Ki ölte meg a flórát a cseles cselédekben?

Pontszám: 4,4/5 ( 8 szavazat )

Miután megtudta, hogy Flora az unokáját hordja, és a család kizsarolásával fenyegetőzött, Philippe maga ölte meg őt.

Ki volt floras baby apuka?

2017 áprilisában Chairez édesanyja, Patricia Flores bűnösnek vallotta magát 2 éves unokája meggyilkolásában. 2019 áprilisában Matthew Dempsey , Chairez kisfiának, Jamesnek az apja bűnösnek vallotta magát anyja meggyilkolásában.

Ki volt a gyilkos a Devious Maids 1. évadában?

A műsor Flora Hernandez szobalány (Paula Garces) meggyilkolásával kezdődik 2013 júniusának egyik nyári éjszakáján, és egy Eddie Suarez (Eddie Hassell) nevű férfit letartóztatnak a bűncselekmény miatt, amelyet állítólag nem követett el.

Kit ölt meg Taylor Stappord?

Végül Taylor rájön, hogy Michaelt Sebastien ölte meg. Döbbenet, szomorúság és bűntudat keverékét érzi, de úgy dönt, hogy továbbra is Katyre összpontosít.

Ki ölte meg Perit?

Shannontól az is kiderül, hogy Perit egy "nagy paróka" drogozta meg és erőszakolta meg a filmiparban, akiről Rosie megtudja, hogy valóban Hugh Metzger és Tucker biológiai apja. Ez végül arra készteti Rosie-t, hogy feltörje az ügyet, miszerint Hugh lánya, Gail Fleming ölte meg Perit.

Devious Maids, 1-3. évad hivatalos összefoglalója [HD]

43 kapcsolódó kérdés található

Marisol feleségül veszi Nicket?

Bájos, de titokzatos milliomos, aki beleszeretett Marisolba. Miután találkoztak egy könyvesboltban, és három rövid hónapig randevúztak, ketten eljegyezték egymást .

Zoilának van babája?

Ó, édes, lehet, hogy nem félsz anyádtól, de én igen. Zoila Diaz a Devious Maids egyik főszereplője és főszereplője. ... Évekig ez, valamint a lánya, Valentina nevelése, eljutott Zoilához, és arra késztette, hogy mindig kézbe kell vennie a körülötte zajló eseményeket.

Zoila tényleg terhes volt a cseles szobalányokban?

„Zoila (Judy Reyes) nagyon terhes volt a show legvégén ” – emlékezett vissza a 69 éves Lucci egy AOL Build eseményen hétfőn. "Az orvos eljött Genevieve-hez, és azt mondta, hogy komoly döntést kell hoznia Zoila életének megmentése vagy a születendő baba megmentése között."

Mi történik Katy-vel a cseles szobalányokban?

A Beverly Hills-i gyilkos ismét lecsapott a „Devious Maids” 5. epizódjában. De ezúttal a gyilkos egy kislány alakját öltötte magára. Így van, Katy (Grecia Merino) a halálos áldozatok számának növekedését tulajdonította a „The Talk of the Town” alatt – de mint kiderült, az aratása véletlen volt .

Ki az a Philippe az ügyes cselédekben?

Devious Maids (TV-sorozat 2013–2016) – Stephen Collins mint Philippe Delatour – IMDb.

Miért mondták le a csaló szobalányokat?

Szóval, miért törölték a Devious Maids 5. évadát? Nos, az első és legfontosabb ok a nézettség és a csökkenő nézettség . Bár a sorozat nagyon jól indult, az évadok során visszaesett a nézettség, a negyedik és egyben utolsó évad átlagosan 0,923 millió nézőt ért el.

Powellék visszakapják Deiont?

Amikor az apa meglátogatja Deiont, az igazi Deion és Evelyn visszatért, miután lekésték a New York-i járatot. ... Az apa szinte meg van győződve arról, hogy Powelléknél hagyja Deiont, de amikor Adrian megpróbálja megvesztegetni, visszaveszi Deiont .

Rosie és Ernesto újra összejönnek?

Egy kedves ember, aki rendőrként dolgozott, Ernesto végül felszámolja a Gaviota Drogkartell tagját, és halálát a következő öt évben meghamisítják. Végül megszabadulva ettől, újra megjelenik Rosie életében , mivel a lány éppen most ment újra férjhez, és szeretné folytatni az egykor élt életüket.

Javier elhagyja Zoilát?

A dolgok azonban fejlődnek, és a kapcsolat sokkal komolyabbá válik, Zoila úgy látja, hogy ezzel a férfival van jövője; vagyis addig, amíg nem hazudik meg nem született gyermeke származásáról, és a férfi végül az oltár előtt nem hagyja őt , hogy megsemmisüljön.

Spence és Rosie együtt vannak?

Rosie azon dolgozik, hogy megállítsa Reggie-t, és újra egyesítse Milleréket, végül pedig újra találkozik Spence-szel . Összeházasodnak, de amikor kilép a templomból, Ty McKay lelövi Rosie-t, és a következő négy hónapra kómába esik.

Zoila megbocsát Genevieve-nek?

Evelyn és James visszatörnek a Powell-kúriába, hogy Evelyn visszaköltözhessen I. Adrian és Zoila kötelékébe kerül gyermekeik elvesztése miatt, miközben Adrian azt kívánja, bárcsak ő és Evelyn boldogok lennének. Ez arra készteti Zoilát, hogy megbocsásson Genevieve -nek, és újra barátok lesznek.

Kirúgják Zoilát?

Lehet, hogy Zoila Chavez nyugdíjba vonult, és nem dolgozott Jeff Lewisnál a 2017-ben sugárzott Flipping Out 10. évadában, de ez nem jelenti azt, hogy ne tartotta volna a kapcsolatot korábbi munkaadójával.

Kit lőttek le Rosie esküvőjén a cseles szobalányokban?

Gyorsan megpróbál mindenkit figyelmeztetni, hogy szálljanak le, de Ty már a csoport előtt volt, és három lövést lőtt. Tynek sikerül lelőnie Valentina apját, Pablot , a papot és az új menyasszonyt, Rosie-t.

Carmen híres cseles szobalányokká válik?

Carmen a hírnevet választja a szerelem helyett, és később megbánja. Ahogy kifejezi a rivaldafényben való tartózkodás örömeit, dívává válik . Célja ismét beválik, amikor Alejandrot agyonlövik néhány rabló, Carmen pedig zokog a testén. ... A valóság azonban beköszönt, és ennek eredményeként sírni kezd.

Alejandro feleségül veszi Carment?

Karrierje megmentése érdekében házasságot javasolt a szolgálólányának, Carmennek , egyszerre törve össze Odessza szívét – régi hódolóját – és Sam – Carmen barátját.

Melyik epizódban tér vissza Rosie?

A Rosie Come Home a The Jetsons második évadának második epizódja .

A Devious Maids a Desperate Housewives kiválása?

A Devious Maids, a Desperate Housewives alkotója, Marc Cherry és a Housewives egykori sztárja, Eva Longoria által készített új életre szóló sorozat, a Beverly Hillsben dolgozó latin lányok egy csoportja köré összpontosul. ... A műsor népszerűségét meglovagolva idén ősszel az NBC műsorára tűzi a Treacherous Dishwashers -t , a Devious Maids spinoffot.

Hol találhatok cseles cselédeket?

Jelenleg a Devious Maids-t nézheted a Hulu Plus -on. A Devious Maids szolgáltatást a Vudu, a Google Play, az iTunes és az Amazon Instant Video kínálatában bérelve vagy vásárolva streamelheti. Ingyenesen streamelheti a Devious Maids-t a Tubin.