Ki az a Christopher lloyd?

Pontszám: 4,5/5 ( 45 szavazat )

Christopher Lloyd (1960. június 18. –) amerikai televíziós producer és forgatókönyvíró . Lloyd társ-alkotója és ügyvezető producere az ABC álfilmes családi sitcomnak, a Modern Family-nek, amelyet Steven Levitannal közösen készített és készített. Lloyd kiterjedt karriert futott be számos sorozatban, elsősorban a Frasier-ben.

Miről híres Christopher Lloyd?

Christopher Lloyd amerikai színész, leginkább a különc Dr. Emmett "Doc" Brown szerepéről ismert a sikeres "Vissza a jövőbe" című filmben.

Mi volt Christopher Lloyd utolsó filmje?

Lloyd utolsó figyelemre méltó filmszerepe az 1990-es években Martin marsi bácsi szerepe volt a Kedvenc marslakómban (1999) . A film a My Favourite Martian (1963) című klasszikus sitcom adaptációja volt, a karaktert pedig korábban Ray Walston (1914-2001) alakította. A film alulteljesített a pénztáraknál.

Mit írt Christopher Lloyd?

Lloyd írt a The Golden Girls, a Wings, a Frasier, az Out of Practice, a Back to You és a Modern Family című tévésorozatokhoz is. 30 díjat nyert, köztük 12 Primetime Emmy-díjat. Christopher felesége, Arleen Sorkin színésznő és szinkronművész.

Hány éves most Christopher Lloyd?

82 évesen Lloyd ugyanabban a korosztályban van, mint Lear, „négyezer és feljebb, nem egy órával több vagy kevesebb”. A rész olyannyira büntető, hogy még beltérben is, bogarak, repülők és hősies pára nélkül, hogy évtizedekkel fiatalabb színészek is rutinszerűen előadják.

Az igazi ok, amiért többé nem hallasz Christopher Lloydtól

17 kapcsolódó kérdés található

Hány éves Michael J Fox?

Fox 60 éves ! Tekintse meg Tracy Pollan édes születésnapi tiszteletét a férje előtt. Fox és Pollan júliusban ünnepli 33. házassági évfordulóját.

Christopher Lloyd veterán?

Christopher Lloyd (1938. október 22-én született; 82 éves) amerikai veterán színész , szinkronszínész és komikus, aki Kruge klingon parancsnok szerepét alakította a Star Trek III: The Search for Spock című filmben.

Christopher Lloyd volt valaha a Cheersben?

Christopher Lloyd Philip Semenko festőként jelent meg a 2. évad utolsó két epizódjában: a 2. évad 21. részében (1. rész) és a 2. évad 22. részében (Találkozunk, 2. rész). Semenko festményt akart készíteni Diane Chambersről. Diane izgatott, Sam azonban nem elégedett.

Christopher Lloyd volt az amerikai graffitiben?

Fox és Christopher Lloyd és George Lucas 1973-as American Graffiti című vígjáték-drámája, Ron Howard, Richard Dreyfuss, Cindy Williams és Harrison Ford főszereplésével.

Hány éves a Doki a Vissza a jövőbe programból?

Amikor a Vissza a jövőbe elkezdődött, Doc és Marty 1985 októberében az időutazási kísérletek kellős közepén voltak. Amikor a duót terroristák támadták meg plutóniumlopás miatt, Doc körülbelül 65 éves volt a regényírás által kánonba vett részletek szerint. .

Van értelme a Vissza a jövőbe?

Az eredeti Vissza a jövőbe kétségtelenül az egyik legnagyszerűbb film, amit valaha készítettek – talán még a legnagyobb tudományos-fantasztikus film is. ... Bármennyire is feszes a történet, semmiképpen sem tökéletes, és mint minden időutazós filmnek, a belső logikájának nem igazán van sok értelme .

Christopher Lloyd a Beetlejuice-ban van?

Michael Keaton a Beetlejuice főszereplője. Catherine O'Hara és Angelica Huston. Betelgeuse (Michael Keaton) és Lydia (Winona Ryder). ... Jim Carrey, Robin Williams, Bill Murray, Christopher Lloyd, Jack Nicholson és Tim Curry is szóba került a főszerepre, mielőtt Michael Keatont jelölték volna.

Christopher Lloyd zongorázik?

Christopher, hogy valójában zongoraművész -e vagy sem Christopher Lloyd: Ó, én nem vagyok zongoraművész. ... De egy zongorát úgy alakítottak át, hogy zaj nélkül üthessem a billentyűket, és úgy tudnék játszani, mint amit akkor írtak, és úgy tettem, mintha játszom.

Él még Emmett Brown?

Christopher Lloyd – Emmett Brown MOST: Lloyd folyamatosan dolgozott a filmben és a televízióban a Vissza a jövőbe óta, és többször megismételte Doc Brown szerepét, beleértve a hangját a Lego Dimensions videojátéknak.

Christopher Lloyd katonai szolgálatot teljesített?

Lloyd: 17 évesen csatlakoztam a Maine Hadsereg Nemzeti Gárdájához, és már több mint 10 éve szolgálok . Ez az, amit 12 vagy 13 éves korom óta meg akartam csinálni.

Hány éves volt Christopher Lloyd, amikor visszatért a jövőbe?

Valóban, Lloyd már egy ideje játssza őket – nehéz elhinni, hogy mindössze 47 éves volt, amikor szerepelt a Vissza a jövőbe című filmben.

Mennyi Tom Hanks nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth becslése szerint Hanks 400 millió dollárt ér, ami hosszú színészi, írói, rendezői és executive produceri pályafutása során halmozott fel. Hét Emmy-díjat nyert, amelyek mellett a „Philadelphia” és a „Forrest Gump” című filmekben nyújtott főszerepéért kapott Oscar-díjjal együtt.

Mennyi az Elizabeth cipő nettó értéke?

Elisabeth Shue nettó vagyona: Elisabeth Shue egy amerikai színésznő, akinek nettó vagyona 20 millió dollár . Elisabeth arról ismert, hogy olyan népszerű filmekben szerepel, mint a "The Karate Kid", a "Cocktail" és a "Vissza a jövőbe" folytatásai.