Ki az aurora az eredetiben?

Pontszám: 4,3/5 ( 43 szavazat )

Rebecca Elizabeth Breeds (született: 1987. június 17.) ausztrál színésznő, aki Cassie Cometti szerepeiről ismert a Blue Water High harmadik sorozatában, Ruby Buckton sorozatban a Home and Away című szappanoperában, Aurora de Martel a The Originalsban. mint Nicole visszatérő karaktere a Pretty Little Liars 6. és 7. évadában...

Mi a baj az Aurorával az eredetiben?

Aurora, aki mélységes gyásztól és elméjében a „démonoktól” szenvedett, elvágta a csuklóját. Rebeka megtalálta és adott neki a véréből, és azt mondta neki, hogy ápolja emberi életét. ... Öngyilkossága Rebekah vérével a szervezetében ahhoz vezetett, hogy Rebekah szirevonalának első vámpírjává változott.

Mi Aurora és Illés titka?

Aurora és Klaus megbeszélik a múltat ​​A fejsze levelében kiderül, hogy Elijah kényszerítette Aurorát, hogy szakítson Klausszal . Az egész akkor kezdődött, amikor Illés felfedte előtte, hogy a családja menekül. Elijah véletlenül arra kényszerítette, hogy elárulja, Klaus megölte az anyját.

Kik Tristan és Aurora az eredetiben?

Tristan Aurora bátyja , és ők ketten az egyetlen megmaradt tagjai a De Martel családnak. Ők Gróf gyermekei voltak, mielőtt a történelem első vámpírjaivá változtattak volna, csak az eredeti vámpírok után.

Lucien erősebb Klausnál?

Lucien még Klausnál, az eredeti hibridnél is sokkal erősebbnek bizonyult a konfrontációik során. Hasonlóképpen, Marcel is erősebb volt az Originalsnál és Klausnál, könnyedén harcolt velük. ... Valószínűleg ők a leggyorsabb ismert lények, mivel Lucien könnyedén ki tudta kerülni Klaus támadásait.

The Originals Family Flashback 8/40

29 kapcsolódó kérdés található

Eredetivé válik az Aurora?

Ahogy Aurora meg akarja ölni magát, majd Klaust egy öngyilkos gyilkosságban, ami nagyon megzavarná Shakespeare-t, Cami és Hayley megjelennek. De amikor Hayley Aurora szívére teszi a kezét, Klaus leállítja. Aurora megölésével Super Original lesz . És Hayley rövid habozásában Aurora kikapja a nyakát.

Miért vágta meg Lucien az arcát?

Klaus és Elijah megpróbálta megmenteni Lucient Tristantól, de Tristan azzal a tudattal fenyegette meg őket, hogy tudja, mik ők valójában, és leleplezi őket, ha bármit is megpróbálnak tenni vele. Tristan ekkor előhúzott egy tőrt, és szájon vágta Lucient , és megsebesítette az arcát.

Caroline szerette Klaust?

Onnantól kezdve Klaus őszinte vonzalmat mutat Caroline iránt , és iránta való vonzódása és szeretete a sorozat folytatódásával tovább növekszik. Végül összebarátkoznak, miután bebizonyította, hogy van benne valami jó. ... Szándékában áll az utolsó szerelme lenni, akármeddig tart is.

Klaus szerelmes Camille-ba?

Mielőtt Cami meghalt, bevallja Klausnak, hogy félt. Klaus azonban megnyugtatta Camit, hogy haláláig ott lesz mellette. Utoljára beismerik egymás iránti szerelmüket, és Klaus addig vigasztalta őt, amíg el nem hunyt a karjai között.

Ki az a Tatia Petrova?

Tatia egy Petrova doppelgänger volt, akibe Niklaus és Elijah Mikaelson is beleszeretett a 10. század végén/11. század elején. ... Halála után a vérét használták fel a varázslatban, amely megkötötte Niklaus vérfarkas örökségét. Tatia a Petrova család tagja volt.

Mit súgott Josh Marcelnek?

„Te vagy a családom ” – mondja Josh Marcelnek, mielőtt meghal. Mielőtt az epizód véget ér, látjuk, hogy Josh békét talál – és a béke úgy néz ki, mintha Aiden beülne egy autóba, és azt mondaná Joshnak, hogy szálljon be.

Ki változtatta Camille-t vámpírrá?

Camille-nek választania kellett, hogy bekapcsolja-e az 'The Originals'-t, Aurora arra kényszerítette őt, hogy igya meg a vámpírvérét, és elvágja a torkát, amikor Klaus kijelenti, hogy szereti, és most Cami átalakulóban van. De miközben Klaus ragaszkodik ahhoz, hogy emberi vérrel táplálkozzon, és vámpírrá változzon, Cami haldoklott (elnézést a szójátékért), hogy embert hal meg.

Finn meghalt az eredeti?

A fivéreivel, Klaus-szal, Elijah-val és Kol-lal való rövid és kényelmetlen találkozás után Finn meghalt a The Originalsban, miután Lucien megharapta, miközben ő és Elijah Freyát és Vincentet mentették. ... Ez azt jelenti, hogy láttunk eredeti vámpírokat visszatérni mások testébe, és Finn egy erős boszorkány, szóval ki tudja.

Kit szeretett igazán Caroline?

Caroline és Matt kapcsolatban álltak a sorozat első és második évadában. Caroline és Tyler egy pár volt a sorozat harmadik évadától az ötödik évadig. Caroline határozottan helyteleníti Elena és Damon szerelmét, míg végül a sorozat vége felé nem fogadja el kapcsolatukat.

Kit szeret Klaus a legjobban?

Inkább Camiba volt szerelmes. Vele valójában jobb ember akart lenni, míg Caroline-nal csak jót tett, hogy boldoggá tegye. Valójában elkezdett jó irányba változni, miután Camival volt együtt. Szerintem egyáltalán nem volt szerelmes Caroline-ba, az 5. évadban egyszerűen rajongói szolgálat volt.

Kit szeretett Klaus a legjobban?

2 MAJDNEM KIVEZETI A NŐT, AKI SZERETET A Vámpírnaplók összes szereplője tudja, hogy Klaus szerelmes Caroline -ba, beleértve magát Caroline-t is.

Klaus beleszeret Hayley-be?

Tudjuk, hogy Klaus érzelmi áttörést fog elérni a 2. évadban, de biztosan nem az lesz, hogy szerelmes Hayley-be, vagy hogy inkább falka, mint magányos farkas. ... Kezdettől fogva kötődött Hayley-hez, védte őt, amikor Klaus azt akarta, hogy megöljék őt és a babát, és ŐK CSÓKOZTAK.

Ki a legerősebb az eredetiben?

Az eredetik: A főszereplők, hatalom szerint rangsorolva
  1. 1 Klaus. Klaus volt a világ első hibridje, mióta vámpír volt vérfarkas képességekkel.
  2. 2 Illés. ...
  3. 3 Marcel. ...
  4. 4 Rebekah Mikaelson. ...
  5. 5 Hayley Marshall. ...
  6. 6 Davina Claire. ...
  7. 7 Kol Mikaelson. ...
  8. 8 Freya Mikaelson. ...

Mi lesz Luciennel és Aurorával?

Jelenleg külön vannak, mivel Klaus élve eltemette Aurorát egy téglafalba . Nem ismert, hogy Lucien táplál-e negatív érzelmeket Aurorával kapcsolatban, mivel őt elrabolták, és napokra vagy akár hetekre kényszerítették rá, hogy kiszáradjon.

Miért fél Klaus Koltól?

Miért félt Klaus Koltól? Mindannyian dühösek voltak, és valószínűleg bosszút akartak állni , ez valószínűleg aggasztotta, mert természetesen nem tudták megölni, de összezavarhatták a terveit. És Kol a legvakmerőbb Mikaelson, a második bosszúálló.

A remény erősebb Klausnál?

A remény erősebb, mint Klaus , akiről azt hitték, hogy a legerősebb lény.

Miért nem Tribrid Klaus?

Klaus természetes születésű vérfarkas volt (apja felől örökölte). Ez arra utal, hogy a Vérfarkas átok alatt álló emberek nem képesek kihasználni a nem farkas szülőjüktől örökölt boszorkányerőt .