Kinek a tulajdonosa a candlewoodi szállodák?

Pontszám: 4,6/5 ( 51 szavazat )

Candlewood Suites - Márkáink - InterContinental Hotels Group PLC .

Candlewood a Marriott része?

A Marriott a Fairfield, a TownePlace és a Moxy tulajdonosa; Hilton a Curio, a DoubleTree és a Hampton tulajdonosa; Az Intercontinental tulajdonosa a Holiday Inn, a Candlewood és a Hotel Indigo, hogy csak néhányat említsünk. Mivel a Marriott és a Starwood 12,2 milliárd dolláros egyesülése folyamatban van, íme egy rövid összefoglaló az összes ellenőrzött szoba sorrendjében, hogy kinek mi a tulajdonosa.

A Candlewood a Holiday Inn tulajdona?

Az InterContinental Hotels Group Resources, Inc.... A csoport jól ismert és elismert szállodai márkák portfóliójával rendelkezik, beleértve az InterContinental Hotels & Resorts-t, a Crowne Plaza Hotels & Resorts-t, a Holiday Inn-t, az Express by Holiday Inn-t, a Staybridge Suites-t és a Candlewood Suites-t.

Milyen szállodaláncokat birtokol a Hilton?

Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts , Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton, ...

A Marriott megvásárolta a Hyatt-et?

Érdekes azonban, hogy amikor az ügylet az idei év második negyedévében lezárul, a Marriott az újonnan megszerzett ingatlanokat a Hyatt Residence Club márkanév alá vonja be. A Marriott Vacations a Marriott Internationaltől különálló cég, és a Hyatt Residence Club tulajdonosa.

Üdvözöljük a Candlewood Suites® - Nyitott Házban

22 kapcsolódó kérdés található

A Hilton saját Holiday Inn-nek?

Egy maroknyi vállalat birtokolja világszerte szállodai szobák millióinak kulcsait, de a szállodai márkák listája óriási. A Marriott a Fairfield, a TownePlace és a Moxy tulajdonosa; Hilton a Curio, a DoubleTree, a Tru és a Hampton tulajdonosa; Az Intercontinental tulajdonosa a Holiday Inn , a Candlewood és a Hotel Indigo, hogy csak néhányat említsünk.

Ki a Candlewood Suites anyavállalata?

Candlewood Suites - Márkáink - InterContinental Hotels Group PLC .

Mi a 30 Marriott márka?

Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels , Sheraton®, Delta Hotels by Marriott SM , Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club ®, Autograph Collection® szállodák, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, négy...

A Hyatt az IHG része?

Ebbe a kategóriába tartoznak az InterContinental Hotels and Resorts (IHG), a Hyatt Regency (Hyatt), a Wyndham Grand (Wyndham), a Westin (Marriott), a Sheraton (Marriott), a Le Meridien (Marriott), a Renaissance (Marriott), a Hotel Indigo (IHG), és Alila (Hyatt). ... Több mint 200 InterContinental szállodát talál 68 országban.

Kinek van lelkes szállodája?

A lelkes szállodai márka az IHG Hotels & Resorts Essentials márkaportfóliójának része, amely olyan szállodai márkákat foglal magában, mint a Holiday Inn és a Holiday Inn Express.

Mi az a Candlewood szekrény?

A CANDLEWOOD CUPBOARD® A Candlewood szekrény csak pár lépésre van, így a vendégek különféle ételeket, italokat és még testápolási cikkeket is felvehetnek, amikor csak akarnak. A tiszteletdíjas rendszerünk azt jelenti, hogy nem kell aprópénzért kotorászniuk.

Hyatt a Bonvoy része?

A Marriott Bonvoy hűségprogram része a „Big 4 ”-nek, amely magában foglalja a Hilton Honorsot, a World of Hyatt-ot és az IHG Rewards-t. Ha megnézi a díjak árait, észre fogja venni, hogy minden szállodai ingatlan a 8 kategória valamelyikébe került a díjtáblázaton.

A Marriottnak van Sheratonja?

A Sheraton Hotels & Resorts-ról A Sheraton Hotels & Resorts, a Marriott International , Inc. része, megkönnyíti a vendégek felfedezését, pihenését és utazási lehetőségeit közel 450 szállodában a világ több mint 70 országában és területén.

Hilton a Hyatt tulajdonosa?

Nem, a Hyatt nem része a Hiltonnak . Ehelyett ez két versengő szállodavállalat: a Hyatt Hotels Corporation és a Hilton Worldwide. A Hyatt 1957-ben kezdődött, míg a Hilton sokkal régebb óta létezik, egészen 1919-ig.

A Best Western szállodák független tulajdonban vannak?

Tagszövetségként szállodáink önálló tulajdonban vannak és üzemeltetik , és minden tagtulajdonosnak beleszólása van a társaság működésébe. Mert a Best Western hisz abban, hogy a független szállodatulajdonosok, akik egyesülnek ingatlanjaik népszerűsítésére, növelhetik a jövedelmezőséget.

Engedélyezi Best Western háziállatok betartását?

A Best Western örömmel fogadja a kutyákat számos szállodánkban. Sok szálloda fogad macskákat, madarakat és egyéb kis állatokat. Kérjük, érkezés előtt egyeztessen a szállodával, mivel a szabályzat szállodánként eltérő. A Best Western állatbarát szállodái legfeljebb két házikutyát engednek be egy bérelt szobában , legfeljebb 80 font testsúlyig.

A Best Western egy lánc része?

A BWH Hotel Group egy vezető, globális vendéglátó-hálózat, amely három szállodavállalatból áll, köztük a WorldHotels® Collection, a Best Western® Hotels & Resorts és a SureStay Hotel Group® .

Melyik az IHG leggyorsabban növekvő szállodamárkája?

A Holiday Inn Express ® szállodákban ezt egyszerűnek és okosnak tartjuk. Az IHG leggyorsabban növekvő szállodai márkájaként mi vagyunk az első számú választás azon utazók számára, akiknek egyszerű, vonzó helyre van szükségük a pihenéshez, feltöltődéshez és egy kis munkához.

Ki a Sleep Inn and Suites tulajdonosa?

Ki a Sleep Inn tulajdonosa? A Sleep Inn a Choice Hotels márka, amely több mint 400 helyszínnel rendelkezik világszerte. Minden szálloda független franchise partnereink tulajdonában van és üzemelteti. Az 50 államban és több mint 40 országban és területen található több mint 7000 szállodával a Choice Hotels a lehetőségek széles skáláját kínálja az utazóknak.

Mi a Holiday Inn szállodamárka fő koncepciója?

A Holiday Inn márka azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyekre az üzleti utazóknak szüksége van , ugyanakkor kényelmes légkört kínál, ahol mindenki pihenhet, és élvezheti az olyan szolgáltatásokat, mint az éttermek és a szobaszerviz, az úszómedencék, a fitneszközpontok és a kényelmes társalgók.

Kié a Hyatt?

2004. december 31-én a Pritzker családi vállalkozási érdekeltségek – köztük a Hyatt Corporation és a Hyatt International Corporation – tulajdonában lévő vendéglátó-ipari vagyon lényegében egyetlen egység, ma Hyatt Hotels Corporation alá került. Jay Pritzker megvásárolja a Hyatt House-t, egy kis motorházat LAX közelében.

A Marriott vagy a Hilton nagyobb?

Világszerte vezető szállodavállalatok 2020-ban a szobák száma alapján. 2020-ban a Marriott International nagyjából 1,4 millió vendégszobával rendelkezett világszerte. A Marriott közel 427 ezerrel több szállodai szobát foglalt el, mint a legnagyobb versenytárs, a Hilton Worldwide abban az évben.