .

Milyen műsorokat töröltek 2020 2021-ben?

113 véget ért vagy törölt tévéműsor a 2020–2021-es szezonban
  • Az Absentia (Amazon Prime Video) sztárja, Stana Katic elárulta, hogy a krimi thriller sorozat a harmadik évaddal véget ért.
  • Fekete villám (The CW)...
  • Jupiter öröksége (Netflix)...
  • Egy kicsit késve Lilly Singh-vel (NBC)...
  • Lucifer (Netflix)

Lemondják a Blue Bloods-t 2022-re?

„Blue Bloods” (CBS): A rendőrségi/családi dráma folyamatosan visszatér, és a 12. évadban is visszatér.

A Magnum PI feleségül veszi Higginst?

A 2. évad végén Higgins vízuma a lejárat küszöbén áll, Magnum (Jay Hernandez) pedig azonnal felajánlja, hogy feleségül veszi , hogy az országban maradjon. ... Ethan újra összerakja Higginst, miután leforgatták a 3. évad 1. részében, de románcuk csak az évad folyamán ívelt át.

Ki a Magnum PI női társsztárja?

Perdita Weeks - Magnum PI szereplők.

Megújul a Magnum PI 2021-re?

A CBS 2021. évi megújult műsorlistája: „Blue Bloods”, „SWAT”, „Magnum PI” | TVLine.

Mi történt a Magnum PI lányával, Lilyvel?

Összegzés. Magnum volt felesége, Michelle. Thomasra hagyja ötéves kislányát, Lilyt, hogy megvédje a vietnami bérgyilkosokat, hogy megöljék őt és férjét, Hue tábornokot.