Ki nyerte a téli szerelem szigetét 2020-ban?

Pontszám: 4,6/5 ( 20 szavazat )

Csaknem hárommillióan hallgattak élőben, hogy Millie Courtot és Liam Reardont koronázzák meg hétfőn a Love Island idei győztesévé. A páros három másik párt is legyőzött az ITV2 50 000 GBP-s nyereményéért. A randevús show fináléja átlagosan 2,8 milliós élő közönséget vonzott.

Ki van még együtt a Love Island Winter 2020-ban?

Paige Turley és Finley Tapp A téli Love Island győztesei, Paige és Finn! Nagy örömünkre szolgál, hogy a pár továbbra is a külvilág felé alakította kapcsolatát – és még mindig nagyon együtt vannak, miután Finn a Lockdown 1 idején Paige családi otthonában lakott.

Kik a Love Island 2020 nyertesei?

A hatodik sorozat nyertesei: Paige Turley és Finn Tapp (2020) Az első dél-afrikai téli sorozat győztesei, Turley és Tapp legyőzték a kedvenceket, Siânnise Fudge-t és Luke Trotmant, akik megkapták a címet, és osztozkodtak az 50 000 GBP pénzdíjon.

A 2021-es Love Island mely párjai vannak még együtt?

Annyira megörvendezteti a szívünket, amikor azt írjuk, hogy Chloe és Toby még mindig együtt vannak, miután kapcsolatuk a villában kezdődött. Újra összejöttek, miután Tobynak két másik lány is megfordította a fejét – *köhög * Abi és Mary –, és azóta is ikonikus Love Island pár maradnak.

Miért szakított Jake és Liberty?

Miért szakított Jake és Liberty? A pár időt kért kapcsolatukra a csütörtöki epizódban, és Liberty azt mondta barátjának, Faye Winternek: „Csak hűnek kell lennem önmagamhoz, és ezt nem tehetem meg. ... Jake azt állította, hogy "soha nem mondtam, hogy azt akarom, hogy megváltozzon ", hozzátette: "Te másképp látod a dolgokat, mint én."

Paige és Finn a győztesek | Szerelemsziget sorozat 6

28 kapcsolódó kérdés található

Van még valaki együtt a Love Island-ről?

Paige Turley és Finn Tapp Még mindig a Love Island bajnokai uralkodnak , miután 2020 februárjában megnyerték a Love Island első téli sorozatát. A pár pedig még mindig erős, miután a bezárás kezdetét együtt töltötték Paige skóciai szülei házában.

Volt Love Island 2020-ban?

A téli sorozat 2020 februárjában ért véget A Love Island 2020 csak hat hétig zajlott, de bombatámadások érkeztek, és felfordulást okoztak, a szigetlakók veszekedtek, és mindenhol megfordultak a fejek.

Ki van még együtt a Love Island 2020 Egyesült Királyságból?

Paige Turley és Finn Tapp : EGYÜTT A Love Island villában hivatalossá tették románcukat, és a 2020-as győztesek, Paige és Finn még mindig erősek az Egyesült Királyságban! A pár nemrég költözött össze!

Még mindig együtt vannak a Love Island párjai 2020-ban?

Nem csoda hát, hogy Paige és Finn bejutott a döntőbe, és a Love Island 2020 téli győztesének választották. A való világban (bár 50 ezer fonttal gazdagabban) a pár még mindig erős. Együtt költöztek saját lakásukba Manchesterben, és az Egyesült Királyság egész ideje alatt közel maradtak egymáshoz.

Maradt együtt valaki a Love Islandről?

Olivia Buckland és Alex Bowen A pár, aki 2016-ban a második helyen végzett Nathan és Cara után, az eddigi leghosszabb ideig tartó Love Island románc.

Luke és Luke még mindig barátok?

Luke T és Luke M együtt lépett be a villába, és jó barátok lettek , és a sorozat legerősebb barátságát élvezték. Mindketten bejutottak a döntőbe Siannise-val, illetve Demi Jonesszal, de úgy tűnik, Luke M nem akarta elhagyni a BFF oldalát a döntő óta eltelt napokban.

Siânnise és Luke T még mindig együtt vannak?

Luke Trotman és Siânnise Fudge voltak a téli sorozat második helyezettjei, és még mindig együtt vannak . A pár 2020 májusában költözött egy londoni lakásba, és dokumentálták a mérföldkövet a közösségi médiában. ... A 2020-as Mike Boateng és Priscilla Anyabu is úgy tűnik, még mindig együtt vannak, még 2021 áprilisában posztoltak.

A Love Island visszatér 2021-ben?

A rajongók örömmel veszik, hogy már nem kell sokat várni, hiszen a Love Island 2021. június 28-án, hétfőn visszatér a képernyőinkre.

Michael és Priscilla még együtt vannak?

Mike Boateng és Priscilla Anyabu Priscilla Anyabu és Mike Boateng. Mike Boateng és Priscilla Anyabu közvetlenül az utolsó éjszaka előtt kapta meg a cipőt a Love Islandről. Míg 2021 nyaráig együtt maradtak, a közelmúltban arról számoltak be, hogy a pár 15 hónap után szakított.

Michael és Priscilla még együtt vannak 2021-ben?

? Olvassa el a Love Island 2021 élő blogunkat a legújabb frissítésekért Mike és Priscilla egyike volt annak a párnak, akik még mindig együtt vannak a sorozatból, de a The Mail Online felfedte, hogy a pár útjai elváltak. A párhoz közel álló forrás megerősítette a kiadványnak, hogy szakítottak, de barátok maradtak .

Szakított Jake és Liberty?

A Love Island 2021 sztárjai, Jake és Liberty úgy döntöttek, hogy kilépnek a műsorból, miután kapcsolatuk megromlott . A versenyzők voltak az egyetlen eredeti páros, amely az idei sorozat elején alakult, és korábban a győzelem favoritjainak számítottak.

Jake tényleg szerette a szabadságot?

A válasz nem , de megvan rá az esély, hogy a jövőben újra összejönnek. A This Morning 2021. augusztus 23-i interjújában Liberty elárulta, hogy „még mindig szereti” Jake-et, de úgy gondolja, hogy „helyes döntést” hozott, hogy véget vessen kapcsolatuknak. „Nyilvánvalóan még mindig szeretem” – mondta.

Hogyan jött össze Luke M és Lucie?

Lucie Donlan megosztotta, hogyan keltette fel sikeresen „álmai” szerelme, Luke Mabbott figyelmét – a közösségi médián keresztül randevúzott vele. Míg a 22 éves szörfös csaj, Lucy és a 25 éves Justin Bieber, mint Luke szerepelt a Love Islanden, a sorozat különböző évadaiban szerepeltek.

Luke M és Lucie randevúznak?

Luke Mabbott és Lucie Donlan 2020 júliusában a Winter Love Island sztárja, Luke Mabbott és a Love Island 2019 sztárja, Lucie Donlan bejelentette, hogy randevúznak ! A pár a bezárás alatt összenőtt, majd júliusban együtt élveztek egy kellemes kis kiruccanást az Egyesült Királyságban!

Mit mondott Demi Luke-ról és Lucie-ról?

Hozzátette, hogy átkutatta Lucie cornwalli szörföslány közösségi oldalait nyomok után kutatva, miután ő és Luke szakítottak a zárlat alatt – mondván, hogy „összetette a kettőt és a kettőt” . Demi így nyilatkozott: "Lucie összes profilját átnéztem, hogy megnézzem, van-e ott valami, amiből kiderülhet, hogy együtt vannak.

A Love Islanders kap ingyen ruhákat?

Míg a szigetlakók szabadon viselhetik saját ruhájukat, miközben a medence mellett fürödnek, és a tűzrakóhely körül gyülekeznek, úgy tartják, hogy mielőtt elindulnak, fényt pakolnak, mivel minden héten elárasztják őket az új, stílusos ruhadarabok.

Max és Jess elosztotta a pénzt?

2015-ben Max Morley és Jess Hayes nyerteseknek választaniuk kellett, hogy a szerelem vagy a pénz miatt vannak-e párjukban. ... A következő évben Amber Davies és Kem Cetinay választhatott, a hatalom Kem kezében volt, miután kiválasztotta a pénzt tartalmazó borítékot. Azt is elhatározta, hogy megosztja Amberrel .

Max és Jess még együtt vannak 2020-ban?

Az első pár, aki elhagyta a villát az 50 000 GBP nyereményalappal, Jess és Max volt. De a kapcsolatuk végül nem jött létre, és mindössze hat héttel a sorozat befejezése után elváltak. Jess találkozott Dan Lawry szerelővel, és a párnak 2019-ben közös gyermeke született.

A Love Island győztesei fejenként 50 ezret kapnak?

A Love Island 2021 utolsó epizódja ma este (augusztus 23-án) kerül adásba az ITV-n, és négy megmaradt pár versenyez a műsor nagy pénzdíjáért. ... A nyertes párost a nézők választják ki, a nyeremény impozáns, 50 000 font. A nyertes pár azonban ezután mindegyik saját borítékot kap.