Ki az a Helen yee?

Pontszám: 4,9/5 ( 25 szavazat )

Helen Yee sportriporter, író és producer az Eyes On The Game sportrádióban az NBC Sports AM920-on. Ő a műsor készítője is. Las Vegas-i születésű és korábbi kétszeres állambajnok úszóként Helen sportoló diák volt, és kilenc évig országos korosztályú úszóként úszott.

Helen Yee a Schmo-val van?

Helen Yee és Dave Schmulenson sportújságírók, akik szerelemre találtak, beismerik az utazást és a tudósítást. Dave Schmulenson készítette a "The Schmo"-t, és a "The Schmozone" társműsorvezetője. Yee, a "The Schmozone" másik fele és az "Eyes on the Game" alkotója.

Honnan származik Helen Yee?

Helen Las Vegas-i születésű , kétnyelvű (mandarin) sportriporter, korábbi kétszeres állambajnok és országos rangú úszó. Jelenleg a The Schmozone Podcast társműsorvezetője. A Las Vegas-i NBC Sports AM920-on sugárzott Eyes On The Game producere, műsorvezetője és alkotója is.

Ki a schmo felesége?

Helen Yee (@helenyeesports) • Instagram fotók és videók.

Ki Helen Yee pasija?

Helen Yee és Dave Schmulenson sportújságírók, akik szerelemre találtak, beismerik az utazást és a tudósítást.

Kamaru Usman vs Colby Covington 2 előrejelzések UFC 268 PT 2

31 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Laura Sanko?

Laura Sanko áttöri a korlátokat az UFC színkommentátoraként – Sports Illustrated.

Kivel járt Laura Sanko?

Laura Sanko partnere egy sikeres üzletember, Nathan Sanko . A pár 2006-ban ismerkedett meg, és hat évig jártak, mielőtt 2012-ben összeházasodtak.

Miért vonult nyugdíjba Laura Sanko?

Az Invicta FC debütálásán aratott győzelme után Sanko teherbe esett, és úgy döntött, hogy visszavonul , hogy anyává váljon .

Ki a szőke UFC kérdező?

Caroline Pearce (@carolinepearce) • Instagram fotók és videók.

Ki Laura Sanko férje?

Férjéről ugyan nem sokat tudni, de több weboldal arról számol be, hogy egy vállalkozóhoz ment feleségül, és a pár több mint egy évtizede él együtt. Laura Sanko feleségül vette Nathan Sanko -t. A pár 2010 óta jár, és valamivel kevesebb, mint két év randevúzással házasodtak össze.

Mi az az UFC házigazda?

Kenny Florian és Daniel Cormier , valamint Karyn Bryant riporter házigazdája, az UFC TONIGHT az Ultimate Fighting Championship hivatalos heti hír- és információs műsora.