Ki nyerte a Bristol 2021-et?

Pontszám: 4,4/5 ( 1 szavazat )

Kyle Larson hatodszor nyert a 2021-es szezonban Kevin Harvick késői passzának köszönhetően. Larson lett a harmadik különböző rájátszás-pilóta, aki futamot nyert a nyolcaddöntőben, csatlakozva Denny Hamlinhez és Martin Truex Jr.-hoz.

Ki nyerte a Nascar versenyt Bristol Tennessee-ben?

Kyle Larson ünnepelte a győzelmet a szombati Bass Pro Shops Night Race versenyen, amikor kiégett a Bristol Motor Speedway első szakaszán, miközben Kevin Harvick és Chase Elliott között fellángoltak a kedélyek a boxutcában. Elliott gólpasszával, aki Harvick sorát vette át a .

Hány körös talladega verseny?

A Talladega Superspeedway 2,66 mérföld (4,28 km) hosszú és egy 500 mérföldes verseny, amelynek teljesítéséhez 188 körre van szükség.

Tony Stewartnak van versenycsapata?

Stewart Haas Racing Team A Stewart Haas Racinget még 2009-ben alapította a NASCAR Hall of Fame tagja, Tony Stewart és Gene Haas. Stewart megjelenése előtt a Haas CNC Racing 2002 óta versenyzett a NASCAR-ban. A szervezet eddig 2 versenyzői bajnokságot és 65 győzelmet szerzett.

Melyik a leggyorsabb kör Bristolban?

Sam Hafertepe Jr. 142,098 mérföld/óra átlagsebességet ér el 13,326 másodperces körében a Bristol Motor Speedway körül!

Fénypontok: Bristol Bears 27-5 Worcester Warriors

27 kapcsolódó kérdés található

Bristol még mindig földes pálya?

Ehelyett a NASCAR átalakította a Bristol Motor Speedway-t, egy emeletes, magas fekvésű, beton oválist Tennessee északkeleti részén, ideiglenes földes pályává úgy, hogy 23 000 köbméternyi helyi vörös agyagot behordott és rápakolt. ...

Melyik a legrövidebb Nascar pálya?

Az 526 mérföld hosszú Martinsville Speedway a legrövidebb pálya a NASCAR Cup Series versenypályán.

A NASCAR sofőrjei pelenkát viselnek?

A NASCAR vezetői nem viselnek pelenkát vagy katétert . Nagyon fontos, hogy a NASCAR pilótái megfelelő hidratációs szintet tartsanak fenn a csúcsteljesítmény megőrzése érdekében, azonban egy olyan versenyben, ahol minden másodperc számít, nincs idő megállni vizelni vagy kakilni. A sofőröknek magukban kell tartaniuk, vagy az öltönyükben kell menniük.

Melyik a leghosszabb pálya a NASCAR-ban?

Mi a legnagyobb NASCAR pálya? A legnagyobb NASCAR ovális a Talladega Superspeedway, Talladega, Alabama. Mérete 2,66 mérföld. Az összes NASCAR pálya közül a Road America a Wisconsin állambeli Elkhart Lake-ben a leghosszabb.

A NASCAR földön fog versenyezni Bristolban?

A bristoli dirt hétvége a 2022 -es NASCAR-szezonban visszatér a Track tulajdonosa, a Speedway Motorsports Inc. bejelentette, hogy 2022-ben a NASCAR tavaszi hétvégéjét ezen a területen tartják. A bejelentésre a hétfői Food City Dirt Race során került sor, amely a NASCAR Cup Series első versenye 1970 óta.

A NASCAR még mindig földön versenyez?

A NASCAR Cup Series ma a Bristol Motor Speedway-en fut majd, de földes felületen , ami több mint öt évtized óta a sorozat első koszos versenye. ... Az 1949-es kupasorozat első szezonja óta 2648 versenyt rendeztek.

Mennyi szennyeződést tettek Bristolra?

2300 teherautónyi kosz kellett ahhoz, hogy a Bristol Motor Speedway-t átalakítsa a NASCAR leghangulatosabb rövid-ovális versenyéhez.

Milyen gyorsan megy a Nascar Bristolban?

Alex Bowman szabta meg a tempót egy péntek délutáni, úttörő edzésen, és a leggyorsabb kört érte el, amikor a NASCAR Cup Series pilótái először tettek meg köröket a Bristol Motor Speedway földes felületén. Bowman a 48-as Hendrick Motorsports Chevrolet legjobb sebességére, 89,308 mph -ra tolta a fél mérföldes pályán.

Milyen gyorsak voltak a késői modellek Bristolban?

A NASCAR veteránja, David Stremme a DIRTcar UMP Modified autók korai edzésén a leggyorsabb kört érte el 17,183 másodperccel ( 104,755 mph ). BRISTOL, Tenn. – Az ország legjobb Super Late Model pilótái ezen a hétvégén a Bristol Motor Speedway-en vesznek részt a World of Outlaws Bristol Bash versenyen.

Hány kör van Bristolban?

A bristoli verseny 75/75/100 körös szakaszokból áll majd, összesen 250 körben . Ez fele annyi, mint egy normál kupasorozat versenye a világ leggyorsabb félmérföldjén.

Ki vezeti a 41-es autót Nascar 2021-ben?

Cole Custer a 41-es Fordot vezeti a Stewart-Haas Racing számára a NASCAR Cup sorozatban.

Tony Stewart még mindig autótulajdonos?

20 éves NASCAR vezetői pályafutása után, amelyből az utolsó 18-at a NASCAR kupasorozatban töltötte, Stewart a 2016-os szezont követően visszavonult NASCAR vezetői feladataitól, hogy a Stewart-Haas Racing (SHR) iparossal közös tulajdonára összpontosítson. Gene Haas, és hogy részt vegyen egy olyan nyíltkerekű dirt versenyen, ahol...