Ki gyárt namura dugattyúkat?

Pontszám: 4,1/5 ( 75 szavazat )

Az N amura Technologies a dugattyúk, gyűrűk, tömítések és csapágyak széles választékát kínálja a mai MX, ATV, UTV és off-road motorosok számára.

Hol gyártják a namura dugattyúkat?

Soha nem használtam namurát, dugattyúkészletet akartam vásárolni, amíg el nem olvastam a többi webhely összes véleményét, és úgy döntöttem, hogy shindy dugattyúkészleteket használok, a namurát szintén Tajvanon gyártják.

A namura dugattyúk kovácsoltak?

A Namura kovácsolt dugattyúk dinamálisan bevált teljesítménynövekedést és tartósságot kínálnak az ipari szabványnak számító 4032 kovácsolt dugattyúkhoz képest. ... A forgattyúháztól a hengerfejig a Namura TER készletek sok olyan alkatrészt tartalmaznak, amelyeket a legtöbb versenytárs nem.

Jók a Vertex dugattyúk?

A Vertex dugattyúk 18% szilíciumtartalmú alumíniumötvözetből gravitációs öntöttek. ... Az alacsony hőtágulási jellemzőkkel a Vertex dugattyúk a kovácsolt dugattyúkhoz képest szűkebb tűréssel üzemeltethetők. Ez jobb teljesítményt és teljesítményt biztosít , és kevésbé érzékeny a zörgésre vagy törésre.

A Shindy dugattyúk jók?

A Shindy jó dugattyúkat gyárt, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az OEM minőséget . Aztán persze vannak olyan utángyártott márkák, mint a CP, JE, Wiseco stb., amelyek kiváló minőségű kovácsolt dugattyúkat gyártanak, amelyek sokkal jobbak, mint az öntött OEM dugattyúk.

Yamaha 701 62t / 61x utángyártott dugattyús összehasonlítás

34 kapcsolódó kérdés található

A kovácsolt dugattyúk jobbak, mint az öntöttek?

A kovácsolt dugattyúk drágábbak a hagyományos öntött dugattyúkhoz képest , és határozottan tartósabbak a törésállóság szempontjából, ha szélsőséges hőmérsékleteknek vannak kitéve az égéstérben. Ez nem jelenti azt, hogy az öntött dugattyúk nem megfelelőek. Valójában a legtöbb alkalmazáshoz bőven elegendőek.

A KTM használ Vertex dugattyúkat?

Vertex dugattyúk a 2018-19-es Husqvarna, KTM modellekhez Az összes Vertex dugattyúkészlet tartalmazza a dugattyút, a gyűrűket , a csuklócsapot és a biztosítógyűrűket. ... A szilícium csökkenti a hőtágulást, és lehetővé teszi a dugattyúk szűkebb tűréshatárokkal történő működtetését, és kevésbé teszi ki a dugattyúkat zörgésre vagy törésre.

Milyen márkájú dugattyút használ a KTM?

A Vertex a KTM OEM dugattyúja, de ismert volt, hogy Vertex, CP és Mahle dugattyúkat is futtatnak.