Ki vesz kirakott érmét wow?

Pontszám: 4,8/5 ( 10 szavazat )

Srácok, eladhatja az érmét egy Gloomseeker Yarga nevű kereskedőnek egy víz alatti barlangban, a MEZZAMERE egyik be-/kijárati kapuja közelében, NAZJATAR-ban! A víz alatti barlang a vízesések helyén található (38.75. 58.13) A vízeséseket nem szabad kihagyni!

Hová vigyem a kirakott érmét?

Elviheted a Nazjatar Encrusted Coin Vendorhoz a World of Warcraftban, hogy jutalomért lecserélhesd. A World of Warcraft Encrusted Coin jókora összegért eladható a megfelelő kereskedőnek.

Mi az a kirakott érme?

Felvételkor köt. Egyedi. " Egy ősi érme a rég elveszett időkből . El lehet adni a megfelelő kereskedőnek tetemes összegért, de biztosan átkozott."

Hová vigyem az átkozott tárgyakat, hú?

Eladhatod a Nazjatar három elátkozott tárgyát egy olyan árusnál, amely egy barlangban rejtőzik el egy vízesés alatt, közvetlenül Nazjatar városa mellett.

Hogyan töltöd fel a furcsa vulkáni kőzeteket?

" Vigyél egy piroklaszmikus arkanokristályhoz, hogy feltöltsd , felhatalmazza az Elemi Esszencia Amalgámátort a tűz erejével." "Vigyél egy piroklaszmikus arkanokristályhoz, hogy feltöltsd, felhatalmazza az Elemi Esszencia Amalgámátort a tűz erejével."

Hol található az Encrusted Coin Merchant WoW Nazjatar?

45 kapcsolódó kérdés található

Mit csináljak az átkozott védő esszenciájával?

Az Essence of the Cursed Protector egy "univerzális valuta", amely lehetővé teszi a Tier 16-os darabok bármelyikének megvásárlását . Először használja az esszenciát, hogy megvásárolja az egyik "Cursed Protector" darabot, majd be tudja adni a Tier 16-os darabot.

Hova forduljak az elátkozott hódító lényegében?

A 16. szintű jelzőkkel a frakciód szentélyében , a bankok közelében lévő erkélyen lehet kereskedni.

Mit csináljak furcsa vulkáni kőzetekkel?

Használhatja a furcsa vulkáni sziklát a Mardivas Laboratory-ban a Nazjatar zónában. Ez egy heti küldetés, és teljesítheted az időszakos pusztítás eléréséhez . A World of Warcraft Battle for Azeroth egy mmorpg virtuális online játék, amelyet a Blizzard készített.

Hová forduljak furcsa óceáni üledékben?

Ha egy játékos megkapja ezt a tárgyat, akkor az Azshari teraszon (60,32) található barlangba irányítják, amelyet Mardivas Laboratory-nak hívnak . A küldetésben a játékosok felvehetnek egy küldetést, ahol le kell győzniük egy elemi összeolvadást.

Hol lehet furcsa ásványos vizet használni?

Különös ásványvizet kell hoznod a Mardivas Laboratóriumába Nazjatar zónában . A küldetés hetente egyszer elérhető. És ott megidézheti az egyik elementált. A World of Warcraft Battle for Azeroth egy mmorpg virtuális online játék, amelyet a Blizzard készített.