Ki az a spektrális látás csoda?

Pontszám: 5/5 ( 66 szavazat )

Az aranykor hőseinek nagy rajongója először arra gondolt, hogy visszahozza Aarkust , az 1940-es évek hősét, akit spektrális megjelenése és füstalapú képességei miatt Víziónak neveztek. Ez az eredeti Vision a Timely Comics által kiadott történetekben jelent meg, amely cég később Marvel Comics névre keresztelték át.

Ki a fehér Vision a WandaVisionban?

De a WandaVision Episode 8 kreditek utáni jelenete bemutatta a White Vision ( Paul Bettany ) érkezését. Úgy tűnik, Tyler Hayward (Josh Stamberg) rendező megalkotta a szürkehályogot, mint egy titkos SWORD-projektet, hogy a Visiont visszaadja ezüst-fehér színképében, mindezt lélektelen fegyverként.

Ki az új Vision a WandaVisionban?

Utolsó két epizódjában a WandaVision egy érdekes új karaktert mutatott be az MCU-ban – a „White Vision ”-t, más néven a Vision eredeti testét, amelyet Wanda mágiájával újraprogramoztak és életre keltettek, és halálos fegyvernek szánták.

A WandaVision a víziókon alapul?

A WandaVision nem a képregényeken alapul, hanem néhány kulcsfontosságú történetet követ. A Marvel Studios WandaVision az MCU legújabb része, csak más formátumba csomagolva. A Disney+ kizárólagos sorozata a Bosszúállók szerelmesmadarait, Wanda Maximoffot és Visiont követi nyomon, amint rájönnek, hogy egész közös életük hazugság.

Miért van a WandaVisionnak két víziója?

Kiderült, hogy Hayward szójáték-szerető, a szürkehályog pedig szó szerint „kettős látást” okoz . A SWORD rendezője a Westview Anomália energiamezőjének egy mintáját használja fel, hogy a Visiont – az igazi Visiont – visszahozza az internetre, szeme és teste immár lélektelen szürkésfehér színűvé válik.

A látás története

32 kapcsolódó kérdés található

Quicksilver szerepelni fog a WandaVisionban?

Az X-Men színész meglepetésszerűen feltűnt a Marvel-sorozatban. A WandaVision alkotója, Jac Schaeffer végre elmagyarázta, miért kapta Evan Peters Pietro Maximoff szerepét a Disney Plus sorozatban. Az X-Men színész az évad közepén szerepelt a WandaVisionban, mint Wanda (Elizabeth Olsen) testvére, akit Quicksilverként is ismernek.

Ki a legerősebb Bosszúálló?

1. Skarlát Boszorkány . A Scarlet Witch a legerősebb Bosszúállónk, és bár sokan azt hiszik, hogy Marvel kapitány vagy Thor a legerősebb, a Scarlet Witch áll a legjobban. A Végtelen háború óta továbbra is rendkívüli erejét demonstrálja.

Milyen műsorokat parodizál a WandaVision?

A „WandaVision” az „ I Love Lucy”, „Bewitched”, „The Brady Bunch”, „Modern Family ” és még sok más jegyeit veszi át; és őszintén szólva, a show belső hódolatai majdnem olyan varázslatosak, mint Wanda és Vision ereje. Alább a műsorban szereplő sitcom belső tiszteletadásainak részletezése.

A Vision meghalt?

Vision nemcsak a Bosszúállók: Végtelen háborúban halt meg, hanem kétszer is . Valójában a film nagy része a Visiont vette körül, és azt, hogy él-e vagy hal-e. ... Az Időkővel visszafordította az órát, és kitépte a követ egy újra élő látomás fejéből, másodszor is megölve.

Miért hívják WandaVisionnak?

Először is, a "WandaVision" című sitcom az a műsor, amelyet Doktor Darcy Lewis felfedez a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzásban. Tehát a WandaVision szó szerint egy műsor, amely az MCU-ban létezik. A cím másik magyarázata az, hogy ez Wanda látomása, halott szeretője és idealista világlátása.

Lesznek Bosszúállók 5?

2019 júliusának végén a Marvel bejelentette a 4. fázisú címek nagy részét. Nem volt Bosszúállók 5 a listán . A Marvel folyamatosan filmeket és tévéműsorokat adott a 4. fázis névsorához, de még nem láttunk Bosszúállók címet.

Gamora meghalt?

Annak ellenére, hogy az eredeti idővonalon lélekáldozatként halt meg , ott van a végső csatában. A USA Today jóvoltából egy exkluzív klipben derült ki, hogy az „Endgame” egy törölt jelenete valójában Tony Stark halálát követi, ahol mindenki térdre esik, de Gamora elsétál – ki tudja hova.

A Vision egy Jarvis?

Miután magához tért, The Vision azt mondja, hogy nem Ultron teremtménye, de már nem is JARVIS ; Vision kijelenti, hogy "az élet oldalán áll", és a Bosszúállók oldalán áll Ultron ellen.

A white Vision gonosz?

A White Vision gonosz? Nem éppen . Nem olyan rosszfiú, mint Thanos, Zemo, Hela vagy Ultron, de nem is igazán hős. A White Vision alapvetően a mi Víziónk, de nulla érzelmekkel.

Ki az erősebb Vision vagy fehér Vision?

A White Vision -t ugyanolyan erősségűnek ábrázolták, mint az eredeti Visionnak. Szintezoid teste Vibraniumból készült, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan erős, mint volt. ... Az energiasugarak, amelyekkel a rajongók látták a White Vision támadását, súlyos pusztítást okozhatnak. Ez még erősebbé teszi őt.

Miért van fehér látomás?

A West Coast Avengersben a White Visiont Hank Pym építette, miután az eredetit leszerelte a kormány. Az alapvető különbség a kettő között az, hogy hiányzik az érzelmekre való képessége, vagyis nem szereti feleségét, Scarlet Witch-t. A változást színtelen megjelenése tükrözte.

Hogyan szúrták el Visiont?

Glaive ismét megforgatta fegyverét a wakandai csata során. ... A Vision megöli Corvus Glaive-et a saját glaive segítségével. Glaive hamarosan fölénybe került a legyengült Visionnal, még egyszer megszúrta a glaive-t, és megjegyezte, hogy Vision úgy fog meghalni, mint bárki más.

A Vision életre kelthető?

Az epizód visszaemlékező részében Wanda – aki Thanos öt évvel ezelőtti csattanása miatt tűnt el a létezésből – a SWORD-hoz kerül... a „Previous On” végére bekerül. A SWORD a drón varázslatát használja – amely ismét a mára elpusztult Elmekőhöz van kötve –, hogy újra életre keltse Vision holttestét .

A Vision él még a végjáték után?

A 2019-es Bosszúállók: Végjátékban pedig a túlélő Bosszúállók időutazást használnak, hogy megépítsék saját kesztyűjüket, és egyszer s mindenkorra legyőzzék Thanost. Hősiességükön keresztül a „kattanásban” meghaltak visszatérnek az életbe. Vision , aki a csattanás előtt meghalt, nem olyan szerencsés.

A WandaVision teljesen fekete-fehér?

Az egész WandaVision fekete-fehér? Nem . A WandaVision 2. évadának végén a műsor színessé vált, miután az előző részekben rövid színfoltok voltak láthatók – az egyik univerzumban lévő reklámban pirosan villogó fény volt látható, a 2. rész elején pedig Wanda talált egy színes játékot. repülőgép.

Hogyan szerezte Wanda az erejét?

A HYDRA főnök, Baron von Strucker kísérletein átesett Wanda Maximoff telekinetikus és mentális manipulációs képességeket mutatott be, míg ikertestvére, Pietro szupersebességgel tudott futni.

Miért fekete-fehér a WandaVision?

Az Esquire-ben megjelent jelentésből kiderül, hogy a Marvel inkább sit com-szerű hangulatot akart elérni a műsorban . Ezért az első két epizódot élő stúdióközönség előtt forgatták. Tekintettel arra, hogy a Wanda és a Vision az 50-es évek Amerikájában próbálnak visszafogott lenni, a fekete-fehér téma segít hangsúlyozni az időszakot.

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Ki a leggyengébb bosszúálló?
 • 3 Leggyengébb: Winter Soldier.
 • 4 Legerősebb: Látás. …
 • 5 Leggyengébb: Falcon. …
 • 6 Legerősebb: Skarlát boszorkány. …
 • 7 Leggyengébb: Fekete Özvegy. …
 • 8 Legerősebb: Doctor Strange. …
 • 9 Leggyengébb: Sólyomszem. …
 • 10 legerősebb: Marvel kapitány. …

Mi a leggyengébb Végtelen kő?

A lélekkő a leggyengébb, mert tele van egy rakás redditorral, béna jelvényekkel.

Ki a legokosabb bosszúálló?

15 legokosabb karakter az MCU-ban
 • Tony Stark. Az MCU-ban senki sem okosabb Tony Starknál.
 • Shuri. …
 • Rakéta mosómedve. …
 • Legfelsőbb Intelligencia. …
 • Bruce Banner. …
 • T'Challa. …
 • Hank Pym. …
 • Látomás. …