Ki egyenértékű Superman in Marvel?

Pontszám: 4,4/5 ( 5 szavazat )

A Hyperion egy kitalált karakter, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben jelenik meg, amelyeknek több figyelemre méltó változata is van. Az eredeti Hyperion a The Avengers #69-ben debütált (1969. október), amelyet Roy Thomas író és Sal Buscema művész készített.

Ki a Superman Marvel verziója?

Hyperion . Ha olyan Marvel-hőst keresel, aki olyan közel áll a Superman másolatához, amennyire csak lehet, az a Hyperion. Ugyanolyan hatalma van, és ezt kapja meg; erejét a napból meríti.

Marvel kapitány hasonlít Supermanre?

A Marvel Comics most megerősítette Marvel kapitány legnagyobb gyengéjét , ami pontosan ugyanaz, mint egy másik erős hős, Superman. Figyelem! ... A Marvel Comics most megerősítette Marvel kapitány egyik legnagyobb gyengeségét, ami közös a DC Comics egyik legerősebb hősével, Supermannel.

Ki az MCU megfelelője Supermannek?

A 32-es Földön a Superman legközelebbi megfelelője ennek a karakternek és a Szupermarsiként ismert marsi embervadásznak a fúziója. Super-Martian a Justice Titans tagja.

Ki Batman megfelelője a Marvelben?

A Vasembert gyakran Batman Marvel-hasonmásának tekintik, de közelebbről megvizsgálva Bruce Wayne-t több közös vonása van Matt Murdockkal.

10 Marvel-hős, akik lerombolhatják Supermant

23 kapcsolódó kérdés található

Meg tudja verni Thor Supermant?

Minden ellenkező bizonyíték ellenére Superman alaposan legyőzte Thort , amikor a két hős ténylegesen harcolt. ... De amikor Thor megpróbálta kiütni Supermant a kalapáccsal, Superman egy utolsó ütéssel kiütötte Thort.

A Deadpool egy Marvel vagy DC?

Deadpool egy kitalált karakter, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben jelenik meg. Fabian Nicieza író és Rob Liefeld művész/író alkotta karakter először a The New Mutants #98-ban jelent meg (1991. februári címlap).

Ki az erősebb, Shazam vagy Superman?

Mindkét férfi ugyanazokkal az alapvető képességekkel rendelkezett, és Shazam is képes volt villámot használni az ő parancsára. Azonban az a tény, hogy Shazam ereje a mágia révén jött létre, egyértelmű előnyt jelent Supermannel szemben a harci erők terén. Shazam azon ritka hősök közé tartozik, akiknek sikerült kiütniük Supermant.

Ki az erősebb Sentry vagy Superman?

Ahogy korábban említettük, Sentry-nek nincs igazán határa, hogy milyen erőssé válhat. Az egyetlen hátránya az ilyen erőssé válásnak, hogy az üresség is ilyen erőssé válik. Valójában Superman valószínűleg erősebb annál, mint amivé a Sentry hajlandó válni, de Sentry még mindig képes lenne felülmúlni őt, ha akarná.

Ki a Wolverine DC verziója?

Batman fia, Damian Wayne, azaz Robin a DC Wolverine változata lesz.

Meg tudja-e emelni Superman Thor kalapácsát?

Szóval, itt van: igen, Superman képes hadonászni Mjolnirral , bár csak vészhelyzetben látta ezt – és valójában úgy tűnik, hogy Wonder Woman feltétel nélkül méltóbb a fegyverre, mint ő.

Ki a gyorsabb Superman vagy Captain Marvel?

Ha harc törne ki Superman és Marvel kapitány között, Superman legyőzné Marvel kapitányt. Növelheti képességeit, ha hosszabb ideig tölti magát a nap alatt, így ezerszeresen meghaladja Marvel kapitány erejét.

Superman legyőzheti Hulkot?

Kétségtelen, hogy a Hulk egy szinte elpusztíthatatlan erő, aki szinte minden, tiszta erővel vívott csatájában a csúcsra jut. Supermannel szemben azonban felülmúlja . Míg Hulk ereje vetekedhet az Acélemberével, Superman egyéb képességei jelentős előnyt jelentenek ellenfelével szemben.

Superman a Marvel hőse?

Superman abszolút a DC-től származik és nem a Marveltől . ... 1996-ban azonban a DC Comics és a Marvel Comics összeállt, hogy egy lépéssel tovább lépjenek, és létrehozzák az Amalgam Comics nevű kiadói lenyomatot. Itt egyesítették néhány legkedveltebb karakterüket.

A Hyperion Superman átverése?

Roy Thomas és Sal Buscema 1969-ben hozta létre a Hyperiont , hogy „paszticheként” szolgáljon a DC Supermanjének . Bár egyesek a Sentry-t Superman Marvel-verziójának tekinthetik, sokkal több párhuzam van az Acélember és a Hyperion között. ... Valójában a Hyperion tisztán napenergiával képes túlélni.

Ikaris erősebb Supermannél?

Az Ikaris rendelkezik molekuláris kontrollal, amit Superman nem tud, de Supermannek megfagy a lélegzete, és általában magasabb szinten van, mint az Ikaris , ami az erőt, a sebességet és a tartósságot illeti. ... Soha nem kellett ilyen módon bizonyítani az erejét, és ezért gondoljuk, hogy Superman végül megnyerné ezt a harcot.

Meg tudja győzni az őrszem Supermant?

Míg Sentry nyilvánvalóan gyorsabb, mint az átlagos ember, és rendkívüli sebességgel bír, Superman továbbra is durvább marad, hogy teljes sebességgel elkapja. ... Komolyan, ha versenyről lenne szó, Superman megverte volna Sentryt . Ennek ellenére sok más módja van annak, hogy Sentry megnyerje a harcot, aminek semmi köze a versenyzéshez.

Le tudja győzni Thanos Supermant?

Egy egyenes csatában Superman valószínűleg legyőzheti Thanost , bár Thanos minden bizonnyal jó harcot vívna, hiszen ő is egyetlen pofonnal legyőzte a Marvel két legerősebb szuperhősét.

Ki a gyorsabb Superman vagy Flash?

A Flash gyorsabb, mint Superman . Kilenc versenyükből ötöt megnyert, három döntetlennel és csak egy győzelemmel Supermantől. Ennek ellenére még a leggyorsabb Speedster, Wally West is kijelentette, hogy kellő motiváció mellett Superman elég nagy lendületet kaphat ahhoz, hogy extra sebességre tegyen szert, és gyorsabb legyen bármelyik Speedsternél.

A Shazam legyőzi Supermant?

Egy varázsló mágia segítségével adta Shazam erejét. ... Azonban az a tény, hogy Shazam ereje a mágia révén jött létre , egyértelmű előnyt jelent Supermannel szemben a harci erők terén . Shazam azon ritka hősök közé tartozik, akiknek sikerült kiütniük Supermant.

Le tudja győzni a Shazam Thort?

Mjolnir nélkül Thor valójában veszíthet a Shazam ellen , mivel innen származik Thor mágikus képességei nagy része. Shazamnak nincs szüksége ilyen tokenre a varázslat használatához, és könnyen fel tudja erősíteni erejét, sebességét, sőt tartósságát is, hogy megfeleljen Thornak vagy akár felülmúlja azt.

Ki az erősebb Superman vagy Thor?

A nagy tárgyak felemelésére és mozgatására vonatkozó képességét tekintve Superman erősebb előnyben van Thorral szemben . Lehet, hogy a Thor olyan objektumokat tudott mozgatni, amelyek tömege akkora, mint a bolygóé, de az ezüstkori Superman nemcsak a tényleges bolygókat szorította ki állandóan a pályáról, hanem egészen odáig ment, hogy egy szeszélyből egész galaxisokat mozgatott meg.

Deadpool bosszúálló?

A Deadpool hivatalosan is belépett a Marvel Cinematic Universe-be, ahogy a karakter a Bosszúállók: Endgame's Korg mellett feltűnt egy promóciós videóban. ... Korg hangját Taika Waititi adja, aki Reynoldshoz hasonlóan a Free Guy-ban is feltűnik.

Lesz Deadpool 3?

Ryan Reynolds szerint „nagyon jó” az esély, hogy a Deadpool 3-at jövőre kezdik forgatni. Ryan Reynolds megerősítette, hogy a harmadik Deadpool-filmnek "nagyon jó esélye van" arra, hogy jövőre beindul a gyártás.

Deadpool miért nincs a Bosszúállókban?

Az igazi ok, amiért Deadpool nem szerepelhet a Bosszúállók: Végtelen háborúban vagy bármely más Bosszúállók filmben, sokkal kevésbé érdekes: Deadpool megjelenését a licencjogok korlátozzák . ... Ehelyett Deadpoolnak továbbra is szólófilmeket kell készítenie, mint például a Deadpool 2 (és talán a Deadpool 3 és 4).