Ki a főszereplő a haláljegyzetben?

Pontszám: 4,4/5 ( 9 szavazat )

A Death Note egy japán mangasorozat, amelyet Tsugumi Ohba írt, és Takeshi Obata illusztrált. A történet Light Yagamit, egy tini zsenit követi, aki felfedez egy titokzatos jegyzetfüzetet: a "Haláljegyzetet", amely...

Ki az antagonista a Death Note-ban?

L Lawliet, más néven Ryūzaki , a Death Note anime és manga sorozat fő antagonistája, a sorozat első felének fő antagonistája és a második felének posztumusz átfogó antagonistája. Ő az L: Változtasd meg a világot című film főszereplője is.

Fény vagy L a főszereplő?

Mivel Light a főszereplő , L az antagonista, egyszerűen azért, mert megpróbálja megállítani Lightot, és megállítani a történetet. Elfoglalt, hogy felgyújtsa az ismert világot. definíció szerint a főszereplő a főszereplő vagy a történet központi figurája, amely a Fényre mutat.

Light Yagami az antagonista?

Light Yagami a Death Note manga/anime sorozat, valamint annak többszörös adaptációjának hősellenes főszereplője . ... Útja során világszerte "Kira" néven vált ismertté (egy titokzatos figura, aki névtelenül gyilkolt meg bűnözőket), és a következő néhány évben folytatta munkáját, miközben megpróbálta elkerülni az elfogást.

Ki az igazi főszereplő a Death Note-ban?

Light Yagami (夜神月, Yagami Raito) a Death Note sorozat főszereplője.

Light Yagami – A tökéletes főszereplő | Karakterelemzés

15 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Light Yagami IQ?

Mi a Light Yagami IQ-ja? ... Mivel mindketten zseniálisak, az IQ-jukat 140 és 150 közé tenném, ahol a 140 a zseni mércéje.

Kik haltak meg a Death Note-ban?

Death Note spoilerek
  • Higuchi a Death Notes üzletember. ...
  • L meghal. ...
  • Light apja meghal, megölte Mello egyik embere, aki megpróbálta visszaszerezni a Death Note-t. ...
  • Mello a végén meghal. ...
  • Takada a végén meghal. ...
  • A fény a végén elhal. ...
  • A Near senkinek sem mondta el, hogy Kira meghalt. ...
  • L valódi neve L Lawliet.

Én vagyok a rosszfiú a Death Note-ban?

Light Yagami a Death Note manga/anime sorozat főszereplője , valamint annak többszörös adaptációja. Light egy felső tagozatos japán középiskolás volt, aki talált egy Death Note-t, egy titokzatos jegyzetfüzetet, amely mindenkit megöl, akinek a neve bele volt írva.

Ki ölte meg Light Yagamit?

Látva, hogy Light végleg veszített, megölik, amikor Ryuk beírja a nevét a saját Death Note-jába, ahogy a Shinigami is figyelmeztetett, amikor először találkoztak.

L jó a Death Note-ban?

Death Note: 5-ször L mutatta meg, hogy ő gonosz (és 5-ször mutatta meg, hogy jó) ... A Death Note rajongói mindig a végét fogják igazolni, hogy igazolják az L-re vonatkozó kifejezést, de ez nem igazán elég. L-nek éppen annyi vér van a kezén, mint Lightnak, vagyis mindketten öltek.

A Yagami Light gonosz?

Light a Death Note sorozat egyetlen gonosztevője, aki Pure Evil , és ironikus módon a főszereplője. Az irónia egy további csavarja, hogy apja, Soichiro Yagami az egyetlen Pure Good a Death Note sorozatban.

Hány éves a Light Yagami a végén?

18. Light Yagami halálkora. A sorozat végén Light 23 év körüli volt , így feltehetően 23 körül járt, amikor meghalt.

Ryuk a halálisten?

A sorozatban Ryuk egy Shinigami (halálisten) , aki egy jegyzetfüzetet ad a főszereplőnek, amely élet és halál hatalmát adja, lehetővé téve számára, hogy véget vessen mások életének azáltal, hogy beírja a nevüket a lapokra.

Közel okosabb nálam?

L-t leszámítva Near könnyen a következő legokosabb karakter a sorozatban, még partnerénél, Mellónál is okosabb. Ennek az az oka, hogy a Közel az, akinek valóban sikerül túlélnie. ... Ez azt jelenti, hogy Mello átveszi az új L szerepét, és sikerül túljárnia Light eszén, és kitalálnia Kira személyét.

Near L testvére?

Közel (ニア, Nia) van L két utódja közül a fiatalabb , aki Wammy's House-ban nevelkedett – Watari tehetséges gyermekek árvaházában, Winchesterben, Angliában. L halála után Near elkezdi nyomozni a Kira-ügyet, és négy éven keresztül bizonyítékokat gyűjt.

Ismertem Light Kirát, mielőtt meghalt?

8 L Knew Light Was Kira és hazudott Az anime során L-nek a Light gyanúja epizódról epizódra hullámzik. Általában azonban azt mondja, hogy körülbelül 5% az esélye annak, hogy Light Kira. Annak ellenére, hogy alacsony esélye van a bajtársainak, még mindig nem hajlandó lemondani Lightról, mint gyanúsítottról.

Valóban szerette a fény Misát?

Világos, hogy Lightnak nincsenek igazi érzelmei Misa iránt . Amikor megpróbálta meglepni Lightot valami szűkös fehérneművel, a férfi rá sem nézett. A fény csak a közelében tartja Misát, mert könnyen irányítható, és további ereje van. Miután Lightot megölték, Misa depresszióba süllyed, és végül megöli magát.

Miért látja a fény L-t, amikor meghalt?

Úgy tűnt, hogy L felbukkanása előtte a kettőjük közötti barátság emlékeit kívánta figyelembe venni a Death Note történetének első ívében. Valamint arra is utalhat, hogy L Light barátja , és nem hagyja, hogy egyedül haljon meg, ami egy túlvilági élet indítékaira utal.

Misa gonosz?

Misa nem gonosz . A pár között Misa "gonoszabb", mint Light. Embereket mészárolt le kicsinyes okokból, amelyeket még Light sem akart megölni. A lány üldözte, és megfenyegette, hogy megöl minden másik lányt, akivel beszélt, hacsak nem teszi a barátnőjévé.

Light Yagami rosszfiú az ugrásban?

Light Yagami a Death Note sorozat zseniális antihőse . Light nem harcol a trailerben, de a szereplését a legvégén gyorsan ugratják. ... ¨ Az a dolog, ami elválasztja Lightot és más gonosztevőket, az az, hogy azt hiszi, hogy ő egy hős. És így tesz több más ember is a Földön.

A Light Yagami okos?

Light Yagami a Death Note egyik legokosabb karaktere . Valójában ő az egyik legokosabb karakter az összes animében. Nincs túl sok karakter, aki ki tudná okosítani a Kira néven ismert ötletgazdát, de ez a lista megmutat néhányat, aki képes rá.

Meghalt Misa Amane?

Misa 2011. február 14-én elhunyt . Bár magába a történetbe soha nem tette bele, Tsugumi Ohba, a sorozat írója azt mondta, hogy azután lett depressziós, hogy Light meghalt és öngyilkos lett.

Ki halt meg először a Death Note-ban?

Kurou Otoharada (音原田 九郎, Otoharada Kurō) egy bűnöző, és az első ember, akit Light Yagami megölt a Death Note segítségével.

Mi történik a fénnyel, miután meghal?

Közvetlenül Light halála után Light felébred egy titokzatos völgyben, és már nem öregember . Most ugyanaz a megjelenése, mint a Death Note elsődleges történetének vége felé. Hirtelen Ryuk megjelenik Light előtt, és elmondja Lightnak, hogy a Shinigami birodalmában van.