Ki a Góliát a vérországokban?

Pontszám: 4,2/5 ( 51 szavazat )

A 4. részben kiderül, hogy Tom Brannick Góliát.

Tom tényleg Góliát a Bloodlandsben?

A megdöbbentő összecsapás során Tom végül bevallja Torinak, hogy valójában ő a sorozatgyilkos Góliát , és ő a felelős apja, Simon Quinlan és Adam Corry haláláért.

James Nesbit Góliát?

Az Észak-Írországban játszódó krimi, James Nesbitt főszereplésével, a második rész végén egy játékot megváltoztató fordulatot hozott, mivel a „ Goliát ” néven alvó rendőrgyilkos személye megkérdőjeleződött.

Mi történt Emmával a Bloodlandsben?

Tudjuk, hogy 1998 körül Emma eltűnt , és azóta nem hallottak felőle. Emma eltűnését rejtély övezi. A hivatalos rendőrségi feljegyzések szerint a lány egyszerűen bujkál, a 14-es hírszerző társasággal végzett művelet során felrobbantották a fedelét.

Mi a Bloodlands története?

A Bloodlands a BBC One új thrillersorozata. Míg a Bloodlands cselekménye teljesen kitalált, a sorozat történelmi háttere és helyszíne valós. A Bloodlands az 1960-as évek végétől az 1990-es évekig tartó észak-írországi bajok utóhatásaiban játszódik.

Bloodlands: A BBC nézői nem hisznek abban, hogy Góliát személyazonossága felfedte: „Elég csavar” [Új Egyesült Királyság]

38 kapcsolódó kérdés található

Befejeződött a Bloodlands?

A BBC legújabb főműsoridős thrillere, a Bloodlands egy második szériával is megújult. A Bloodlands tegnap este ( március 14. ) fejezte be első sorozatának sugárzását, egy drámai fináléval, amely a sorozat sok laza végét lekötötte.

Tom Brannick rosszfiú?

Bloodlands spoilerek következnek. A Bloodlands egy igazán váratlan fordulattal sokkolta a nézőket a múlt héten, ugyanis James Nesbitt főszereplője, Tom Brannick nyomozó felfedte magát a rosszfiúként , és hidegvérrel megölt egy ártatlan öregembert.

Emma meghalt Bloodlandsben?

Emma eltűnését hivatalosan azzal magyarázták, hogy elbújt, miután egy műtét során felrobbantották a fedelét. Tom azonban úgy véli, Emmát valójában Góliát rabolta el és ölte meg .

Csak 4 epizód van a Bloodlands-ből?

Pete Travis rendezte. Négy epizód van a Bloodlands 1. évadjában; talán a Bloodlands 2. évada is tartalmaz majd négy részt.

Ki az a Heather Pentland a Bloodlandsben?

Susan Lynch : Heather Pentland.

Kit lőtt le James Nesbitt vérvidéken?

– Te vagy Góliát? – kérdezi ezután, és egy Brannick vallomását próbálja magnóra rögzíteni. Nesbitt karaktere ezután fegyvert ránt és agyonlövi Coryt .

Ki az a Pat in bloodlands?

Bloodlands (TV-sorozat 2021– ) – Peter Ballance mint Pat Keenan – IMDb.

Ki volt az a 3 holttest, amelyet a vérvidéken találtak?

Az epizód első felében kiderült, hogy a szigeten talált három holttest David Corry, Simon Quinlan atya és Joe Harkin . Mindezt szem előtt tartva, még mindig meg kell kérdeznünk, mi történt Tom Brannick feleségével, Emmával.

A bloodlands az SBS-en van?

Bloodlands | Dráma | SBS On Demand.

Lesz 2. évad vérföldje?

Második évaddal újította meg a BBC a Bloodlands című brit krimisorozatot, amelynek főszereplője James Nesbitt és a testőr alkotója, Jed Mercurio származik. Ez azután történt, hogy a négy részes műsor a brit közszolgálati műsorszolgáltató valaha volt legnagyobb drámabemutatója lett Észak-Írországban.

Megnézhetem a vérföldeket?

Mint mindig, a rajongók megtekinthetik a korábban sugárzott epizódokat a BBC iPlayeren, tökéletes azok számára, akik esetleg lemaradtak egy-két epizódról. Azok a rajongók azonban, akik azt remélik, hogy a sorozat összes epizódját végignézhetik, csalódottak lesznek, amikor megtudják, hogy az egész sorozatot nem tették elérhetővé egyetlen falatbarát csomagban .

Lesz a Jack Irish 4. évada?

Jack Irish nem kapja meg a 4. évadot , ABC (AU) Megerősítve. A Jack Irish egy televíziós drámasorozat, amely három ausztrál tévéfilmből álló sorozatot követ, és Peter Temple névadó regényein alapul.

Mi történt a bloodlands 1. epizódjában?

Évtizedek után újra felszínre kerül a régóta szunnyadó sorozatgyilkos Amikor kihúztak egy járművet a Strangford Lough -ból, Tom Brannick (James Nesbitt) sziklás veterán nyomozó felfedezte egykori ellensége névjegykártyáját.

Ki az a Adam Corey a vérföldön?

Adam Corey Góliát egyik áldozatának testvére. Ian McElhinney alakítja . Ian olyan filmekben is feltűnt, mint a Game of Thrones, a Derry Girls és a The Fall. A Bloodlands vasárnap 21 órakor folytatódik a BBC One-on.

Miért lőtte le Brannick Adam Coryt?

Ádám azzal vádolta Tomot, hogy ő Góliát, és bosszúból megölte testvérét felesége nyilvánvaló hűtlensége miatt. ... Tom ezután agyonlőtte Ádámot, és kibámult a horizontra , ami arra utalt, hogy ő valóban Góliát, és megpróbálta leplezni az ügyet.

Milyen helyeket használtak vérföldekre?

A BBC Bloodlands című drámáját a Strangford Lough, a Belfast Metropolitan College campus környékén, a Queen's University belfasti egyetemén és környékén, valamint Ballyclare utcáin forgatták. A szereplők pedig arról beszéltek, hogy mennyire élvezték a helyüket. „Ott lehetetlen magányosnak lenni, mindenki beszélni akar veled.

Mi történt a bloodlands 3. epizódjában?

Tom és Niamh hajtóvadászatot indít Adam Corry után, aki rejtélyes körülmények között tűnt el . Tori Matthews beleegyezik, hogy segít Tomnak Góliát azonosításában, de mivel egyre nagyobb nyomás nehezedik a rendőrségre, Tomnak szembe kell néznie azzal a lehetőséggel, hogy Góliát közel áll hozzá.

Miért rabolta el Tori Pat Keenant?

Azt javasolta, hogy raboljanak el valakit, aki beleilleszkedik a Góliát történetbe, hogy a rendőrség újraindítsa az ügyet, és elkezdje felkutatni apja és Adam bátyja holttestét, Pat Keenant könnyű célpontnak javasolta „promiszuitása” és rendszeres kórházi találkozói miatt. ami azt jelentette, hogy nyomon tudta követni a mozdulatait.

Ki játszotta Izzy pasiját a vérvidéken?

A Bloodlands követi a DCI Tom Brannickot (James Nesbitt), amint kénytelen szembeszállni egy bérgyilkossal, aki kísérti a múltját, hogy feltörje a nyomozást a jelenben. Asan Larryt alakítja a drámában, Tom lányát, Izzy (Lola Petticrew) barátját.

Tori elrabolta Keenant?

Keenan természetesen szó szerint bosszút akart keresni, miután Tori elrabolta, és arra utalt, hogy Góliát a felelős azért, hogy újraindítsa az 1998-as gyilkosságok nyomozását. Aztán Brannick lelövi Keenant, és ráülteti azt a pisztolyt, amellyel Góliát hajtotta végre eredeti gyilkosságait.