Kik az infp-k?

Pontszám: 4,9/5 ( 42 szavazat )

A közvetítő (INFP) olyan személy, aki rendelkezik az introvertált, intuitív, érző és kereső személyiségjegyekkel . Ezek a ritka személyiségtípusok általában csendesek, nyitottak és ötletesek, és gondoskodó és kreatív megközelítést alkalmaznak minden tevékenységükhöz.

Ritka személyiség az INFP?

Mennyire ritka az INFP személyiségtípus? Az INFP a kilencedik leggyakoribb típus a populációban . Ők alkotják: a teljes lakosság 4%-át.

Milyen karakterek az INFP-k?

Kitalált karakterek INFP személyiségtípussal
 • Luke Skywalker (Star Wars) Luke Skywalker INFP. ...
 • Luna Lovegood (Harry Potter)...
 • Frodó Zsákos (A Gyűrűk Ura)...
 • Arwen (A Gyűrűk Ura)...
 • Arthur Fleck, más néven Joker (Joker) ...
 • Amélie Poulain (Amélie) ...
 • Peter Parker, más néven Pókember (Spiderman) ...
 • Aurora (Csipkerózsika)

Kivel házasodnak össze az INFP-k?

Az INFP legjobb egyezése az INTP -re, az INFP-re, az INFJ-re vagy az ENFP-re jellemző, mivel általában ez a négy személyiségtípus van a legtöbb közös az INFP-vel, beleértve a közös értékeket, érdeklődéseket és életstílust. Azt lehet mondani, hogy ezek a személyiségtípusok tökéletesen illeszkednek az INFP-szeretethez.

Ki vonzza az INFP-ket?

Az INFP-k olyan valakihez is vonzódnak, aki őszinte és őszinte velük . Nagyon vonzónak találják az igazán hiteles személyt, ahol a hamis vagy sekélyes személy ennek az ellenkezője számukra. Az INFP-k olyan emberekkel akarnak lenni, akik nyitottak arra, hogy kik is ők, és akik nem bújnak falak és hazugságok mögé.

Kik az INFP-k? (A misztikus) | INFP kognitív funkciók | CS József

42 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan vonzóak az INFP-k?

Az INFP. Gazdag képzelőereje és titokzatos, összetett természete mélyen vonzó . Szeretnénk, ha meghívna minket az elmédben lévő világba, hogy felfedezhessük annak szépségét és találékonyságát. Mindennek értelmét látod körülötted, és arra hívsz fel bennünket, hogy hiteles önmagunk legyünk.

Az INFP jó az ágyban?

Az INFP-k nem önelégültek a szex terén, és gyakran élvezik, hogy új dolgokat tapasztalhatnak meg valakivel, akiben megbíznak. Gyakran van bennük kreatív oldal , és ez a szexre is utal, arra vágynak, hogy valakivel együtt utazhassanak, és valóban megnyíljanak a pillanatnak.

Miért a legrosszabb az INFP?

A legegészségtelenebb állapotukban az INFP -k túlságosan érzékenyek és öntudatosak lesznek . Általában nehezen fejezik ki magukat, és úgy érzik, hogy mélyen félreértik őket. Ennek eredményeként hajlamosak elszigetelődni másoktól, és jobbnak vagy rosszabbnak tekintik magukat, mint a társadalom többsége.

Az INFP könnyen beleszeret?

Az INFP -k gyorsan beleszeretnek , mert érzik, hogy valaki mikor különleges, és mikor lesz képes mélyebb és valósabb szinten igazán kötődni hozzá. ... Elég keményen esnek is, amikor ezt teszik, ez a szeretett személy részük lesz.

Milyen típusokat utálnak az INFP-k?

Olyan dolgok, amelyeket az INFP személyisége utál
 • Kegyetlenség, egyenlőtlenség és igazságtalanság. ...
 • Az értelem és az inspiráció hiánya. ...
 • Konfliktusok szoros kapcsolataikban. ...
 • Kritika és kemény szavak. ...
 • Meggyőződésükkel szembemenve. ...
 • Merev környezet és elvárások. ...
 • Nincs elég egyedülléted. ...
 • Amikor valaki elveti a gondolatait és érzéseit.

Mi teszi boldoggá az INFP-ket?

Az INFP-k akkor a legboldogabbak , ha megtalálják az egyensúlyt a szociális interakció és az egyedüllét között , de ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Ennek legfontosabb része az, hogy ki tudják fejezni a barátaiknak, ha egy tevékenység egyszerűen nem esik jól nekik, vagy ha az mentálisan és érzelmileg kimerítő lesz.

Okosak az INFP-k?

Az INFP intraperszonálisan okos személyiség . Magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ami segít megérteni az emberi szubjektivitást. Ők is több perspektívát látnak egy helyzetben. Ezenkívül az INFP-k logikailag és numerikusan ugyanolyan intelligensek lehetnek, mint az INTP-k és az INTJ-k.

Az INFP beszédes?

Az INFP-ket általában nem tekintik csevegő embereknek, különösen új emberekkel. ... Ha az INFP olyan körül van, akit szeret és akiben megbízik, akkor meglehetősen beszédessé válhat . Bár szívesen kifejezhetik gondolataikat és érzéseiket, és a szokásosnál csevegősebbnek tűnhetnek.

Miért olyan szomorúak az INFP-k?

A személyes fejlődés nagyon fontos az INFP-k számára, és a szomorúság idején tudjuk, hogy az emberek visszatérnek értékeikhez, és növekedésre kényszerülnek . ... Vonzza őket a szomorúság, mert rájönnek, hogy bár ebben a pillanatban nyomorultul érzik magukat, ez valahogy megváltoztatja az életüket.

Az INFP-k manipulatívak?

Az, hogy valaki manipulatív ember, ritkán kötődik valakinek a személyiségtípusához, de az, hogy valaki hogyan tud manipulálni, gyakran igen. ... Az INFP-k, mint minden típus, minden bizonnyal képesek manipulálni , és megvannak a saját módszereik erre.

Miért olyan egyediek az Infp nőstények?

Az INFP-k hihetetlenül gazdag belső elmével rendelkeznek, ami miatt gyakran többet álmodoznak, mint mások. Előfordulhat, hogy eltévednek saját világukban, amit a körülöttük lévők furcsának tarthatnak. Egyszerre sok minden történik bennük, ami nagyon elbűvölővé teszi őket a közelükben.

Hogyan mutatja ki a szeretetet az INFP?

Az INFP-k erős előnyben részesítik a minőségi időt, mint szeretetnyelvet , ezt követik a megerősítő szavak és a fizikai érintés. Bár belsőleg rendkívül erős érzelmeket élnek meg, az INFP-k szívesebben fejezik ki szeretetüket azzal, hogy időt töltenek azokkal, akikkel foglalkoznak, és olyan tevékenységekben vesznek részt, amelyeket velük együtt élveznek.

Mit csinálnak az INFP-k, ha kedvelnek valakit?

5 jele annak, hogy az INFP kedvel téged
 • Feláldozzák az egyedül töltött idejüket, hogy veled legyenek. ...
 • Figyelnek (és emlékeznek) mindenre, amit mondasz. ...
 • Nagyon beszédesek körülötted. ...
 • Kis dolgokat csinálnak érted. ...
 • Megnyitják előtted a belső világukat.

Milyen típusokkal jönnek ki az INFP-k?

Az INFP típusok a következők: "Introvertált, Intuitív, Érző és észlelő". A Spencerek szerint az INFP számára a legkompatibilisebb randevúzási partnerek az INFJ -k (introvertált, intuitív, érzés, ítélkezés), az ISFJ-k (introvertált, érzékelés, érzés, ítélkezés) és az ENFJ-k (extrovertált, intuitív, érzés, ítélkezés).

Az INFP-k gonoszak lehetnek?

Sajnos az INFP sötét oldala a kritikus hiedelmeiken belül kezdődik, ami aztán a való világgá erősíti. Ha egy kerékvágásba lökdösik, a pusztító INFP-k komolyan és lelkiismeret-furdalás nélkül bosszút állnak. Érzéketlenné és közömbössé válnak mások érzései iránt.

Miben a legjobbak az INFP-k?

Melyek a legjobb karrierek az INFP-k számára?
 • Tanácsadó. ...
 • Tanár. ...
 • Pszichológus vagy pszichiáter. ...
 • Grafikus. ...
 • Humánerőforrás-szakértő. ...
 • Public Relations szakértő. ...
 • Fizikoterapeuta vagy foglalkozási terapeuta. A fizikai és foglalkozási terápia kiválóan illeszkedik az INFP személyiségtípusokhoz. ...
 • Atlétikai edző.

Az INFP-k ártatlanok?

Az INFP-k határozottan az ártatlanságot részesítik előnyben , mivel erősen erkölcsös emberek. Hisznek abban, hogy amikor csak lehet, meg kell védeni az ártatlanságot, különösen a gyermekek és az állatok körében. ... Ez egyszerűen azért van, mert az INFP-k tisztában vannak azzal, hogy valami jót milyen könnyen lehet kihasználni, és meg akarják találni a módját annak védelmére.

Miért vonzódik az ENFJ-hez az INFP?

Az INFP -t az ENFJ energiája, optimizmusa és pozitív hozzáállása vonzza, míg az ENFJ-t az INFP mély és átgondolt természete vonzza. Mindkét típus őszinte, és valószínűleg mindent megtesz, hogy megszeresse egymást.

Miért vonzódnak az INFP-k az INTJ-khez?

Hasonlóképpen, az INTJ-k nagyra értékelik, hogy az INFP-k nem csak készek szórakoztatni összetett gondolataikat, hanem úgy tűnik, valóban érdeklődnek a mondanivalójuk iránt, és képesek megérteni azt. Emellett élvezik az INFP-k kíváncsiságát, tanulási vágyát és felfedező szellemét.

Az INFP-k fizikailag vonzóak?

Az INFP-ket általában nem nagyon érdeklik mások fizikai megjelenése. Képesek mindenkiben megtalálni a szépséget, még a legapróbb módon is. ... Lehet, hogy eleinte nagyon vonzódnak valakihez , de ha nem jószívűek, az INFP-t többé nem fogja érdekelni.