Ki küzdötte le ben thornleyt?

Pontszám: 4,4/5 ( 68 szavazat )

Ben Thornley Dan Poole újságíró közreműködésével írta a Tackled című filmet. Dan Poole most a Monocle magazin fő alszerkesztője. Pályafutását az Independentnél kezdte, majd három évig Sydneyben dolgozott, írt az FHM-nek, az Empire-nek és a Rolling Stone-nak.

Ki tette tönkre Ben Thornley karrierjét?

Aztán – 1994. április 6-án – jött a blackburni Nicky Marker borzalmas ütése egy tartalékcsapat meccsén, amely annyira összetörte Thornley térdét, hogy mindkét keresztszalag elszakadt. A károk teljes mértéke pusztító volt. Figyelemre méltó, hogy ez nem vetett véget azonnal a fiatal pályafutásának.

Hol van most Ben Thornley?

Thornley most a MUTV televíziós kommentátoraként dolgozik.

Ki volt még a 92-es osztályban?

A '92-es osztály egy 2013-as brit dokumentumfilm, 2013. december 1-jén mutatták be. A film középpontjában hat fiatal Manchester United labdarúgó – David Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville és Paul Scholes – felemelkedése áll. és részletezi pályafutásukat a Manchester Unitedben 1992-től.

A 92-es osztálynak még mindig van Salfordja?

Lim ellenőrzi a Salford City 40%-át, bár a részvények többsége a '92-es osztály kezében van – 60%-ban megoszlik a Manchester United öt korábbi játékosa között.

Graeme Souness bemutatja, hogy a mai labdarúgók miért nem élik túl a 80-as éveket • HD

38 kapcsolódó kérdés található

Mit nyert a 92-es osztály?

Boldog évfordulót a United's Class of '92-nek. A Class of '92 ezt a közös nevet azzal érdemelte ki, hogy az év májusában megnyerte a Manchester United FA Youth Cup -át. Néhány tudós számára azonban hivatalosan 10 hónappal korábban – 1991. július 8-án – megkezdődött az angol futball egyik legtermékenyebb utánpótlás-rendszerén át vezető út.

Ki Gary Neville felesége?

Neville 2007. június 16-án feleségül vette Emma Hadfieldet , első gyermekük, Molly lányuk pedig 2009. január 11-én született. Második lányuk, Sophie 2010. március 25-én született.

Gary és Phil Neville ikrek?

Neville a Manchester United egykori védőjének, Gary Neville-nek az öccse, valamint Tracey Neville volt válogatott és jelenlegi angol hálólabda-vezetőedző ikertestvére .

Melyik futballcsapat tulajdonosa Gary Neville?

A Manchester United legendája és a Salford City társtulajdonosa, Gary Neville elismeri, hogy az Ammies korábbi főnökét, Graham Alexandert nem kellett volna elbocsátani az előző szezonban.

Mikor vonult vissza Paul Scholes a Man U-tól?

Paul Scholes sokkolóan tért vissza a Manchester Unitedhez a Manchester City elleni FA-kupa-mérkőzésük előtt 2012 -ben ezen a napon, miután hét hónappal korábban visszavonult.

Volt Paul Scholesnak ügynöke?

„Soha nem kaptam tudomást arról, hogy bármilyen csapat is bejön nekem” – mondta Scholes a BBC Five Live-nak. „ Egyszer telefonáltam egy ügynöktől , Bryan Robson régi ügynökétől. Amikor távol voltunk a 2000-es Eb-n, felhívott, és megkérdezte, lenne-e kedvem az Inter Milanhoz menni. – De ez az egyetlen telefonhívásom.

Miért hívják a 92-es osztálynak?

A Class of '92 nevet azért kapták, mert 1992 volt az az év, amikor a csoport többsége a Manchester United ifjúsági csapatától az első csapatba végzett . Mire 1992 körül forgott, Giggs az Old Trafford felnőtt csapatának is tagja volt, de még mindig rendszeresen játszott az ifjúsági csapattal.

Hány epizód van a 92-es osztályban?

A Salford City dokumentumfilm utoléri a 92-es osztályt. A legutóbbi két sorozattal ellentétben a „92-es osztály: teljes munkaidő” három epizódban lesz elosztva.

Melyik csapat tulajdonosa Beckham?

Május 29. (Reuters) – A David Beckham társtulajdonában lévő Inter Miami klubot rekordösszegű, 2 millió dolláros pénzbírsággal sújtotta a Major League Soccer fizetési költségvetési nadrágja miatt, miután kivizsgálták Blaise Matuidi volt francia válogatott középpályás tavalyi leigazolását.

Beckham birtokolja Salfordot?

A Salford City Football Club teljes egészében a Project 92 Limited tulajdonában van, amelynek jelentős részvényesei David Beckham, Nicholas Butt, Ryan Giggs, Peter Lim, Gary Neville, Philip Neville és Paul Scholes.

Salford miért nem része Manchesternek?

1961-ben Eccles egy kis részét a városhoz csatolták. 1974. április 1-jén az 1972-es helyi önkormányzati törvény értelmében megszüntették Salford városát és megyét , és helyébe City of Salford városrész került, amely az új Greater Manchester megye tíz helyi önkormányzati körzete egyike.

Hány éves John Terry?

John Terry három év után Dean Smith edzői stábjában távozott az Aston Villa segédedzői posztjáról. A 40 éves egykori angol és Chelsea kapitány 2017 nyarán csatlakozott játékosként a Villához, és elvállalta a kapitányi posztot.

Ki a Premier League legidősebb játékosa?

Old Boys: A legidősebb Premier League-játékosok
  • John Burridge (43 éves, 162 éves)
  • Alec Chamberlain (42 éves, 327 éves)
  • Steve Ogrizovic (42 év, 237 év)
  • Brad Friedel (42 éves, 176 éves)
  • Mark Schwarzer (42 éves, 159 éves)
  • Neville Southall (41 év, 178 év)
  • Kevin Poole (41 év, 164 év)
  • Jens Lehmann (41 év, 151 év)

Hány évesen ment nyugdíjba Beckham?

Lényegében Beckham lassított felvételben vonult vissza. Az LA Galaxynál eltöltött öt és fél szezon, valamint az AC Milannál eltöltött két kölcsönzés egy elnyújtott kód részét képezte, és a Paris Saint-Germainnél végül, 38 évesen, véget vetett karrierjének.