Ki bénította meg Alex Mckinnont?

Pontszám: 4,2/5 ( 22 szavazat )

A perben a hírek szerint a Storm játékosát, Jordan McLeant nevezik meg, akit hét meccsre eltiltottak a veszélyes szerelés miatt. A Rugby League Players Association (RLPA) hétfőn támogatta McKinnont, mondván, hogy sérülése "megváltoztatja az életét".

Ki sebesítette meg Alex McKinnont?

A 2014-es NRL szezon 3. fordulójában a Melbourne elleni meccsen az AAMI Parkban játszott, március 24-én McKinnon megsérült a Storm játékosaival , Jordan McLean-nel, Jesse Bromwich-al és Kenny Bromwich -al történt veszélyes ütközésben a félidőhöz közel.

Alex McKinnon újra járni fog?

A Who Magazine-nak nyilatkozva, aki 2014 egyik legérdekesebb emberének nevezte, McKinnon óvatos optimizmussal beszélt. „Újra a séta áll a fő célom” – mondta McKinnon. "Nyilvánvalóan nagy kihívás lesz, de nem vagyok hajlandó feladni." „Most hét hónapos rehabon végeztem.

Kit bénított meg Cameron Smith?

Curtis Scottot menesztették az éjszakai klubbal kapcsolatos incidens után. Smith vitába keveredett, mert pár pillanattal azután vitatkozott a játékvezetővel, hogy McKinnont 2014-ben lándzsás lövéssel ütötte ki, aminek következtében deréktól lefelé megbénult.

Cameron Smith visszavonul az NRL-től?

Smith azzal fejezte be pályafutását, hogy a Storm csapatkapitánya lett tavaly a negyedik NRL-elsőségig, és a harmadik játékosként. A nagydöntő Smith 430. NRL-mérkőzése volt, ami a liga rekordja a legtöbb első osztályú szereplés tekintetében. Cameron Smith ma bejelentette, hogy visszavonul a profi rögbi bajnokságtól .

LiveLeak.com – Alex McKinnon, a rögbilegue játékosa állítólag négylábú betegséget diagnosztizált

32 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lett Alex McKinnon négylábú?

Alex négylábúvá vált, miután a Newcastle támadója 2014-ben, amikor még csak 22 éves volt, belekeveredett egy kínos összecsapásba Melbourne ellen. Teigannel való kapcsolata azonban továbbra is erős maradt, és a párnak mára három gyermeke van, az ikrek pedig csatlakoztak a ketteshez. fél éves nővére, Harriett.

Hogyan született Alex McKinnonnak gyereke?

Alex McKinnon feleségül veszi kedvesét A Newcastle Knights egykori játékosa és felesége ikerlányokat, Audrey Jillt és Violet Johnt üdvözölte a világra április 26-án, hétfőn Newcastle-ben. ... Később az újdonsült anya megosztott egy feltűnő képet a méhlepényéről , amely ikerlányait egészségesen tartotta az anyaméhben.

Miért van Alex McKinnon tolószékben?

McKinnon 2014-ben a Newcastle Knights csapatában játszott, mielőtt elkapták egy emelő szerelésben, ami miatt gerincsérülést szenvedett. Most négylábú , aki azóta tolószékhez kötött.

Alex McKinnon tudja használni a karját?

McKinnon visszanyerte mozgását a karjaiban , és egy alkarjáró segítségével állhat a menyasszonya, Teigan Power októberi esküvője előtt. Emellett a vezetői és menedzsment felsőfokú diplomáját is megszerezte, miután januárban otthagyta a Knightsnál betöltött junior toborzói pozícióját.

Ki törte ki Alex Mckinnon nyakát?

Írta: Roy Ward. A Melbourne Storm szurkolója, Jordan McLean ellen veszélyes dobással vádolták meg kedd este az NRL mérkőzéseit vizsgáló bizottsága, miután a Newcastle Knights bal oldali játékosában, Alex McKinnonban részt vett, két csigolyatöréssel a nyakában.

Mit csinál most Alex McKinnon?

Ettől négylábú volt. Jelenleg a Knights toborzócsapatának tagja .

Mi történt Alex Noble-lel?

Október 21-én, vasárnap a 16 éves Alexander Noble azzal foglalkozott, amit a legjobban szeretett: rögbit játszott. Feltörekvő sportcsillagként a 17 éven aluli NSW Rugby Sevens ifjúsági válogatott csapatában edzett. Tragikus módon egy furcsa balesetben súlyosan megsérült a pályán, eltörte a nyakát és megsérült a gerincvelője .

McKinnon megnyerte a pert?

McKinnon a maximális 500 000 dolláros kártérítést kapta az NRL-től, mintegy 1,2 millió dollárt adománygyűjtési erőfeszítések révén, és a Knights szerződésének utolsó két évében fizették ki, körülbelül 500 000 dollárra.

Mit jelent Alexnek a felemelkedés?

A RiseForAlex Alap pénzeszközöket gyűjt, hogy Alexnek folyamatos pénzügyi és orvosi támogatást nyújtson , lehetővé téve Alexnek, hogy felépülésére és rehabilitációjára összpontosítson.

Lehet-e gyermeke egy négylábú férfinak?

Míg a pénz szerepet játszhat abban, hogy apává váljon, ha lebénult, a bénult férfiak számára ma már lehetőség nyílik a gyermekvállalásra. A gerincvelő-sérült férfiaknak csak körülbelül 10%-a képes természetes úton teherbe esni (ha erekciós gyógyszert használnak).

Mi az a négylábú?

A quadriplegia, amelyet egyesek tetraplegiaként emlegetnek, olyan bénulás, amely mind a négy végtag mozgásának és érzékelésének elvesztését eredményezi . A törzs belső szerveit is érintheti.

Mi a baj Mose Masoe-val?

Az NRL egykori játékosa 2020 januárjában szenvedett borzalmas gerincsérülést a Hull színeiben az angol szuperligában. Masoe orvosai azt mondták, hogy soha többé nem fog járni, de négy hónappal később – radikális gerincműtét után – megtette az első lépéseket.

Mennyiért perelt be Alex McKinnon?

A 24 éves McKinnon rögbi bajnoki pályafutása megszakadt a tackle miatt. Kifejezte azon óhaját, hogy tavaly pereljen, annak ellenére, hogy az NRL-től megkapta a maximális 500 000 dolláros kártérítést, és adománygyűjtési erőfeszítések révén körülbelül 1,2 millió dollárt kapott egészségügyi költségeire.

Mennyit kapott Alex McKinnon az NRL-től?

McKinnon megkapta a maximális 500 000 dolláros kompenzációt az NRL-től, és körülbelül 1,2 millió dollárt emeltek be az orvosi költségeire a tavalyi Rise For Alex fordulóban. McKinnon azonban azt mondta, hogy hosszú távon ez közel sem lesz elég.

Melyik iskolába járt Alex Noble?

Az ígéretes rögbijátékos, Alex Noble, a Saint Ignatius' College Riverview 10 éves hallgatója, aki múlt vasárnap egy edzésen megsérült a gerincvelőjében, nem érezte magát sem a mellkasa alatt, sem a könyöke alatt. De a tehetséges fiatal játékos megmutatta, hogy nem feladja.

Alex Mackinnon tud járni?

A Newcastle Knights egykori sztárja, Alex McKinnon, aki a Melbourne Storm elleni meccsen egy veszélyes ütés után szenvedett pusztító gerincsérülést, közzétett egy videót a rehabilitációjáról, amelyen látható, hogy sikeresen sétál segítséggel.

Milyen mozgalma van Alex McKinnonnak?

Alex jobb karjának mozgása javul, és elkezdett mozogni a bal karjában. Alex képes irányítani egy elektronikus kerekesszéket . Amint azt korábban tanácsoltuk, további regeneráció két éven belül megtörténhet.