Kié a fáklyafény energia?

Pontszám: 4,6/5 ( 49 szavazat )

A céget az ipari anyagokat gyártó Metamaterial Inc (MMAT.CD) vásárolja meg egy olyan üzlet keretében, amely elemzők szerint valószínűleg a fő üzletágát értékesíti vagy leválasztja. A Torchlight egyben a második legkeresettebb részvény volt kedden, a részvények több mint 213 millió alkalommal cseréltek gazdát.

Ki vásárolta meg a Torchlightot?

A Torchlightot felvásárolja az ipari anyagokat gyártó Metamaterial Inc. MMAT.CD egy olyan üzlet keretében, amely az elemzők szerint valószínűleg eladja vagy leválasztja jelenlegi fő üzletágát.

Mi történt a fáklyafény energiájával?

A Torchlight Energy Resources gyakorlatilag már nem létezik, miután június 28-án egyesült a Meta Materials (NASDAQ:MMAT) részvényeivel. Az osztalékfizetés híre, a TRCH részvények fordított részvényfelosztása és az üzleti kombináció elég volt ahhoz, hogy júniusban megugrott a kamat.

Vásárolható a fáklya?

A Torchlight Energy Resources részvény eladási jelet tart a rövid távú mozgóátlagból; ugyanakkor van egy vételi jelzés a hosszú távú átlagból . Mivel a rövid távú átlag a hosszú távú átlag felett van, általános vételi jelzés van a részvényben, amely pozitív előrejelzést ad a részvényekre.

A Torchlight mémkészlet?

Torchlight Energy Resources (TRCH) – Get Torchlight Energy Resources, Inc. A jelentés részvényei megugrottak hétfőn, mivel úgy tűnik, hogy az olaj- és gáztermelő csatlakozott a mém részvényklubhoz . Az elmúlt 24 órában a Torchlight a harmadik legtöbbet említi a Stocktwits chatszobában, 142 117-tel – jelentette a Bloomberg hétfő reggel.

Torchlight Energy (TRCH) részvény – Miért TÖRTÉNT EL?

22 kapcsolódó kérdés található

Emelkedni fognak a Torchlight részvényei?

Növekszik-e/emelkedik/emelkedik a Torchlight Energy Resources részvényára? Igen . A TRCH részvény árfolyama 7,290 USD-ról 7,309 USD-ra emelkedhet egy év alatt.

Mi történik a fáklyás részvényeimmel az egyesülés után?

A fáklyafényes energiaforrások átállása búcsút és jó vételt hoz. Június 28-a jelentős nap volt mindenki számára, aki a Torchlight Energy Resources-ba fektetett (NASDAQ:TRCH). Ez az a nap, amikor a cég egyesült a Metamaterials-szal, és megalakította a Meta Materials -t (NASDAQ:MMAT). Ennek eredményeként a TRCH részvényt felváltották az MMAT részvények.

Miért csökken a fáklyakészlet?

A TRCH részvény zuhan. A TRCH részvényei 27 százalékkal estek június 23-án délelőtt 10:28-kor. A részvények jelentősen estek , miután a társaság megemelte részvénykibocsátási programját . A TRCH azt mondta, hogy további 150 millió dollárt kíván begyűjteni a múlt héten bejelentett 100 millió dolláros részvénykibocsátáson felül.

A Torchlight Energy osztalékot fizet?

(NASDAQ:TRCH), egy olaj- és gázkutató vállalat ("Torchlight") a mai napon bejelentette, hogy 2021. június 24-én kifizette az A sorozatú preferált részvények különleges osztalékát 1 az 1 ellenében rekord részvényeseinek. A Torchlight azt is bejelentette. hogy 1 a 2-re fordított részvényfelosztást hajtotta végre törzsrészvényében.

A fáklyafény energia?

Mi az a Torchlight energiaforrás? A Torchlight egy olaj- és gázkutatással és -termeléssel foglalkozó vállalat , amelynek székhelye Plano, Tex, hazai olajmezők megszerzésére és fejlesztésére összpontosít.

Mit jelent a részvények fordított felosztása?

A fordított részvényfelosztás a vállalatok által meghozott intézkedés a piacon forgalomban lévő részvényeik számának csökkentésére . A meglévő részvényeket kevesebb, arányosan értékesebb részvénybe vonják össze, ami a társaság részvényeinek árfolyamának növekedését eredményezi.

Miben kereskedik jelenleg a TRCH?

A TRCH részvények egy részvénye jelenleg körülbelül 5,29 dollárért vásárolható meg.

Kivel egyesül a Torchlight Energy?

(NASDAQ: MMAT) A Torchlight Energy Resources (NASDAQ: TRCH), a texasi Plano városában található olaj- és gázkutatási vállalat lezárta korábban bejelentett üzleti kombinációját a Meta Materials Inc.-vel.

A TRCH egyesül?

A Torchlight Energy Resources (NASDAQ: TRCH), a texasi Planóban található olaj- és gázkutatási vállalat lezárta a korábban bejelentett üzleti kombinációt a Meta Materials Inc. -vel. Ennek eredményeként a mai piaczárás után a Torchlight neve Meta Materials Inc.-re változik.

Mit jelent az 1 a 2-re fordított részvényfelosztás?

A fordított részvényfelosztás egy vállalati részvény-átalakítási stratégia, amelyben a részvényeket egyesítik, ami minden részvény árát emeli. Tegyük fel, hogy egy vállalat 1:2 arányban konszolidálja részvényeit. Következésképpen minden két részvénye 1 lesz , ami megduplázza az egyes részvények árát.

Miért esnek a technológiai részvények?

A Meituan részvényei kedden zuhantak a technológiai társaságokkal szembeni kínai szabályozási fellépés közepette. A részvények kedden porban hagyták rekordterületüket a nagy technológiai bevételek előtt, és miközben Kína fokozta az internetes cégek elleni fellépést és azon túl is. Lefelé a technológiai részvények vezettek, a Nasdaq Composite 1,2%-ot esett.

Emelkedni fog a metaanyagkészlet?

Növekszik/emelkedik/emelkedik a Metamaterial Exchangeco részvényeinek árfolyama? Igen . Az MMATF részvények árfolyama egy év alatt 13,650 USD-ről 20,114 USD-ra emelkedhet.

Meggyógyul az MMAT?

A felépülés valószínűleg nem fog megtörténni egyhamar . Lehetőség adódhat az úton a most elnevezett MMAT részvényekkel. Lehetséges, hogy technológiáját magas szintű növekedésre tudja fordítani az elkövetkező években. De ma még mindig felfújt árakon kereskednek, és bőven van még helye az esésre.

Hogyan vásárolhatok Torchlight Energy Stock-ot?

Hogyan vásároljunk fáklyás energiaforrásokat (NASDAQ: TRCH)
  1. 1. lépés: Válasszon brókert. A részvényeket brókercégeknél értékesítik, és sok cég közül választhat. ...
  2. 2. lépés: Döntse el, hány megosztást szeretne. ...
  3. 3. lépés: Válassza ki a rendelés típusát. ...
  4. 4. lépés: Hajtsa végre a kereskedést.

Emelkedni fognak a Castor Maritime készletei?

Mikor fog emelkedni a Castor Maritime készlete? ... Adataik szerint a részvény 2021-ben 0,89 dolláron végezhet , és 2022 februárjának végére 0,24 dollárra csökkenhet.

Mi történik az opciókkal az egyesülés során?

A teljes részvény fúzióval a vételi opcióval lefedett részvények száma a kivásárlás értékéhez igazodik. A felvásárolt társaság opciói a vevő részvényre vonatkozó opciókra változnak, ugyanazon a kötési áron , de eltérő számú részvényre.

A GE részvény vételi eladás vagy tartás?

A lényeg: A GE részvényeit nem vásárolják meg . Hosszú távon egy indexalap, például az SPDR S&P 500 (SPY) vásárlása biztonságosabb és magasabb hozamot eredményezett volna, mint a GE részvényei. Ha nagy kapitalizációjú részvényekbe szeretne fektetni, az IBD számos erős ötletet kínál itt.