Kik a mackós hölgyek a javítóműhelyben?

Pontszám: 4,6/5 ( 7 szavazat )

Amanda Middleditch és Julie Tatchell a The Repair Shop „Teddy Bear Ladies” néven ismert, köszönhetően a vintage medvék és puha játékok javításában szerzett szakértelmüknek.

A Teddy Bear Ladies egy pár?

Amint azt a The Repair Shop nézői is tudják, a lendületes Julie Tatchell annak a duónak a fele, amelyben Amanda Middleditch is szerepel, akit szeretettel a Bear Ladies néven ismernek, és akinek értékes mackó-restaurálási képességeit rendszeresen csodálják ebben az egyre népszerűbb sorozatban.

Hány évesek a Teddy Bear Ladies a javítóműhelyben?

Hány évesek a The Repair Shop medveszakértői, Amanda Middleditch és Julie Tatchell? Julie állítólag 1976-ban született, ami azt jelenti, hogy most körülbelül 46 éves . Arra azonban nincs utalás, hogy pontosan hány éves is Amanda bűntársa.

Ki fizeti a The Repair Shop javításait?

Ki fizeti a javítást a javítóműhelyben? Jó hír, hogy a műsor fizeti az összes javítást , így azok teljesen ingyenesek. Rob Butterfield, a műsort bemutató Ricochet produkciós cég tényfeltáró részlegének vezetője a BBC-nek azt mondta: „Nem számítunk fel díjat a javításokért.

Kapnak fizetést a javítóműhely szakértői?

De a The Repair Shop szakértőit ​​fizetik? Meg nem erősített . Mivel a szakértők nem számítanak fel díjat a műsorban résztvevőktől a szolgáltatásaikért, azt gondolhatja, hogy idejüket és készségeiket önkéntesként áldozzák – nagyjából a barkács SOS és más restaurációs műsorok jegyében.

A Toy Bear egy évszázados átalakítást kapott | A javítóműhely

41 kapcsolódó kérdés található

Vihetek valamit a javítóműhelybe?

Megnyíltak a jelentkezések a BBC Two The Repair Shop következő sorozatában való részvételre. Látogasson el a BBC Take Part webhelyére , ahol információkat talál a részvételről. Ha van olyan értékes tárgya, amely szebb napokat is látott, és úgy gondolja, hogy a szakértők segíthetnének, vegye fel a kapcsolatot.

Valóban létezik a javítóműhely?

A javítóműhelyt a Weald and Downland Living Museumban forgatták Singletonban, West Sussexben. A filmezéshez használt épület valójában nem egy javítóműhely , hanem a múzeum szabadtéri elemeinek része – egy történelmi gazdasági épület másolata.

Fizetnek a javításokért a The Repair Shopban?

" Nem számítunk fel díjat a javításért . Ha az emberek jótékonysági célokat szeretnének adományozni, annak nagyon örülünk, de semmiképpen sem szükséges.” Ráadásul a Javítóműhely valójában nem működő vállalkozás. ... A javítóműhely népszerűsége részben a javítás szentimentális megközelítése miatt van.

Will a javítóműhelyből házas?

Augusztus 6-án, pénteken a The Repair Shop sztárja, Will Kirk bejelentette, hogy egy gyönyörű ceremónia keretében feleségül vette menyasszonyát, Polly Snowdont , és bár a pár szereti életüket viszonylag magánéletben tartani, Will megosztott egy bepillantást lenyűgöző házassági otthonukba.

Jay Blades a The Repair Shop tulajdonosa?

2021. szeptember 8. – 19:27 BST Francesca Shillcock. Jay Blades rendszeres kedvence a BBC The Repair Shop című műsorának, hiszen 2017-es kezdete óta szerepel a sorozatban. Tévés munkája mellett az 50 éves férfi alapítója a Jay & Co -nak, egy társadalmi vállalkozásnak. hátrányos helyzetű és elszakadt csoportokat segít.

A mackó hölgyeknek van boltja?

Amanda és Julie 2006-ban hozták létre a Bear It In Mindet. Az üzlet a Southampton állambeli Hythe-ben található: The Studio, 2 Nelson Ct, SO45 3GR.

Hány éves Dom a javítóműhelyből?

Dominic kora nem ismert, de úgy gondolják, hogy a harmincas éveiben jár . Azonban tudjuk, hogy május 4-én ünnepli születésnapját (reméljük, Star Wars rajongó).

Hol vannak a Teddy Bear Ladies székhelye?

Amanda Middleditch: 2006-ban kezdtünk el együtt dolgozni a beaulieu-i mackóüzletünkben , a New Forestben . A „mackó” volt az, amely a partnerséget zselésítette.

Hol edzett Will Kirk?

William Kirk (született: 1985. május 14.) brit bútorrestaurátor, aki elsősorban a BBC The Repair Shop című restaurációs programjában végzett munkáiról ismert. Kirk grafikai tervezést és antik bútorok restaurálását és konzerválását tanulta a University of the Arts Londonban és a London Metropolitan Egyetemen .

Hány éves Suzie a javítóműhelyből?

A starsgab.com szerint Suzie Fletcher 60 éves . Életkorát soha nem erősítették meg, de megemlítette, hogy 1975-ben kezdett nyergesként dolgozni, amikor mindössze 14 éves volt. Ez az 50-es évei végén vagy a 60-as évei elején járhat, és ő Steve Fletcher nővére.

Hol nézhetem meg a The Repair Shop összes évadát?

Jelenleg a(z) "The Repair Shop" online közvetítésben nézhető a Netflixen .

Suzie és Steve Fletcher ikrek?

Suzie és a The Repair Shop szereplőgárdája, Steve Fletcher testvérpár . Steve inspirálta, hogy csatlakozzon a show-hoz, aki bátorította, hogy csatlakozzon a csapathoz.

Mi történt a javítóműhellyel?

A BBC sikerének számító műsorát, amelyben a vendégek dédelgetett és nosztalgikus tárgyakat visznek magukkal a The Repair Shop csapatának restaurálására Jay Blades vezetésével, az utolsó pillanatban törölték a jelenleg is zajló wimbledoni meccs miatt. Az élő teniszközvetítések túlléptek, és a The Repair Shop kikerült a menetrendből.

Mennyibe kerül a javítás a szervizben?

A műsor nem számít fel díjat a tárgyak helyreállításáért Szerencsére azoknak, akik családi örökségeiket viszik javításra, a BBC műsora nem számít fel díjat a szolgáltatásért. A költségekről szólva Rob Butterfield, a The Repair Shop produkciós cégének, Ricochetnek a tények részlegének vezetője kifejtette: „Nem számítunk fel díjat a javításokért.

Ki Kirks vőlegénye?

A BBC ügyes sztárja, 36 éves, fényképeket tett közzé a múlt hét csütörtökén történt esküvőről, és az esküvőt "életem legjobb napjának" nevezte. Kirk, a fa-restaurálás specialistája és új felesége, Polly Snowdon , a közelmúltban végzett orvos, kénytelenek voltak elhalasztani nagy napjukat tavaly, amikor beütött a zárlat.