Ki tsp malacka?

Pontszám: 4,7/5 ( 28 szavazat )

Az Ezüst Mancs, más néven TSP, a túlélők egy csoportja, amely Lucellában található . Ők a Piggy: Book 1 láthatatlan, átfogó antagonistái és a Piggy: Book 2 első felének fő ellenséges frakciója, de aztán deuteragonistává válnak.

Foxy benne van a TSP Piggyben?

Foxy egy skin Piggyben, aki a The Silver Paw egykori tagja. Ő egyben a Carnival másodlagos botja és antagonistája – 8. fejezet.

Ki a TSP vezetője Piggyben?

A végén, ha a térkép végére érsz, te és a kutyus malacka letartóztathatod fűzfa farkast és cinkosát kiütés a mosómedve malacot, mindketten együtt dolgoznak, és van egy tipp, hogy lehet, fűzfarkas malacka 2. könyv a TSP malacka tsp vezetője.

Kitty benne van a TSP Piggyben?

Kitty egy karakter és egykori kisebb antagonista a Piggy: Book 2-ben. Tagja a TSP-nek, és kapcsolatban áll Willow-val, Pandy-vel, Tigry-vel, Barennel, Filip-pel, Felixszel és Katie-vel.

A kiütés a TSP Piggy része?

Rash a Piggy: Book 2. egyik szereplője. Ő az Alleys - 1. fejezet botja és antagonistája .

ÓRIÁSI TSP TITKA FELFEDEZVE.. (Roblox Piggy)

30 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Katie a Piggyben?

Katie a Malacka egyik szereplője. A Piggy: Book 2-ben NPC-ként szerepel. A The Silver Paw tagja , aki másodlagos ellenséges botként jelenik meg a Finomítóban az emeleten, az ágyak mellett.

Mi történt a kiütéssel Piggyben?

Rash véletlenszerűen lett eltávolítva a Raze frissítésekor egy hiba miatt, valószínűleg a skinek ábécé sorrendje miatt, de később, Felix kiadásával visszakerült.

Milyen fegyvert használ Kitty a Piggyben?

Kitty világos narancssárga macska, bronz orcájú, világos narancssárga orrú, rózsaszín háromszög alakú orrú, fehér bajuszú, kör alakú fülű, bal szemén fehér, jobbján vörös pupillával. Kékeszöld ruhát visel, és lapáttal hadonászik .

Mi az a Kitty malacka fegyver?

Kitty úgy néz ki, mint egy narancssárga macska, világos arccal, barna arccal és rózsaszín orrával. Kitty ezüstmancs tagja, fehér hat bajusza, fehéren és vörösen izzó szemei, háromszög alakú fülei és türkizkék ruhája van. Kitty egy lapátot használ fő fegyvereként. A Roblox kurzor és játékmutató Piggy Kittyvel és lapáttal!

Hogyan néz ki a zsiráf Piggyben?

A zsiráf egy zsiráf fehér pupillákkal, világosbarna orrával és barna foltokkal . Sárga nyaka, rózsaszín orcája és világosbarna orra is van. Kék inget és sötét kadétkék nadrágot visel. Végül egy faütőt használ fegyverként.

Willow Wolf lány?

MiniToon megerősítette , hogy Willow valójában egy lány . Willow az első karakter, akinek eddig szempillája volt, a MiniToon valószínűleg azért tette ezt, hogy az emberek ne fiúnak gondolják. Ő is az egyetlen női karakter, aki eddig nem visel ruhát, a másik pedig az anyja.

Rossz a TSP a Piggyben?

A ketrecben egy Foxy által írt feljegyzés található, amelyen azon töprengenek, hogy a "barátai" miért zárták be őt egy ketrecbe. Később a 2. könyvben megerősítették, hogy a TSP valójában a játék fő antagonistája .

Milyen állat a Mimi a Malacban?

Mimi lila pupillákkal, ciánszínű szemüveggel, barna arccal, világos levendula ruhával, levendula leggingssel, fehéresszürke orrú, rózsaszín orrú és fehér bajuszú anyajegy . Nagyon kicsi fülei is vannak. Csákányként forgatja a fegyverét.

Piggy Ghosty lány?

A Centcrisped azt is megerősítette, hogy Ghosty neme nő , a MiniToon nem volt tisztában Ghosty nemével, amikor a bőrt beletette a játékba, ezért is néz ki és hangzik férfi.

Mennyibe kerül Foxy Piggyben?

Foxy egy feloldható karakter a Piggy játékban. 300 Piggy Tokenbe kerül a feloldás.

Hány éves Penny Pig?

Penny Pig Peppa egyik nővére. Penny 15 éves.

Hogy néz ki Elly a Piggyben?

Elly egy elefánt, rózsaszín orcájú, szürke fülekkel, belül rózsaszínnel . Szüreti arany ruhát visel, és 2 neonnarancs pupillája van. Két kézzel lándzsát is forgat.

Hogyan néz ki egeres a Piggyben?

Mousy lazacszínű ruhát visel, robotlábakkal, alattuk tüskék vannak . Nagy fülei, rózsaszín arca, bíbor színű orra, bal szemén pedig lilán izzó pupillája van.

Budgie egy fiú Piggy?

Apróságok. Budgey nőstény , amit Midnight, a skin megalkotója mesélt el MiniToonnak, és egy Build Mode szervercsevegésen is megerősítette. A horga és a jobb karja itt található a Roblox katalógusban.

Hogyan lehet kiütéses bőrt okozni Piggyben?

Nem tévesztendő össze az azonos nevű NPC-vel. A kiütés egy bőr a Piggy Book 2-ben. 300 Piggy Tokenért vásárolható meg .

Hogyan néz ki a katona a Malacban?

A katona egy disznó, akinek az arca fele megégett, fénylő sárga pupillája és vörös arca . Katonakalapot és katonaruhát visel, fegyverhez pedig van egy kése.

Hogy néz ki Daisy a Piggyben?

Daisy rózsaszín ruhát visel vöröses rózsaszín leggingssel. Világos vörös pupillái vannak . Világos rózsaszín arca, fehér orra, szürke füle és rózsaszín orra van. A bőre szürke, és úgy tűnik, ugyanolyan testalkatú, mint Bunny.

Malacka torcher disznó?

Ha a Torcher használata közben első személyre nagyít, láthatja, hogy normál malacfejű és rózsaszínű testük van. A fülük alig látszik a kalapból, ha ráközelít, de ez valószínűleg nem azért van, mert disznó , hanem azért, mert újrabőr.

Milyen állat az a Katie?

Katie egy rendellenes sárga jak .

Ki az a Zee és ZUZY?

Zee egy karakter és egy mellékszereplő a Piggyben. Van egy ikertestvére, akit Zuzynak hívnak , és mindketten Zizzy kishúgai. Először a City végén emlegették – a 9. fejezetben, majd fizikailag először a Mall végén – a 10. fejezetben jelenik meg, eredetileg az iker, aki beszél.