Kié az Infiniti?

Pontszám: 4,7/5 ( 60 szavazat )

Kié az INFINITI? Az INFINITI márka Japánból származik. Ez a luxusmárka 1985-ben indult, és a népszerű Nissan autógyártóból, valamint az azt követő Nissan Motor Co. gyártó cégből ered, amely a Nissan luxusjárműveinek gyártásával foglalkozó japán autóipari vállalat.

A Nissan birtokolja az INFINITI-t?

A Nissan egy japán autógyártó, az INFINITI pedig az ő luxusmárkájuk . ... Az olyan kis sportlimuzinoktól, mint az INFINITI Q50, a nagy QX80 SUV-ig a harmadik sorával, a Nissan a világ számos pontján gyárt INFINITI járműveket.

Az INFINITI megbízható?

Az Infiniti megbízhatósági besorolási bontása. Az Infiniti megbízhatósági besorolása 3,5/5,0 , amivel a 16. helyen áll a 32-ből az összes autómárka esetében. Ez az értékelés 345 egyedi modell átlagán alapul. Az Infiniti átlagos éves javítási költsége 638 dollár, ami azt jelenti, hogy az átlag feletti tulajdonosi költségekkel jár.

Sok probléma van a végtelennel?

A Consumer Reports 2014-ben az Infiniti Q50-et az egyik legkevésbé megbízható luxusautóként jelölte meg a piacon. Beszámoltak róla, hogy az átlagosnál 127%-kal kevésbé megbízható. ... Vannak, akiknek problémái voltak az autóval, de vannak, akik összességében ötcsillagosra értékelték, mondván , nem volt probléma .

Melyik a jobb Infiniti vagy Mercedes?

A Mercedes Benz C osztályának erősebb a hajtáslánca, mint az INFINITI -nek, de a Q50-nek kiváló a hibrid hatékonysága. ... A Mercedes egy kis előnnyel rendelkezik az üzemanyag-fogyasztás terén, 24 mpg, szemben az INFINITI Q50 mindössze 23 mpg-vel, és bár mindkét autóban maximum 5 ülés található, az INFINITI Q50-et vezetőknek több hely lesz.

15 dolog, amit nem tudtál az INFINITI-ről

21 kapcsolódó kérdés található

Jobb az INFINITI, mint a Lexus?

Infiniti vs Lexus: SUV-összehasonlítás Mindkettő prémium minőségű luxusautó, de összehasonlítva az Infiniti több alapfelszereltséggel, jobb üzemanyag-fogyasztással , több lóerővel és nyomatékkal, valamint jobb garanciával érkezik.

Készítenek még INFINITI autókat?

A japán luxusautó-gyártó, az Infiniti megerősítette, hogy 2020 elejétől leállítja járműveinek értékesítését az Egyesült Királyságban , a nyugat-európai kivonulás részeként. A Nissan tulajdonában lévő Infiniti márkát először 2008-ban mutatták be az Egyesült Királyságban olyan luxusmárkák riválisaként, mint a Lexus és a Mercedes.

A Toyotának van Subaruja?

A Subaru jövője Az Auto News szerint a két cégnek nagy tervei vannak a jövőre nézve. ... Tehát bár a Toyota hivatalosan nem a Subaru tulajdonosa , a jövőben egyre nagyobb szerepet játszik. Érdekes lesz látni, hogy a Toyota tovább növeli-e részesedését a cégben.

Jobb a Subaru, mint a Toyota?

Mindketten olyan járműveket árulnak, amelyek nagy megbízhatóságot, értéket és teljesítményt nyújtanak. A Subaru járművek a biztonságra való összpontosításukról híresek, amivel a Toyota is foglalkozik. Ha fej-fej mellett összehasonlítja a modelleket, meggyőződhet arról, hogy a Subaru jobb ár -érték arány és tartósabb jármű.

Miért olyan drágák a Subarusok?

A Subaru javítása is drágább a motorszerkezetének köszönhetően . Sok Subaru autót lapos négyhengeres motorral szereltek fel a motorháztető alatt. A szerelőknek általában ki kell emelniük a motort az autóból bizonyos javítások elvégzéséhez. A több munka több pénzt jelent a technikusnak a problémák megoldásáért.

A Subaru használ Toyota alkatrészeket?

Míg egyes, az Egyesült Államokban értékesített járműveket egy indianai üzemben szerelik össze, az alkatrészek a Subarutól és otai beszállítóitól származnak. ... A Subaru számára alkatrészeket gyártó gyárak más japán autógyártók , köztük a Honda, a Toyota és a Nissan számára is gyártanak alkatrészeket.

Melyik a jobb Infiniti vagy BMW?

Ebben a csatában a BMW egyértelműen a győztes a teljesítmény tekintetében , ami a kezelhetőséget és a dinamikát illeti, de az Infiniti egy erősebb motorral halad előre. Összességében döntetlen a kettő között, hacsak nem értékeli az extra teljesítményt, előnyben részesíti az Infiniti motort, vagy a BMW által biztosított egyéb teljesítménytényezőket.

Az Infiniti népszerű autó?

Tavaly az Infiniti összesen 117 330 darabot adott el. ... Az Infiniti népszerűsége egyértelműen csökkenni kezdett az elmúlt években az Acurához képest, de a többi mellett az Infiniti márka jövője még borúsabbnak tűnik. 2019-ben a Lexus 298 112 darabot értékesített. A Mercedes és a BMW egyaránt jóval több mint 300 000 darabot adott el.

Mit jelent az Infiniti logó?

Az INFINITI szimbólumát egy lemniszkát ihlette, amely az emberi civilizáció kezdetéig nyúlik vissza, és amelyet általában a matematikusok használnak. A logó fémes ezüst színezése modernnek és kortársnak tűnik, amely az INFINITI által továbbra is kiadott élvonalbeli autókat képviseli.

Haldokló márka az INFINITI?

2017 óta az Infiniti eladásai 50%-kal csökkentek , ami az egyik legmeredekebb zuhanás a közelmúltban az autógyártás történetében. Tavaly a márka mindössze 79 000 járművet adott el Amerikában.

Mi jobb egy Lexusnál?

A Lexus és a Mercedes-Benz a luxusautók két legismertebb márkája. Összességében a Mercedes-Benz modellek nagyobb teljesítményt, egyedi belső jellemzőket kínálnak alapfelszereltségként és nagyobb hatékonyságot, mint a Lexus modellek. ...

Jó viszonteladói értéke van az INFINITI-nek?

Az INFINITI viszonteladási teljesítménye a mért időtartamtól függ. Az INFINITI-k már korán sokat veszítenek értékükből, és a legalsó helyre kerülnek, de idővel valamelyest javulnak, hogy a csomag közepére kerüljenek. ... A 2018-as és 2017-es modellév az INFINITI modellek számára is vonzó év, és viszonylag jó értéket biztosít.

Melyik a legmegbízhatóbb INFINITI?

Minden idők 10 legmegbízhatóbb Infiniti modellje
 • 2017 Infiniti QX50. A 2017-es Infinity Q50 összesített pontszáma 8,0, a biztonság és az átlagos megbízhatóság pedig 9,7. ...
 • 2012 Infiniti EX. ...
 • 1999 Infiniti Q45. ...
 • 1994 Infiniti J30. ...
 • 1998 Infiniti I30. ...
 • 2000 Infiniti QX4. ...
 • 2006-os Infiniti M35 Sport. ...
 • 2010 Infiniti M.

Hány mérföldet bír ki az INFINITI?

Az INFINITI Q50 tartós és megbízható autónak bizonyult, amely megfelelő karbantartás mellett 250 000-300 000 mérföldet is kibír. Éves 15 000 mérföldes futásteljesítménye alapján az INFINITI Q50 várhatóan 15-20 év üzemidőt biztosít, mielőtt meghibásodik vagy költséges javítást igényel.

Melyik a legmegbízhatóbb autómárka?

 • 1: Lexus – 98,7% A Lexus a legmegbízhatóbb márkaként tartja magát az első helyen; autói nagyon kevés hibát szenvedtek, és gyakorlatilag minden munkát ingyen végeztek. ...
 • 2: Dacia - 97,3% ...
 • =3: Hyundai - 97,1% ...
 • =3: Suzuki - 97,1% ...
 • =5: Mini - 97,0% ...
 • =5: Toyota - 97,0% ...
 • 7: Mitsubishi - 96,9% ...
 • 8: Mazda – 95,9%

Mit árul el rólad az INFINITI vezetése?

Sok esetben az autó, amelyet vezet, valóban sokat elárul arról, hogy kicsoda. Ha Ön az Infiniti tulajdonosa, azt írja ki, hogy kalandvágyó, valószínűleg divatos és megbízható tanácsadó . ... Ha másokat kell rávenni valami új kipróbálására, az Infiniti vezetői 37 százalékkal nagyobb valószínűséggel lesznek befolyásosak.

Melyik Infinity rendelkezik a legtöbb lóerővel?

A 2017-es Infiniti Q60 Red Sport 400 AWD az eddigi legerősebb Infiniti kupé, amely – kitaláltad – 400 lóerőt ad ki 3,0 literes ikerturbós V6-os motorjából és 7 sebességes automata sebességváltójából. Az Infiniti mérnökei turbófeltöltést és közvetlen benzinbefecskendezést használtak a 100 LE/liter korlát letörésére.

Melyik a jobb Mercedes vagy BMW?

Mercedes vs BMW Minőség A belső terek tekintetében a kisebb modellek esetében a Mercedes kiváló belső terekkel rendelkezik, míg a nagyobb autóknál a BMW nyer. A teljesítmény szempontjából egy BMW jobb lehet, mint egy Mercedes, és a vélemények eltérőek lehetnek az Ön által vezetett modell szerint. A közúti biztonság érdekében a legtöbb fogyasztó egy BMW-re támaszkodik, ha van választási lehetősége.

A Suzuki a Toyota tulajdona?

A Toyota Motor Corp. a Lexus és a Toyota tulajdonosa. És részesedése van a Subaruban és a Suzukiban .