Ki az a tori bot?

Pontszám: 4,8/5 ( 67 szavazat )

Tori-Bot egy Akira Toriyamán alapuló karakter, aki sorozatában komikus szerepekben képviselte magát . ... Tori-Bot Akira toryama saját képviselete, időről időre megjelenik olyan magazinokban, mint a v-jump, a sayko jump és mások, üzenetet hagyva az oldalon.

Ki az a Tori-Bot a Dragon Ballban?

Akira vagy "Tori-Bot" úgy néz ki, mint egy rövid, szürke robot, amelynek arca egy gázálarcra emlékeztet. Ez a karakter a Dragon Ball és a Dr. Slump alkotója, Akira Toriyama szerzői kiállása, és Toriyama másik szerző-helyettesítő karakteréről, Robotoriyamáról készült.

Tori-bot legyőzheti Gokut?

Extra infó: Tori-Bot erejét nehéz konkrétan besorolni az ellentmondásos és változó ereje miatt. Nyilvánvaló, hogy Tori-Bot még Kid Gokunál sem erősebb, és Tori-Bot láthatóan képes megölni valakit.

A Tori-BOT mindenható?

Tori-bot a legnyilvánvalóbb értelemben mindenható , tekintve, hogy csak egy önbeilleszkedő karakter a szerző számára. Ennek ellenére egyenlő arányban gag karakter, és akárcsak a Dr. Slump-ban, a szereplők figyelmen kívül hagyhatják a kívánságait, és akár meg is bánthatják a világon, ha a geg vagy a történet úgy kívánja.

A Tori-BOT nem canon?

Tori-Bot (Canon)/ZeroTC01 A Tori-Bot, akit több más néven is emlegetnek, Akira Toriyama kitalált ábrázolása, aki számos versben szerepel, amelyeket ő alkotott meg, és van felette tekintélye, köztük Dragon Ball, Dr. Slump. és Chrono Trigger.

Ki az a Toribot?

41 kapcsolódó kérdés található

Ki győzheti le Gokut?

A 10 legjobb anime karakter, aki képes legyőzni Gokut
 • Saitama (One Punch Man)...
 • Nanika (Hunter x Hunter) ...
 • Eri (My Hero Academia)...
 • Shigeo Kageyama (Mob Psycho 100) ...
 • Lelouch Lamperouge (Code Geass) ...
 • Ryuuk (Death Note)...
 • Anos Voldigoad (The Misfit of Demon King Academy)...
 • Truth (Fullmetal Alchemist Brotherhood)

Ki a legerősebb karakter az animében?

A hősök és gazemberek különböző megközelítései a legerősebb anime karakterek széles skáláját hozzák létre.
 1. 1 Saitama – One Punch Man.
 2. 2 Zeno - Dragon Ball Super. ...
 3. 3 Kyubey - Madoka Magica. ...
 4. 4 Tetsuo Shima – Akira. ...
 5. 5 Kaguya Otsutsuki - Naruto. ...
 6. 6 Son Goku - Dragon Ball Super. ...
 7. 7 Simon - Gurren Lagann. ...

Meg tudja győzni Giorno Gokut?

Szó szerint az egyetlen karakter, aki legyőzte Giornót, az Dio Over Heaven volt, és a valóságot úgy tudja meghajlítani, ahogy akarja. Goku akarata 0-ra fordulhat, bármilyen formáját visszafordíthatja fekete hajú formájába, nem tud harcolni vagy mozogni, így Giorno megüti.

Ki erősebb Gokunál az animékben?

1. Saitama . Goku és Saitama harca valószínűleg hosszú ideig tart, pusztán Saitama harci hangulata miatt. A One Punch Man sorozat megtekintése után a fizikai erején és képességein kívül ezt bárki elmondhatja.

Goku képes legyőzni Ichigot?

Boomstick: míg Ichigonak több képessége és védelme volt, Goku a többi kategóriában legyőzte őt .

Ki győzheti le Beerust?

Dragon Ball Theory: Goku már képes legyőzni Beerust. Goku terve az, hogy végül egy visszavágón megküzd Beerusszal, de lehet, hogy már elég erős ahhoz, hogy legyőzze a Pusztítás Istenét. Goku egyik célja a Dragon Ball Superben, hogy megelőzze Beerust, de elképzelhető, hogy a Saiyan hős már megtette.

Ki a legerősebb Saiyan?

Dragon Ball: A 15 legerősebb Saiyan, erő szerint rangsorolva
 1. 1 Goku. Goku mindig is élen járt az új átalakulások elsajátításában, és ez továbbra is így van a modern korban.
 2. 2 Broly. ...
 3. 3 uborka. ...
 4. 4 Vegeta. ...
 5. 5 kelkáposzta. ...
 6. 6 Goku Black. ...
 7. 7 Gohan. ...
 8. 8 Future Trunks. ...

Le tudja győzni Zénó Saitamát?

A Tournament of Power megmutatja, hogy Zénó egy egész univerzumot el tud törölni , így bármelyik megközelítést alkalmazza Saitama ellen, az még mindig véget ér.

Le tudja győzni Ger Karst?

A GER megölheti Karst . Az egyik leírásában szó szerint ez áll: "Akit eltalál a képessége (kiütés), annak még a halála is nullává változik (végtelen halálhurok)." @Várj csak, hogy illegális egyetlen találat a GER-től Kars halálát okozhatja.

Vajon Dio legyőzheti Giornót?

A következő a Stand-felhasználók listáján, amelyeket Dio nem tud legyőzni saját fia , Giorno Giovanna. ... Dio Stand képessége hihetetlenül erős lehet, de semmit sem jelent a Gold Experience Requiem ellen. Bármit, amit Dio megpróbál, visszaállítanak nullára, és visszavonják. Még a fizikai támadások sem tennének semmit Giornóval.

Ki az erősebb Giorno vagy jotaro?

Lehet, hogy Jotaro Kujo a legnépszerűbb JoJo a JoJo bizarr kalandjából, de aligha a legerősebb. Ez a megtiszteltetés nem mást illeti meg, mint Giorno Giovannát , az 5. rész Vento Aureo, más néven Arany Szél főszereplőjét.

Ki a leggyengébb anime karakter?

Ki a valaha volt leggyengébb anime karakter?
 • Buggy-One piece!
 • Mr Sátán-Dragon ball z!
 • Chiaotzu-Dragon Ball Z.
 • Chopper-One Piece!
 • Ichiya-Fairy Tail.
 • Happy-Fairy Tail.
 • Nina Einstein – Code Geass.
 • Yuki-Futher Dairy.

Ki tudja legyőzni Saitamát?

Csak azok, akik képesek legyőzni a saitamát, azok lehetnek Saiki és Lite . Jézushoz hasonlóan Gokunak és az All Mightnak sincs esélye. Az egyetlen dolog, amiből Saitama hiányzik, az a különleges erő. Erőben, sebességben, erőben és állóképességben azonban Goku és minden erő azonnal meghalna.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Meg tudja-e győzni Naruto Itachit?

Naruto elég erős volt ahhoz, hogy egy nap alatt megküzdjön Obito Uchihával, Madara Uchihával, Kaguya Otsutsukival, majd Sasuke Uchihával. Mint ilyen, nincs mód arra, hogy Itachi erősebb legyen nála . ... A mai napig ő a sorozat legnagyobb nindzsája, és így kétségtelenül erősebb Itachinál.

Naruto gyorsabb, mint Goku?

Goku sebességének pontos természete vita tárgyát képezi, egyes rajongók azt feltételezik, hogy olyan gyors, mint a fénysebesség, mások azt állítják, hogy sebessége milliószor nagyobb annál. Nem mindegy azonban, hogy a rajongók melyik verziót hiszik el. Ez azért van, mert Goku még a leglassabban is sokkal gyorsabb, mint Naruto .

Ki a leggyengébb Z harcos?

Piccolo a Z-csapat élvonalbeli alakulatának leggyengébb tagjának tekinthető, aki mindig ott van, hogy kihívást adjon, de sohasem az, aki elhárítja a legnagyobb veszélyeket. Piccolo keresztül-kasul harcos; erős, lendületes és teljes mértékben alkalmas kiképzőként és harcosként.

Le tudja győzni Alucard Gokut?

Alucard nyerne . Vámpírként a halhatatlanságnál több van az arzenáljában. Gokut ghoullá tudja változtatni, ami után könnyű lesz megölni.