Ki találta fel a csúsztatást?

Pontszám: 4,2/5 ( 21 szavazat )

Cliff Kushler egy feltaláló és vállalkozó, aki társalapítója a Tegic cégnek, amely a mobileszközökön használt T9 prediktív beviteli szoftvert és a Swype-ot, egy olyan technológiát, amely az érintőképernyős billentyűzeteken történő szavak beírására szolgáló csúsztatásokat használ.

Ki találta fel a T9-es SMS-ezést?

Cliff Kushler tagja volt annak a csapatnak, amely feltalálta a T9-et, az életmentő mobiltelefon-beviteli technológiát, amely azt jelentette, hogy mi, felnőttek lépést tudtunk tartani a tízujjas gyerekekkel.

Mikor kapta meg az iphone a Swype-ot?

Amikor a Swype 2014 őszén elindult az iOS 8 mellett, azon kevés billentyűzetalkalmazások egyike volt, amelyek működéséhez nem volt szükség "teljes hozzáférésre" az iPhone-hoz, korlátozva egyes funkciókészleteit, de jobb felhasználói adatvédelmet biztosítva.

Mit nevezünk húzógépelésnek?

A Swype (más néven Swipe to text) egy új szövegbeviteli módszer, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az ujját betűről betűre húzza szó létrehozásához.

Gyorsabb a csúsztatás, mint a gépelés?

Ha már ügyes vagy, az ujjmozdulatokkal történő gépelés sokkal könnyebbnek és gyorsabbnak tűnik, mint a koppintás . Csúsztatással gépel? Tudom, hogy ijesztően hangzik – és igen, ehhez bizonyosan meg kell szokni. De ha komolyan kipróbálja az Android- vagy iOS-billentyűzet csúsztatását, jó eséllyel soha nem tér vissza a koppintáshoz.

👾TikTok POV-ok, amelyek arra késztették Dora-t, hogy a Swiper csúsztassa az ujját👾

34 kapcsolódó kérdés található

Az iPhone 12-n van ellop szöveg?

A harmadik féltől származó billentyűzetek használatának lehetőségét az iOS 11-ben vezették be, így minden iOS 11 vagy iOS 12 operációs rendszerrel rendelkező iPhone vagy iPod Touch megtapasztalhatja a csúsztatással történő gépelést harmadik féltől származó billentyűzet használatával, egyszerűen nem fogja tudni használni a csúsztatást. az Apple alapértelmezett billentyűzetén gépelni – ami valószínűleg nem túl nagy probléma.

A Swype elérhető még?

Íme a 3 legjobb android billentyűzet alternatíva. A Nuance Communications Inc. kilépett a harmadik féltől származó billentyűzet-alkalmazások üzletéből. A The Verge technológiai webhely 2018. február 21-én tette közzé, hogy a technológiai óriás leállította Swype Keyboard alkalmazását Androidra és iOS-re.

Hogy hívják az ellop sms-t?

A Swype a 2002-ben alapított Swype Inc. által eredetileg kifejlesztett, érintőképernyős okostelefonokhoz és táblagépekhez készült virtuális billentyűzet volt, ahol a felhasználó ujját vagy ceruzáját a szó első betűjétől az utolsó betűjéig csúsztatva írja be a szavakat, csak a szavak között emelve.

Hogyan kell beírni a csúsztatást?

Módosítsa a billentyűzet beállításait
  1. Android-eszközén nyissa meg a Beállítások alkalmazást .
  2. Koppintson a Rendszer elemre. Nyelvek és bevitel.
  3. Koppintson a Virtuális billentyűzet elemre. Gboard.
  4. Válasszon egy lehetőséget, például a Csúsztatással történő gépelést vagy a Hangbevitelt.

Mi az a T9 szó?

A T9 a Text on 9 gombok rövidítése . ... A T9-et továbbra is használják bizonyos olcsó, érintőképernyő nélküli telefonokon. A modern Android telefonok azonban rendelkeznek T9 tárcsázással, amellyel a hívni kívánt névjegy nevének beírásával tárcsázhatók a névjegyek.

Miért hívták T9-nek?

A T9-et eredetileg a Tegic Communications fejlesztette ki, és a név a Szöveg 9 gombon rövidítése . ... A T9-et még mindig használják bizonyos olcsó, érintőképernyő nélküli telefonokon (ún. funkciótelefonok).

Mi volt a T9 előtt?

Mielőtt az okostelefonok elvették a billentyűzeteket , és sima érintőképernyőkre cserélték őket, a T9 volt a szoftverek királya a mobileszközökön. A prediktív szövegbeviteli módszer megváltoztatta az emberek üzeneteinek összeállítását, és lehetővé tette számunkra, hogy minden eddiginél gyorsabban gépeljünk apró billentyűzeteken.

A Tinder csak kapcsolatfelvételre szolgál?

Némi zavar van azzal kapcsolatban, hogy mire való a Tinder. Komoly randevúzáshoz, vagy csak alkalmi randevúzáshoz? A rövid válasz mindkettő: A Tindert többféle okból használhatod , kezdve a barátkozástól a hétköznapi randevúkon át a randevúzásokig azzal a szándékkal, hogy megtaláld az örökkévaló személyedet.

Hogyan működik a csúsztatás?

A Swype-on csúsztathat a szavak fölött . Érintse meg az ujját a H jelhez, mozgassa az O-hoz, mozgassa a W-hez, és emelje fel az ujját. A Swype automatikusan felismeri a megfelelő szót, és behelyezi a szövegmezőbe.

A Samsungon csúsztathatod a szöveget?

Itt választhatja ki a billentyűzet ellop vezérlőit. Választhat a Nincs csúsztatási kézmozdulat, Csúsztatás a gépeléshez, vagy ha szeretné bekapcsolni a Kurzorvezérlést. Itt választhatja ki, hogy melyik az ujját a szövegre húzás opció, vagy hogy szeretné-e bekapcsolni a kurzorvezérlést. 3. Koppintson a Samsung billentyűzet melletti beállítások ikonra.

Miért szűnt meg a Swype?

"A harmadik féltől származó billentyűzet és alternatív szövegbeviteli terület több éves vezető szerepe után a Nuance azt a nehéz döntést hozta, hogy megszünteti a Swype billentyűzetalkalmazás támogatását, mivel továbbra is az AI-alapú megoldásokra összpontosítjuk az alapvető vertikális piacainkat ." – írta a cég.

A Microsoft megvásárolta a Swype-ot?

A Microsoft megerősítette, hogy felvásárolja a Nuance Communications, Inc. felhő- és mesterséges intelligencia szoftvercéget, amely a fogyasztók körében a Swype billentyűzet alkalmazás megvásárlásáról és fejlesztéséről ismert.

Mi a jobb Swype vs SwiftKey?

A Swype-ban van néhány hiba és hiba, amelyet ki kell dolgozni, de ez az alkalmazás nagyon egyszerűen használható. ... A SwiftKey viszont olyan, mint a Swype, de a SwiftKey lehetővé teszi, hogy koppintson és csúsztasson üzenetet küldeni. A SwiftKey azt is kijelentette, hogy a cég szóbeli előrejelzései valódi előnyt jelentenek a Swype kínálatával szemben.

Az iPad képes ujjhúzással gépelni?

iOS 13 és iPhone esetén a beépített billentyűzeten alapértelmezés szerint engedélyezve van a húzással történő gépelés vagy a QuickPath, ahogy az Apple nevezi. Az iPadOS 13 operációs rendszert futtató iPaden azonban a csúsztatásos gépelés nem működik a teljes méretű, alapértelmezett billentyűzettel , ezért át kell váltania a lebegő billentyűzetre.

Az iPhone-on van Swype?

Az iOS 13-mal a natív iOS-billentyűzet már támogatja az ujjhúzással történő gépelést , vagy ahogy az Apple nevezi, a QuickPath-t. Az iOS 13 rengeteg új funkciót tartalmaz, és az egyik ilyen új funkció már elérhető az iOS készlet billentyűzetén. Az Apple ezt a funkciót QuickPath-nak nevezi, és lehetővé teszi, hogy az iPhone billentyűzetén csúsztassa végig a gépelést.

Mi az a dia törlése, hogy szó szerint írjon be?

A Slide-to-Type törlése Word segítségével törli a teljes előző szót, amelyet a csúsztatással írt be . iPhone készüléken a Karakterelőnézet a billentyűzeten megérintett karakterek nagyobb előnézetét jeleníti meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jobb billentyűt nyomta meg.