Ki vette feleségül Rock Lee-t?

Pontszám: 4,8/5 ( 48 szavazat )

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint az arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak, amíg meg nem erősítik.

Kihez megy feleségül Rock Lee?

Kihez ment feleségül Rock Lee? Egy válasz, Azami . Azami Tsubaki (tanácsos) és Iyashi egyik lánya, két nővére van, Hibari és En.

Ki volt Gaara felesége?

Gaara találkozik azzal a nővel, akit a Suna Tanács partnereként talált a házassági találkozón: Hakutóval a Hōki családból.

Rock Lee megházasodik?

Évekkel a háború után Lee feleségül vesz egy ismeretlen nőt , és megszületik egy Metal Lee nevű fia. Az epilógusban Lee-t sok évvel később láthattuk utoljára, amint a fiával edzett. A Boruto: Naruto the Movie című filmben Lee a Chunin vizsga harmadik szakaszának házigazdája.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

A TenTen Metal Lee anyja és Rock Lee felesége? - Boruto elmélet

36 kapcsolódó kérdés található

Ki vette feleségül TenTent?

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint az arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak, amíg meg nem erősítik.

Ki Kakashi szerelme?

Kakashi Hatake Rin beleszeretett Kakashiba, miközben együtt edzettek, mert Kakashi zseni volt, megelőzve osztálytársait. Minden alkalommal, amikor Kakashit előléptették, Rin meglepetéspartit tervezett neki.

Kivel csókolt meg Kakashi?

Kakashi és Hanare véletlenül megcsókolják. Inoichi megkérte Kakashit, hogy töltsön el vele egy napot, és használja Sharinganját, hogy jobban belemenjen a pszichéjébe. Naruto, Sasuke és Sakura üldözték a párost, és azt gondolták, hogy érintettek.

Ki Kakashi legjobb barátja?

A legjobb barátja Shikamaru Nara . Shikamaruhoz hasonlóan ő is a 10-es csapat tagja.

Mi Shikamaru IQ-ja?

Lusta hajlamaival ellentétben Shikamaru rendkívül intelligens; tanára, Asuma Sarutobi megállapította, hogy Shikamaru IQ-ja 200 felett van .

Gaara meghalt?

Gaara megküzd Deidarával, hogy megvédje a falut, de vereséget szenved. Az Akatsuki tagjai ezután elrabolják és kivonják Shukakut a testéből. Gaara közben meghal, de a falu egyik vénje, Chiyo feláldozza életét, hogy újraélessze őt.

Tenten feleségül vette Lee-t?

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak , amíg meg nem erősítik.

Kit kedvelt Tenten?

A NejiTen pár (japánul ネジテン NejiTen) a Neji Hyuga és Tenten közötti romantikus kapcsolatra utaló kifejezés.

Kakashinak van barátja?

A történet e pillanatában Kakashi Hatake 100%-ban egyedülálló . Míg úgy tűnik, sok rajongó vegyes érzelmeket váltott ki egy Hanare nevű lány miatt, Kakashi kanonikusan szingli a mangában és az anime sorozatban is.

Natsumi Uzumaki meghalt?

Szerencsétlen ütési balesetben halt meg, mielőtt alkoholt vásárolt volna.

Kakashi szerelmes Sakurába?

KakaSaku Kakashi Hatake és Sakura Haruno párosa. A párosítás lényege vagy az, hogy Sakura a végén beleszeret Kakashiba, vagy kiderül, hogy Kakashi mindvégig szerelmes volt beléjük, és nem reménykedett a viszonzásra.

Obito utálta Kakashit?

Egyszerűen figyelmen kívül hagyta. - A wiki szerint (Obito Rin élettelen testét ölelte, figyelmen kívül hagyva az eszméletlen Kakashit.) Soha nem gyűlölte Kakashit azért, ami történt , hanem a világot, amiért ezt okozta (köszi Madara, hogy elültette ezt a magot az elméjében).

Ki Kakashi apja?

Sakumo Konohagakure híres és erős nindzsája volt, aki élete során olyan hírnevet szerzett, amely állítólag még a sanninokét is beárnyékolta. Fia, Kakashi olyan zseninek bizonyult, mint Sakumo, és bálványozta őt, és arra vágyott, hogy ugyanolyan nagyszerű nindzsa legyen, mint az apja. Felesége meghalt, amikor Kakashi nagyon fiatal volt.

Rin szerette Kakashit?

Megerősítették, hogy Rinnek érzelmei vannak Kakashi iránt . Bár soha nem erősítik meg, hogy Kakashi cserébe szerette-e őt, érzései tovább erősítenék azt a nagy lelkiismeret-furdalást és kínt, amelyet Kakashi érzett a halála miatt.

Ki a legerősebb nő a Naruto-ban?

Ezért adtunk hozzá további öt legerősebb női karaktert a Naruto nindzsa világába.
  1. 1 Kaguya.
  2. 2 Sakura. ...
  3. 3 Tsunade. ...
  4. 4 Mei. ...
  5. 5 Chiyo. ...
  6. 6 Konan. ...
  7. 7 Kushina. ...
  8. 8 Karin. ...

Kihez ment feleségül Orochimaru?

Mitsuki (japánul: ミツキ, Hepburn: Mitsuki) egy kitalált karakter, amelyet Masashi Kishimoto mangaművész alkotott.

Tenten fém anya?

A metal nagyon erős karakternek tűnik, akárcsak apja, Rock Lee. A rajongók azon tűnődnek, hogy ki az anyja. Azt mondják, hogy Tenten szemei ​​hasonlítanak Metal Lee szeméhez, ami azt jelzi , hogy ő az anyja .