Ki az a Kassey Rivera?

Pontszám: 5/5 ( 51 szavazat )

Kassey Rivera, Rosie Rivera lánya többeket is elbűvölt látványos szépségével, és „csúnya kiskacsából hattyúvá” vált. És hogy miután gyerekkorában keményen kritizálták, a most fiatal, tizenöt éves lány csak bókokat kap.

Ki az a kassey Rivera Jenni Riverának?

Kassey Rivera, Rosie Rivera lánya és Jenni Rivera unokahúga meglepte az Instagram-felhasználókat azzal, hogy megosztott egy fotót ezen a közösségi oldalon, amelyen édesanyja kíséretében jelenik meg.

Rosie Riverának volt gyereke?

Autóban szült 2013 júliusában Rosie az autójában üdvözölte lányát, Samantha -t, miközben éppen szülni tartott. „Köszönöm Istennek, hogy egészséges, gyönyörű és erős kislányt adott nekem. Nem vízben, nem kórházban született, hanem egy másik nagyon különleges helyen” – írta Rivera Twitteren.

Ki Kassie Rivera apja?

Korai élet. Rosie Rivera Rosa Saavedra és Pedro Rivera szüleitől született. Rivera latin énekesek húga, Jenni Rivera (elhunyt), Lupillo Rivera és Chiquis Rivera énekes nagynénje.

Miért hívják Jenni Rivera Chay-nek?

Rosie Rivera részletesen leírja újszülött lánya, Samantha Chay nevének jelentését. A Chay név jelentését a nővére tulajdonságaiból eredezteti. Rosie szerint Chay egy olyan nő, aki mélyen szeret, aki a családjáért él, aki le tudja győzni az akadályokat, aki mindenkinél keményebben dolgozik.

Carne Asada a LA FAMILIA RIVERA-tól! Feliz Cumpleaños Kassey! | Juan Rivera

41 kapcsolódó kérdés található

Hány éves volt Jenni, amikor megszületett az első baba?

Jenni 20 éves volt, amikor megszülte Jacqie-t.

Elváltak Jenni Rivera szülei?

FOTÓ: Instagram. Juan Rivera. ... Emlékezzünk arra, hogy jelenleg Rosa Saavedra, Jenni, Lupillo, Juan, Pedro Jr és Gustavo Rivera édesanyja elvált Pedro Riverától, aki egyben apjuk is, a sok létező probléma miatt, lévén 2008-ban válnak el. tartósan.

Ki Rosie első babájának apukája?

Rosie Rivera első baba apja, Ricky .

Rosie-nak volt gyereke Rickyvel?

Szerető házastársként a pár 2013-ban megszületett első gyermekük, egy lányuk, Samantha Chay Flores. Riverát családja ismertette meg a Banda zenei műfajjal és a mexikói zenével.

Rosie Rivera hány évesen esett teherbe?

A „La Diva de la Banda” néven ismert Rivera élete éppoly bonyolult és tragédiákkal teli volt, mint a hírnévért és sztárságért vívott figyelemre méltó küzdelem. Öt gyermek édesanyja, Rivera 15 évesen teherbe esett.

Pedro Riverának volt gyereke?

Pedro Rivera Jr. Pedro Rivera és Rosa Saavedra gyermekei közül a legidősebb.

Brenda hozzáment Juanhoz?

Juan Rivera 2017 óta házas Brenda Riverával . ... Juan Rivera Santiago 1938 körül született, születési helyén, Puerto Ricóban, Juan Rivera Rios és Serafina Santiago De Rivera gyermekeként. Legnépszerűbb #18397. Mindkét album 1995-ben jelent meg, amikor még csak 16 éves volt, és bemerészkedett a zeneiparba.

Mi a chiquis valódi neve?

Janney Marín Rivera (1985. június 26.), ismertebb nevén Chiquis Rivera amerikai énekes és televíziós személyiség. Jenni Rivera énekesnő legidősebb lánya.

Mi a korkülönbség Rosie Rivera és férje között?

Rosie és Abel a problémák megoldásáról és a házasságuk javításának módjairól fog beszélni. A kapcsolatukban nem voltak idegenek a kihívások, a 10 éves korkülönbség , Rosie idősebb volt, megnehezítette kapcsolatukat a társadalom és családjuk számára.

Mi történt Juan Lopezzel?

Juan López 1997-ben lett Jenni második férje, miután 1995-ben találkoztak egy Los Angeles-i bárban, ahol Jenni fellépett, hogy pénzt keressen. ... Néhány évvel később, 2007-ben Juant elítélték kábítószer-értékesítés miatt, és két évvel később börtönbüntetésének letöltése közben tüdőgyulladás szövődményeibe halt bele.