Ki az a bruce layner milliárdos?

Pontszám: 4,9/5 ( 23 szavazat )

„Billions” The Punch (2016-os TV-epizód) – Kahan James mint Bruce Layner – IMDb.

Ki az a Martina slovis milliárd?

"Billions" The Punch (TV-rész 2016) - Sarah Grace Wilson mint Martina Slovis - IMDb.

Ki a milliárdos milliárdos?

Damian Lewis alakítja A saját készítésű Wall Street-i milliárdos, aki az üzlet egyik legsikeresebb fedezeti alapjával rendelkezik, Bobby Axelrod élvezi sikerének minden szeletét: kúriákat, magánrepülőgépet, helikoptert és személyes szakácsot.

Ki volt a besúgó milliárdokban?

David Cromer, mint Donnie Caan (1. évad): az Ax Capital kereskedője, aki egyben Bryan Connerty informátora is.

Mi történt Axelrod feleségével a Milliárdokban?

Åkerman visszatérő szerepbe lépett a harmadik évadban, hogy más projektekben is szerepet kapjon, ami bekerült a 3. évad történetébe, mivel karaktere Bobby Axelrod volt felesége lesz, így a rajongók feldühítése nélkül kiléphet a műsorból.

Milyen fedezeti alapkezelő az a Bobby Axelrod? - Millions Deep Dive

19 kapcsolódó kérdés található

A Milliárdok igaz történet?

A "Milliárdok" egy kitalált kirándulás a fedezeti alapok dinamikus világába. Andrew Ross Sorkin pénzügyi újságíró és a "Rounders" írói, Brian Koppelman és David Levien készítette.

Axe kijön Wendyvel?

Az összes lassú égés, ami a Wendy/Axe kapcsolat, végül a lehető legtöbb milliárdos módon tetőzik: Axe bevallja Wendynek, hogy szabotálta a kapcsolatát Tannerrel, mert akarja őt, és a nő viszonozza ezeket az érzéseket.

Ki Bobby Axelrod barátnője?

Kate Sacker Condola Rashad alakítja - Milliárdok | SHOWTIME.

Az Ax benne van a 6 milliárdos évadban?

Jojo Whilden/Showtime. Az Axe elesett a Showtime milliárdjainál. Damian Lewis, aki öt évadon keresztül játszotta a cselszövő milliárdost, Bobby Axelrodot, a hatodik évados debütálás előtt kiszáll a műsorból. Hattyúdala az 5. évad fináléjában hangzott el, melynek premierje vasárnap este volt.

Miért hagyta el Axe a milliárdokat?

Az 5. évad vasárnap esti fináléjában az Axe Svájcban száguldott, hogy elkerülje Paul Giamatti államügyészének, Chuck Rhoadesnek a törvényes elérhetőségét . ... Inkább a Milliárd-szerződése mindig öt szezonra szólt, és „mindig azt hitte, hogy ez elég lesz”.

Miért hagyta ott Damian a Billions-t?

A Billions 5. évad a főszereplő kilépésével véget ért. Öt év után Bobby Axelrod színésze, Damian Lewis kilépett a Showtime sorozatból, és karaktere sorozatos jogi problémák miatt szökésbe ment .

Wendy és Chuck elválik?

Wendy pedig lebuktatja, mert eltűnt egy egész éjszakás domináns ülésen, abban a pillanatban, amikor szüksége volt a segítségére Kevinhez. Most Wendy egyoldalú ítéletet hozott a különválásuk ügyében, és sajtóközleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy ő és Chuck válnak.

Lara és AX elváltak?

Bobby és Lara Axelrod elváltak . ... Alacsonyabb osztályú, kékgalléros háttérből Lara Bobby Axelrod egykori ápolónője, aki végül a felesége lesz. A 3. évad során Malin karaktere, Lara Axelrod véglegesíti a válását Damian Lewis Bobby „Axe” Axelrodjától.

AX lefeküdt Wendyvel?

Wendy valószínű afférja Axe-vel Nem történt meg, de Wendy Rhoades (Maggie Siff) valóban aludt főnöke barátja, Axe házában. Wendy tartozik Axnek egy szívességgel, miután az segít neki visszaállítani az orvosi engedélyét.

Mit suttogott Wendy Axe-nek?

Mielőtt elszállítják, megkérdezi tőle: „Segítenél visszatalálni? – Nem ezt csinálja a házastárs? Az is sokatmondó, hogy Axe Wendyvel van, amikor befogadják, nem Larával és a gyerekeivel. És hogy a 9/11-i emlékműnél játszódik, amely egy olyan kulcsfontosságú eseményt jelképez, amely meghajlította Axe életének ívét.

Axe börtönbe kerül?

A műsor remekül alkalmas bonyolult cselekmények felállítására, mielőtt szétszedné azokat. A „No Direction Home” című epizód megfelelő cím a fináléhoz, mivel a zseniális fedezeti alaptitán, Bobby Axelrod (Axe), akit Damian Lewis alakít, évtizedes börtönbüntetéssel néz szembe, amikor az Axe Bank úgy döntött, hogy kannabiszpénzt vesz fel, ami még nem volt legális.

Taylor milliárdokban fiú vagy lány?

A közelmúltban a Showtime BILLIONS című filmjében Taylor, egy nem bináris nemi azonosítású karakter szerepére osztott Dillon az első nem bináris nemi azonosítású színész, akit valaha is szerepet kapott egy nagy televíziós sorozatban. MILLIÁRDOK mellett láthatjuk őket Brandy Epps szerepében a Netflix ORANGE IS THE NEW BLACK című sorozatában.

Mennyi pénzt keres egy fedezeti alapkezelő?

A fedezeti alapkezelők átlagos fizetése évi 124 686 dollár, vagyis óránként 59,95 dollár az Egyesült Államokban. Az átlagot körülvevő tartomány 69 000 és 225 000 dollár között változhat, ami azt jelenti, hogy a fedezeti alapkezelőknek lehetőségük van többet keresni, miután túllépnek a belépő szintű szerepkörön.

Chuck és Axe barátok?

Chuck és Axe közel sem állnak a legjobb barátokhoz , de nem hagyják, hogy a történelem megszabja a jövőjüket, közös ügyük/ellenségük, rosszindulatú tiszteletük, erős túlélési ösztönük és természetesen Wendy is közös.

Mi történik Axszel milliárdokban?

Axe utálja az ajánlatot, de tudja, hogy ez az egyetlen út előre. El kell fogadnia, hogy veszített Prince ellen, és most már csak túl kell élnie, hogy még egy napot megküzdhessen . Így hát Axe Svájcban köt ki, Prince pedig Axe irodájában.

Mennyit ér Axelrod?

Bobby Axelrod nettó értéke Bobby Axelrod teljes nettó vagyona 12 milliárd dollár .

Damian Lewis brit?

Damian Lewis, teljes egészében Damian Watcyn Lewis, (született: 1971. február 11., London, Anglia), brit színész , aki védjegyévé vált vörös hajáról, kifogástalan amerikai akcentusáról és széleskörű szerepeiről volt ismert, bár talán ő volt a legismertebb. katonai karakterek, különösen az US Marine Sgt.

Bobby Axelrod milliárdokat hagyott hátra?

Damian Lewis öt évad után kiszáll a Milliárdokból. Lewis Bobby Axelrodot, azaz Axe-t alakította a Showtime sorozatban, amely az ötödik évad fináléját adta vasárnap este.

Miért néz ki Chuck másképp a Milliárdokban?

Chuck Rhodes leborotválta a szakállát . De világossá akar tenni: ez nem olyan nagy ügy. ... Azt hiszem, és ez csak egy sejtés, hogy ennek az új, borotvált Chuck Rhodes-nak több köze van a tehetségek beütemezéséhez a Covid-ok által megzavart évad utolsó felére, mint az írók szobájában hozott döntéshez. .