Kinek a tulajdonosa a naunton downs golfütő?

Pontszám: 4,4/5 ( 2 szavazat )

És ez különösen igaz a gloucestershire-i felvezetőre, Ben Paulingra , aki tudja, milyen nyerni a márciusi négynapos fesztiválon, mert nemrég vásárolta meg a Naunton Downs Golf Clubot.

Ki vásárolta meg a North Downs Golfot?

Az 1899-ben alapított klubot a Safeland PLC ingatlanbefektetési társaság vásárolta meg 2018 novemberében több mint 1 millió fontért.

Milyen hosszú a Naunton Downs golfpálya?

A Naunton Downs Golf Club, Gloucester egy 18 lyukú, par 71 ( 6186 yard ), privát, parkosított golfpálya.

A Surrey Hills a North Downs?

A North Downs egy krétadombok gerince Délkelet-Angliában, amely a surrey-i Farnhamtől a kenti Dover fehér szikláiig húzódik. A North Downs nagy része két kiemelkedő természeti szépségű területet (AONB) foglal magában: a Surrey Hills-t és a Kent Downs-t.

Kerékpározhatok a North Downs Way-n?

Az Egyesült Királyság Riders' Route a North Downs Way kerékpározása egy nagyrészt terepjáró útvonal, amely több mint 150 mérföldre visz el a surreyi Farnhamtől a kenti Doverig . ... A 150 mérföldet egy menetben megtehetjük kerékpáros kalandként, vagy a Cycling UK három nagyjából 50 mérföldes szakaszra bontotta az utat.

Naunton Downs Golf Club (3. pályavlog)

42 kapcsolódó kérdés található

Hol van Kent legmagasabb pontja?

A Betsom's Hill egy domb a North Downsban, és Kent megye legmagasabb pontja, 251 méter (823 láb). Westerham és Tatsfield között, a megye nyugati szélén található, közel fekszik ahhoz a helyhez, ahol az A233-as keresztezi a Downs-t a Biggin Hill felé vezető úton.