Ki mondja, húha a katonaságban?

Pontszám: 4,9/5 ( 56 szavazat )

Használja az Egyesült Államok Hadserege, a JROTC , és néha az US Marine Corps és a Navy Seabees. A hooah-t a szellem és a morál kifejezéseként használják, és általában bármit és mindent mondanak, csak nem „nem”. Ezzel szemben az izgalom, a jóváhagyás, sőt az öröm kifejezésére is használják.

Miért mondják a tengerészgyalogosok, hogy hua?

Az Oorah egy csatakiáltás, amely a 20. század közepe óta elterjedt az Egyesült Államok tengerészgyalogságában. Összehasonlítható a hooah-val az Egyesült Államok hadseregében és a hooah-val az Egyesült Államok haditengerészetében és az Egyesült Államok parti őrségében. Leggyakrabban szóbeli üdvözlésre vagy a lelkesedés kifejezésére használják .

Mondhat egy civil, hogy húú?

Miért érdekelne minket, mit mond egy tengerészgyalogos?:smilez: Mindegy, IMHO...most, hogy Hooah ! Hadsereg szlengjévé vált, teljesen helyénvaló civilként kimondani egy olyan munkakörnyezetben, amely magában foglalja a katonai személyzettel való interakciót (főleg, miután ők kezdeményezték).

Mi a légierő megfelelője a hooah-nak?

Összehasonlítható az Oorah -val az Egyesült Államok tengerészgyalogságában és a Hooah-val az Egyesült Államok hadseregében, az Egyesült Államok légierejében és az Egyesült Államok űrhaderejében. A "hurrá"-t az Egyesült Államok Haditengerészetének Kórházi Testületei, Masters-at-Arms és Seabees is használják, mivel szoros kapcsolatban állnak a tengerészgyalogsággal.

A fókák azt mondják, hogy oorah?

A SEAL csatakiáltása, hasonlóan az amerikai hadsereg „ hooah ”-hoz, a haditengerészet SEAL-kiképzése során hallható leggyakrabban (és nem ironikusan). A BUD/S gyakornokoktól egy tipikus BUD/S edzésnapon egyhangú „húú”-t kell bömbölniük.

Mi az a "Húú"?

22 kapcsolódó kérdés található

Mi a 40%-os szabály?

Mi a 40%-os szabály? A 40%-os szabály, amelyet először David Goggins alkotott meg, egy olyan kifejezés, amelyet annak magyarázatára használnak, hogy amikor az elméd és a tested kezd elfáradni, és úgy érzed, hogy feladod, akkor már csak 40%-nál érsz el annak, amit valóban el tudsz érni.

Hogy hívják egymást a tengerészgyalogosok?

POG-ok és Gruntok – Bár minden tengerészgyalogos képzett puskás, a gyalogos tengerészgyalogosok (03XX MOS) szeretettel hívják nem gyalogos testvéreiket POG-nak (ejtsd: „pogue”), ami egy mozaikszó, ami a Personal Other than Grunts rövidítése.

Mit kiabál a légierő?

A Hooah /ˈhuːɑː/ egy csatakiáltás, amelyet az Egyesült Államok hadseregének katonái, az Egyesült Államok légierejének pilótái és az amerikai űrhadőrök őrei használnak. Az Egyesült Államok Tengerészgyalogsága által használt oorah-hoz hasonlítható. ... Az Egyesült Államok haditengerészete és az Egyesült Államok parti őrsége hooyah-t használ.

Mi a légierő beceneve?

A légierőnek vannak "repülői ". A haditengerészetnek vannak „tengerészei” és „tengerészgyalogságai”. A hadsereg tele van "katonákkal". A parti őrség tagjait a média "parti őröknek" nevezi (a fegyveres testvéreik pedig "parti őröknek").

Miért mondják az amerikai katonák, hogy Hooah?

Ennek a kitalált szónak érdekes története van "Húúú!" A hadsereg díjátadó ünnepségén hangzik el, alakulatokból bömbölve, és kiképzési küldetések előtt, alatt és után ismétlődik. ... Nem számít, hogyan írjuk a szót, ez a magas morál, erő és magabiztosság kifejezése .

Rendben van, ha a civilek azt mondják, hogy Semper Fi?

Nem helytelen ; csak fura. Az egyetlen embert ismerem, aki azt mondja, hogy Semper Fi más tengerészgyalogság-veteránok, így ez nagyon is azt jelzi, hogy a beszélgetésben részt vevő másik személy az. Amikor mások használják ezt a kifejezést, az nem rossz, csak rossz üzenetet küld.

Hogy hívnak egy női tengerészgyalogost?

Amikor a tengerészgyalogosok hét hónappal ezelőtt elkezdtek női tartalékosokat toborozni, a hadtest úgy döntött, hogy egyenruhás női nem viselnek olyan teleszkópos nevet, mint a WAC, WAVES vagy SPARS; tengerészgyalogosok lennének. De a "női tengerészgyalogosok" egy szájtévesztő kifejezés. A " She-Marines "-t (TIME, június 21.) szintén rosszallták.

Mit neveznek a tengerészgyalogosoknak jarheadeknek?

A tengerészgyalogosok régóta használnak magas gallérú , eredetileg bőrből készült egyenruhát, ami egykor a „bőrnyakú” becenévhez vezetett. Úgy gondolták, hogy ez a magas gallér a tengerészgyalogosnak azt a látszatot keltette, mintha a feje kilógna egy edényből, és így a „korsófej” becenévhez vezetett (amelyet a második világháború körül fogadtak el).

Rendben van, ha azt mondjuk egy tengerészgyalogosnak?

Eredeti válasz: Mondhatják-e a nem tengerészgyalogosok, hogy Oorah ? Persze hogy megtehetik! Végül is ez egy szabad ország. Azonban furcsa pillantásokat fog kapni a tengerészgyalogosoktól, akiknek ezt mondod, ha a kontextus nem megfelelő.

Miért mondják a tengerészgyalogosok, hogy YUT?

A Yut katonai kifejezés. A tengerészgyalogosok „Yut”-t mondanak , ha motiváltak, igennel válaszolva, néha szarkazmusból .

Hogyan üdvözölsz egy tengerészgyalogost?

Az „ Oohrah ” rövidítése, a tengerészgyalogság üdvözlése vagy a lelkesedés kifejezése, hasonló a hadsereg „Hooah” vagy a haditengerészet „húú”-jához. A Rah azonban egy kicsit sokoldalúbb.

Mi a legmagasabb rang az Űrerőnél?

A tábornok (vagy teljes tábornok, vagy négycsillagos tábornok) rangja az altábornagy felett áll (háromcsillagos tábornok), és az Egyesült Államok űrhaderejében elérhető legmagasabb rang.

Mi a hadsereg beceneve?

A hadsereget 1999 óta a Fekete Lovagok beceneve viseli. A változás előtt kadétként ismerték őket.

Hogy hívják a haditengerészeti katonákat?

Haditengerészet (tenger) – Hajókat és csónakokat használó katonai erő. Néha repülőjük is van. A haditengerészetben az embereket tengerészeknek nevezik, hacsak nem tisztek vagy pilóták.

Milyen egyenruhát visel majd az Űrerő?

Hétfőn (szeptember 20-án) a kirendeltség Twitteren közzétett egy videót, amely kiemeli az Űrerő egyenruháját, amely jelenleg "kopási teszt alatt áll". A PT egyenruháját – szürke pólót és fekete rövidnadrágot – a videóban Guardian Mahala Norris modellezte, aki tavaly júniusban megnyerte az NCAA akadályverseny címét.

Hogyan szerezhetik meg a tengerészgyalogosok a vércsíkot?

A lándzsás tizedesből tizedessé való előléptetés minden besorozott tengerészgyalogság számára rendkívül fontos, mivel ez azt jelenti, hogy megbízták őket, hogy altisztként szolgálják nemzetünket. Ez az elnevezés lehetővé teszi számukra, hogy a legendás „vércsíkot” adják az egyenruhájukhoz.

Miért hívják a tengerészgyalogosok egymást sertésnek?

Az iskolán kívül egy tengerészgyalogos mesterlövész a köznyelvben „PIG” vagy professzionálisan kioktatott fegyveres címet visel . Ez a tengerészgyalogos címe mindaddig, amíg meg nem ölt egy ellenséges mesterlövészt a harcban, és el nem távolítja a nevével ellátott töltényt az ellenséges mesterlövészek tárából.

Nehéz tengerészgyalogosnak lenni?

A tengerészgyalogság alapképzése a legkeményebb szolgáltatás hírében áll . Minden bizonnyal ez a leghosszabb, körülbelül 12 1/2 hét. Az egykori tengerészgyalogosok újra és újra elmondták, hogy a tengerészgyalogság toborzási kiképzése volt a legnehezebb dolog, amit életük során meg kellett tenniük.

Hogyan kell végrehajtani a 40%-os szabályt?

A 40%-os szabály az az elképzelés, hogy amikor az elménk azt súgja, hogy hagyjuk abba, akkor testünk valójában csak a potenciáljának 40%-át használta fel . Gondolj erre egy edzésre; hányszor voltunk már mélyen egy hosszú darálóban, és ez a kétség kezd a fejünkbe kúszni?

Mennyire igaz a 40%-os szabály?

A 40%-os szabály egyszerű: amikor az elméd azt súgja, hogy kész vagy, kimerültél, hogy nem tudsz tovább menni , akkor valójában csak 40%-ban vagy készen. Az emberi elme csodálatos dolog. Egyszerre hajt előre és vissza is tart.