Ki aranyozza be a klikker hősöket?

Pontszám: 4,4/5 ( 52 szavazat )

Először egyáltalán nem szabad újraaranyozni a hősöket.
  • Ha elérted a 200-as szintet, az ideális hősök, akiket be kell aranyozni, a Treebeast, Ivan, Bretagne, Szamuráj és Forest Seer. ...
  • Ha eléred az 500. szintet, elkezdheted az összes aranyodat az Álarcos Szamurájhoz mozgatni.

Mi a maximális hős szint a klikker hősökben?

10 000 szintig . A T megnyomásával válthat a szintek között. Egy hős szintre emelése növeli a DPS mennyiségét. Egy hős szintre emelése a következő szint költségét is csaknem 7%-kal növeli (a pontos növekedés 6,975%).

A klikker hősök bezárva futnak?

Nem áll le , még akkor sem, ha bezárja a böngészőt, mert a játék megkezdésekor már nem kell aktívan kattintania. De így is fogsz. A Clicker Heroes haladás a haladás érdekében.

Van vége a csattanó hősöknek?

Nem, ez nem történik meg . Az általuk írt nagyszámú könyvtár állandó időműveletekkel rendelkezik, így nem késik a játék előrehaladtával. Azonban elveszti a pontosságát, így van egy pont, ahol a pontosságvesztés túl nagy a hatékony folytatáshoz.

Ingyenes lesz a Clicker Heroes 2?

Mint ilyen, a Clicker Heroes 2 29,99 dolláros árral indul, ingyenesen játszható csapdák nélkül . Induláskor hozzáférhetsz egy teljes játékhoz, amelyen a későbbiekben elérhetők a módosítási lehetőségek. „Szeretjük a modokkal rendelkező játékokat, és modokat akarunk” – említi Fragsworth.

Útmutató a Clicker Heroeshez (3. rész) Aranyozott hősök/Késői játék

27 kapcsolódó kérdés található

Mi a Max arany a klikker hősökben?

Clicker Heroes Save - LvL:4725 Gold:Max DPS: e292 Eredmények:100% Hero Souls:e8 Rubin:923k.

Mit csinálnak a kék érmék a klikker hősökben?

2. Hogyan szerezhetem meg újra?/csak a szerencse? Az ősi Fortuna, valamint bizonyos ereklyék esélyt adnak arra, hogy 10-szer több aranyat szerezzenek, ha megölnek. A kék érmék tízszer többet érnek, és annak a vizuális jele, hogy Fortuna (vagy egy ereklye) a mellkasára helyezte .

Hogyan szerezhetsz korlátlan számú hőslelket a klikker hősökben?

Hőslelkeket is szerezhetsz , ha a 100. zónaszint után legyőzöd az Ősfőnököket (MEGJEGYZÉS: Ezeket a hős lelkeket csak a következő futásodig kapod meg, miután felemelkedtél). Ha megtaláltad a zsoldosokat, Hero Soul-okat is szerezhetsz, ha küldetéseket hajtanak végre helyetted.

Mi értelme van a Morgulis csattanó hőseinek?

Míg a Morgulis hatása elmosódott a többi ókori hatáshoz képest, sokoldalú ősi, bármilyen felépítésben hasznos. Javasoljuk, hogy Morgulisban helyezzen el több lelket a sebzés kismértékű növelése érdekében. Ügyeljen arra, hogy helyesen egyensúlyozzon más régiek és Morgulis között, mert az egyensúlyhiány akadályozhatja a fejlődést.

A tétlen vagy aktív klikker hősök jobbak?

Az Active több régit használ, mint üresjáratban , és gyorsabb a kill-sebessége (tehát a zóna per óra sebessége), ami azt jelenti, hogy a legjobb build, ha teljesíti a kritériumokat. A készségek mind hatékonyak ebben a felépítésben.

Mit csinál a méhek klikker hősök?

A méh egy kattintható bónusz . Ellentétben a kattintható étellel, mozog, és a bal oldalról lekerülve elszalasztottad a lehetőséget, hogy megszerezd. Ha rákattint, egy pillanatra lelassul, de ez egy animált illúzió.

Mi az a Kumawakamaru?

A Kumawakamaru nem főnöki zónánként csökkenti a megölendő szörnyek számát . Hatásának egész része a csökkentett szörnyet mutatja normál zónánként, míg a tizedes rész az esélyt, hogy egy szörnyeteggel kevesebb legyen.

Létezik klikker Heroes 2?

Clicker Heroes 2 a Steamen . A Clicker Heroes 2 egy végtelen, inkrementális tétlen akció-RPG. Induljon el egy véget nem érő utazásra a képernyő jobb felső sarkában.

A Steam ingyenes?

Maga a Steam ingyenesen letölthető és használható , de sok elérhető játéknak ára van. ... Ne feledje, hogy amikor a Steam áruházból vásárol játékokat, akkor csak a Steam hálózaton játszhat velük.

Mi az a klikker zombi?

Háttér. "Clickers" a becenév, amelyet az emberek az Ophiocordyceps Unilateralis fertőzés harmadik szakaszában kaptak . Hosszú ideig érintkeztek a gombával, és teljesen vakok. ... Kinézetük kevésbé emberi, mint a Futóké, arcukat ferde és gombás sebhelyek jellemzik.

Mit jelent a Clicker Heroes-ban?

1U = 1000d = egy bizonytalan. 1D = 1000U = Egy Duodecilion .

Mi az a Clicker Heroes root 2?

Bevezetés – A Nalk és a Sioist által készített Root 2 egy mod, amelyet az eredeti játékhoz, a Clicker Heroeshoz terveztek, amelyet mindannyian szeretünk . ... A zsoldosokat mostanra 10-ig lehet beszerezni egyszerre, kétszer annyit, mint a Clicker Heroes-ban, és az Outsider mechanika miatt átlagosan tovább élnek.

Mi az a transzcendencia Clicker Heroes?

A transzcendencia alapvetően egy szuper-felemelkedés ; de amellett, hogy feláldozod a , a hős szinteket, az ereklyéket és a zóna haladást, feláldozod az ősöket, a hős lelkeket és az aranyat is (kivéve a megvásárolt aranyakat, amelyekkel fokozatosan visszakapod).