Kivel van eljegyezve Shailene Woodley?

Pontszám: 4,5/5 ( 5 szavazat )

Februárban Aaron Rodgers – látszólag a semmiből – bejelentette eljegyzését Shailene Woodley színésznővel. A 10. éves CBS "NFL Honors" bemutatója során, február 6-án, a Green Bay Packers hátvédje még név szerint sem említette "menyasszonyát".

Aaron Rodgers még mindig Shailene Woodley-val van?

Woodley és Rodgers eljegyzésének híre 2021 februárjában robbant fel, amikor az NFL MVP-díjának átvételekor bejelentette. Woodley is megerősítette eljegyzésüket a "The Tonight Show Jimmy Fallon főszereplésével" című műsorában. " Igen, eljegyeztük, el vagyunk jegyezve " - mondta.

Shailene Woodley és Aaron Rodgers házasok?

Shailene Woodley elárulja titkos eljegyzését Aaron Rodgersszel. ... Woodley megerősítette, hogy két héttel később eljegyezték egymást a The Tonight Show-ban Jimmy Fallon főszereplésével készült interjú során. Woodley a Hollywood Reporternek elmondta, hogy ő és Rodgers "hónapokkal és hónapokkal" eljegyezték egymást, mielőtt bejelentették volna.

Hogyan találkozott Aaron Rodgers Shailene Woodley-val?

Miután Rodgersszel „ közös zenész barátain keresztül ” találkoztak, randevúzni kezdtek, és otthonuk között utaztak. Érezte az anonimitás érzését, ami egyébként szerintem nem lett volna” – mondta Woodley a koronavírus (COVID-19) világjárvány idején történt randevúzással kapcsolatban.

Kivel van eljegyezve Aaron Rogers?

Miután Aaron Rodgers megkívánta Shailene Woodley -t, egy játéktervvel álltak elő: Addig tartsák titokban az eljegyzésüket, ameddig csak lehet, hogy négyszemközt élvezhessék ezt a különleges időt. Természetesen a védelem átlátott ezen.

Shailene Woodley megerősíti eljegyzését Aaron Rodgersszel | A Tonight Show

28 kapcsolódó kérdés található

Ki az Aaron Rodgers volt barátnője?

Mielőtt eljegyezte volna Shailene Woodley-t, Aaron Rodgers ex-e, Danica Patrick volt az, aki „segített orvosolni” a szakadást a családjával – de most, hogy már nincsenek együtt, nem világos, hogy az erőfeszítései valóban elakadtak-e. A Green Bay Packers 37 éves hátvédje 2018 januárjában kezdett randevúzni a 39 éves versenyautó-pilótával.

Ki ma Aaron Rodgers barátnője?

Jelenleg a játéka élén áll, és ennek kézzelfogható bizonyítéka a 2020-as MVP-trófeája. Rodgers felemelkedése a pályán kívül is láthatóbbá tette őt. Aaron Rodgers a barátnőjével és Shailene Woodley hollywoodi színésznővel ápolt kapcsolata miatt került a címlapokra.

Mennyi ideig járt Aaron Rodgers és Shailene Woodley?

Ők ketten, akik 2012-ben ismerkedtek meg az ESPYS-ben, és 2018-ban kezdtek el randevúzni . "Egész idő alatt csak barátok voltunk, homályos kapcsolatban voltunk, és szinte minden évben láttuk egymást az ESPY-n és máshol is" - mondta Patrick a For The Winnek adott 2018-as interjújában.

Mennyi Shailene Woodley nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth adatai szerint Shailene Woodley amerikai színésznő, aki leginkább a The Fault in Our Stars című filmben nyújtott alakításáról ismert, nettó vagyona mindössze 29 évesen 12 millió dollár .

Kivel randizik Shailene Woodley 2021-ben?

2021. február 22.: Shailene megerősíti eljegyzését Aaronnal . Shailene végül felállította a rekordot Aaronnal való kapcsolatában a The Tonight Show-ban, Jimmy Fallon főszereplésével február végén. „Igen, eljegyeztük, el vagyunk jegyezve” – válaszolta, amikor Jimmy Fallon műsorvezető megkérdezte, igaz-e a hír.

Találkozott valaha Theo és Shailene?

Bár nincs bizonyíték arra, hogy Theo James és Shailene Woodley valaha is randevúztak volna, a Divergent sorozat rajongói mindig együtt szállították a színészeket. Mivel a filmsztárok meggyőzően játszották a képernyőn látható párost, Tris Priort és Tobias „Four” Eatont, a rajongók azt remélték, hogy a való életben is összejönnek.

Mennyit ér Julia Roberts?

2020-ban Roberts nettó vagyonát 250 millió dollárra becsülték . A People magazin ötször választotta a világ legszebb nőjének.

Mennyire gazdag Aaron Rodgers?

A Celebrity Net Worth szerint 2021-ben Aaron Rodgers nettó vagyona 120 millió dollárra becsülhető . Tavaly a Forbes arról számolt be, hogy Rodgers a 45. legjobban fizetett sportoló a világon.

Volt Olivia Wilde Aaron Rodgersszel?

A nagy horderejű románcokról szóló pletykák között a színésznőnek volt néhány komoly kapcsolata, köztük a hátvéd Aaron Rodgersszel töltött időszaka .

Ki jelenleg Danica Patrick pasija?

Danica Patrick részletezi az új románcot Carter Comstock barátjával.

Ki a legidősebb hátvéd, aki valaha játszott az NFL-ben?

George Blanda a legidősebb játékos, aki pályára lépett az NFL történetében. Blanda hátvéd és helyosztó volt, aki 26 szezont játszott az NFL-ben. 1975-ben, 48 évesen ment nyugdíjba.

Danica mit gondol Rodgers eljegyzéséről?

Woodley február 22-én megerősítette eljegyzését Rodgersszel a The Tonight Show-ban, Jimmy Fallon főszereplésével. „Szóval ez elég vicces . Jelenleg mindenki kiakad emiatt, mi pedig azt mondjuk: „Igen, már egy ideje eljegyeztük egymást” – mondta. „Ő először is egy csodálatos, hihetetlen emberi lény.

Mennyi Brad Pitt nettó vagyona 2020-ban?

Brad Pitt nettó vagyona és fizetése: Brad Pitt díjnyertes filmszínész és producer, akinek nettó vagyona 300 millió dollár .

Mit ér Tom Cruise?

Tom Cruise nettó értéke Tom Cruise becsült nettó vagyona 600 millió dollár .

Theo Jamesnek volt gyereke?

A Divergent Theo James egy apa, feleségével, Ruth Kearney-vel köszönti gyermekét. A hírek szerint Theo James és Ruth Kearney szülők! A 36 éves Divergent színész és a 36 éves Flaked színésznő első közös gyermeküket köszöntötte az E! Hírek.

Daren Kagasoff találkozott Shailene Woodley-val?

Bár ők ketten nyilvánosan együtt jelentek meg interjúkban és fotókon, minden bizonnyal az is lehetett volna, hogy barátként, nem pedig párként reklámozzák a show-t, és soha nem álltak a nyilvánosság előtt semmilyen romantikus kapcsolattal. 2014-ben Woodley azt mondta a Teen Vogue-nak: „ Szó szerint közel öt éve nem volt barátom .