Ki az átkok királya?

Pontszám: 4,1/5 ( 32 szavazat )

Óriási elátkozott energia: Sukuna hatalmas elátkozott energiával rendelkezik veleszületett erejének köszönhetően, megerősítve ezzel az átkok királya címét. A harcok során folyamatosan alkalmazhatta technikáját anélkül, hogy egy kicsit is kimerítette volna magát.

Ki az átkok királynője?

Rika olyan erős bosszúálló szellem lett, hogy Suguru Geto, az erős átkozott szellemek lelkes gyűjtője, az "átkok királynőjének" nevezte. Rika határtalan átkozott energiája bármilyen technikává formálható, lehetővé téve Yutának, hogy haladó jujutsut használjon röviddel azután, hogy megtanulta használni.

Ki a legerősebb átok?

Jujutsu Kaisen: 10 legerősebb átok, rangsorolt
 1. 1 Sukuna. Az átkok vitathatatlan királya, Sukuna az egyik, ha nem a legerősebb átok, amely valaha is járt a föld színén.
 2. 2 Hanami. ...
 3. 3 Jogo. ...
 4. 4 Mahito. ...
 5. 5 Choso. ...
 6. 6 Eso. ...
 7. 7 Kechizu. ...
 8. 8 Ujjhordozó. ...

A sukuna és az Itadori rokonok?

7 Yuji Itadori Ryomen Sukuna leszármazottja, amely erőt ad neki az átkok királyának kikötőjéhez. Csak azért, mert a Shonen animékben gyakori a közös származás, nem jelenti azt, hogy Yuji és Sukuna vér szerinti összekapcsolása ne lenne vad véletlen.

Ki a gonosz a jujutsu Kaisenben?

Mahito - Mahito , (Jujutsu Kaisen gazember,) egy emberi kinézetű elátkozott szellem foltszerű arccal és szürke szemekkel. Elsődleges célja az emberiség megszüntetése, és szellemek népességének felváltása.

az igazi ok, hogy Sukuna a LEGERŐSEBB a Jujutsu Kaisenben - Miért nevezik Sukunát az ÁTKOK KIRÁLYÁNAK?

20 kapcsolódó kérdés található

Miért utálják Mahitót?

Megszülettem." Mahito egy szadista, éretlen elátkozott szellem, aki szívesen játszadoz az emberi érzelmekkel. Úgy gondolja, hogy emberi vétkekből született, és magát az emberek egymás iránti gyűlöletének megnyilvánulásának tartja. ... Mahito nem szimpatizál emberi életeket , és úgy tűnik, hogy még a saját életét is kevéssé értékeli.

A sukuna gonosz vagy jó?

Az egész sorozat legerősebb elátkozott szellemeként Sukuna hatalmas mennyiségű elátkozott energiával rendelkezik. Sukuna jelenléte egész Shibuyában érezhető volt, miután felébresztették. Átkozott energiája hasonló Satoru Gojohoz a maga mérhetetlenségében, de különbözik elsöprően gonosz természetében.

Kivel köt Itadori yuuji?

Annak ellenére, hogy Yuji Itadorit egy jól kidolgozott főszereplőnek állítja be, Jujutsu Kaisen úgy döntött, hogy megszakítja egyetlen szerelmi érdeklődését, Yuko Ozawát .

Sukuna jó srác?

Sukuna önző, hidegszívű, erkölcstelen és kivételesen szadista . Amikor nem sokkal azután reinkarnálódott, hogy Yuji lenyelte az ujját, megjegyezte, nők és gyerekek lemészárlására utalt, és a mászkáló kukacokhoz hasonlította őket.

Ki az erősebb Gojo vagy sukuna?

Sukuna határozottan erősebb, mint Gojo teljes erejével . Bár a felszínen úgy tűnik, Gojo erősebb, mint Sukuna, a valóságban szinte kiegyenlítettek! Sukuna még 15 ujjal is nyerni tudott Gojo ellen.

Sukuna ember volt?

Több mint ezer évvel ezelőtt Sukuna egy emberi varázsló volt, aki a jujutsu aranykorából sok varázslót megölt. Miután Sukuna meghalt, ujjai átkozott tárgyakká váltak.

Ki a legerősebb az animében?

A hősök és gazemberek különböző megközelítései a legerősebb anime karakterek széles skáláját hozzák létre.
 1. 1 Saitama – One Punch Man.
 2. 2 Zeno - Dragon Ball Super. ...
 3. 3 Kyubey - Madoka Magica. ...
 4. 4 Tetsuo Shima – Akira. ...
 5. 5 Kaguya Otsutsuki - Naruto. ...
 6. 6 Son Goku - Dragon Ball Super. ...
 7. 7 Simon - Gurren Lagann. ...

Ki az erősebb Jogo vagy Hanami?

Különleges szellemekről lévén szó, mindkettő rendkívül erős – a Jogo hihetetlen mennyiségű elátkozott energiával rendelkezik, és képes mini vulkánokat és robbanásokat létrehozni, amelyek bárkit elégethetnek. A Hanami viszont „nagy tartóssággal rendelkezik.

Miért Rika az átkok királynője?

Manga debütálása Yuta Okkotsu gyerekkori barátja, aki tragikusan meghalt, amikor elütötte egy autó. Szelleme el lett átkozva , és egy erős, különleges fokozatú, bosszúálló elátkozott szellemmé változtatta, amely méltó az „Átok királynője” becenévre (呪 のろ いの 女 じょ 王 おう, Noroi no Joō ? ).

Nobara meghalt jujutsu?

Amikor legutóbb Nobarát láttuk akcióban, a halál ajtajában maradt, mivel Mahito tétlen színeváltozása hatással volt rá. Nobara úgy döntött, hogy eltávolítja a szemét, majd véget vet saját életének, ahelyett, hogy egy ilyen szörnyeteg lett volna, és láthatóan nem sikerült élve kijutnia.

Maki szereti Yutát?

Kemény szerelem ー Maki törődik Yutával, de durva tud lenni vele .

Ki tudja legyőzni sukunát?

Jujutsu Kaisen: 10 anime karakter, aki képes legyőzni Sukunát
 1. Az 1 Escanor verhetetlen, amikor a nap legmagasabban áll.
 2. 2 Atya megszerezte a rivális Isten erejét. ...
 3. 3 Vegeta annál erősebb lesz, minél félelmetesebb az ellenfele. ...
 4. 4 Nanika hatalmának nincsenek határai. ...
 5. 5 Alucard hívhatja a nulladik szintet, hogy legyőzze ellenségét. ...

Sukuna szerelmes Megumiba?

Ryomen Sukuna Megumi Fushigoro iránt érdeklődik az utóbbi Ten Shadows Technique-je miatt. Az anime és a manga során végig utaltak arra, hogy Sukuna azt szeretné, ha Megumi tökéletesítené a technikáját, és testet hozna Sukunának, mivel nem sikerült megelőznie Itadoriét.

Meg tudja győzni Satoru sukunát?

Satoru gyorsan megjelenik Sukuna mögött, és azt mondja, hogy megmutatkozik tanítványának. Erőteljes ütéssel leüti Sukunát, és bevallja, hogy a sámánok mindig is gondot okoztak minden korszakban.

Nobara szereti a yuujit?

Nobara szintén nagy szeretettel övezi Yujit, és elmondja neki, hogy a csata közepén visszakapta. Kettejük kapcsolata a bizalomra és az igazi társaságra épül.

Yuji egy átok?

A Jujutsu Kaisenben az elátkozott méh egy elátkozott tárgy, amely méhszerű . Mivel ez egy méh, képes átkozott szellemet létrehozni. ... Példa erre az, akivel Yuji, Megumi és Nobara találkozott a Curse Womb Arc során. A szellem felfalta Sukuna ujját, ami megmagyarázza annak hatalmas erejét.

Kibe szerelmes Gojo?

Utahime Iori egy félig 1. osztályos jujutsu varázsló és a Kyoto Jujutsu High diákfelügyelője. Gojo és Utahime középiskolás éveik óta ismerik egymást. Gojo gyakran ugratja Utahime-ot, ami végül az idegeire megy.

Sukuna legyőzheti Madarát?

Lehet, hogy a Madara és Sukuna nem igazán egyezik egymással , mivel a Madara-klónok mindegyike az átkok királya ellen szegődik, aki nem biztos, hogy képes megfelelően megvédeni magát.

Miért Gojo a legerősebb?

Óriási átkozott energia : Satoru Gojo-t a jujutsu társadalomban a legerősebb jujutsu varázslóként ismerik. Ezt az álnevet a birtokában lévő hatalmas mennyiségű átkozott energiának köszönheti. Gojo átkozott energiája elég hatalmas ahhoz, hogy naponta többször is használhasson egy tartománybővítést. Ezzel szemben a legtöbb varázsló csak egyszer tudja használni.

Hogyan használhatja sukuna a tüzet?

A Jujutsu Kaisen anime Shibuya Incident íve során Jogo-val vívott harcában Sukuna a tűz manipulálásának képességét is megmutatta, amivel megölte Jogot . Először úgy aktiválta, hogy „nyitott”, majd egy szövegdobozt, amelyben csak egy fekete doboz található.