Ki tanácsolta Evelynnek, hogy vigye el szakemberhez, miért?

Pontszám: 4,2/5 ( 15 szavazat )

Válasz: 1. Evelyn iskolájának igazgatónője felszólította a szüleit, hogy vigyék szakorvoshoz, mert hallásproblémája van.

Miért tanácsolták neki, hogy menjen el szakemberhez?

Válasz: Evelyn igazgatónője azt tanácsolta Evelyn szüleinek, hogy forduljanak szakemberhez , mert hallásproblémája van .

Miért kérték fel Evelynt, hogy forduljon szakemberhez?

Evelynt szakemberhez kérték, mert nem válaszolt a tanároknak az osztályteremben , az igazgatónője rájött, hogy valami nincs rendben vele, mert nem hall.

Mit tanácsolt a szakember Evelynnek?

Válasz: Amikor Evelyn süketségét a szakember megerősítette, a szülők azt tanácsolták , hogy szerezzenek hallókészüléket lányuknak . Azt is tanácsolták nekik, hogy küldjék speciális iskolába, ahol csak siket gyerekeket tanítanak.

Mit tanácsolt a szakember a szüleinek?

Azt tanácsolták nekik, hogy szereljék fel hallókészülékkel , és küldjék siketek iskolájába.

A zene hangja | Evelyn Glennie: Deborah Cowley | oldal - 20 | osztály - 9 |

41 kapcsolódó kérdés található

Mit tanácsolt Ron Forbes Evelynnek?

Ron Forbes azt tanácsolta neki , hogy érezze a zenét ahelyett, hogy hallgassa . Azt mondta, érezze alaposan az egész testén. 2. kérdés: Nevezze meg azokat a helyeket és okokat, amelyekért Evelyn fellép. Válasz: Evelyn fellép zenei koncerteken.

Mikor küldték Evelynt a szakemberhez?

Válasz: Isabelnek kétségei támadtak Evelyn hallásában, amikor nem mozdult, amikor a nevén szólították, hogy zongorázzon. 11 évesen beigazolódott, amikor szakorvoshoz vitték.

Miért küldték Evelynt speciális iskolába?

Válasz: Amikor egy szakember megerősítette Evelyn süketségét, Evelyn szüleinek azt tanácsolták, szerezzenek hallókészüléket a lányuknak. Azt is tanácsolták nekik, hogy küldjék egy speciális iskolába, ahol csak siket gyerekeket tanítanak .

Mit reagált Evelyn a szakértői ítéletre?

Válasz: Magyarázat: Evelyn hallja a zenét annak ellenére, hogy süket érzi a zenét . Érezte a magasabb dobot deréktól felfelé és lejjebb deréktól lefelé.

Miért írt fel a szakorvos a gyógyszer mellé?

Mit írt fel a szakorvos a gyógyszeren kívül? Válasz: A szakember hatékony, de költséges gyógyszereket írt fel . Azt is megkérte, hogy egyen normális ételt, és lakjon egy nagyobb szobában, nyitott ajtókkal és ablakokkal.

Ki találta meg Evelynben a különlegességet?

Válasz: Evelyn iskolájának igazgatónője sürgette a szüleit, hogy vigyék szakorvoshoz, mert hallásproblémája van. Tizenegy évesen a süketség tüneteit vették észre Evelynnél.

Ki az a Isabel Glennie, 9. osztály?

Isabel Glennie Evelyn anyjának a neve . Evelyn édesanyja, Isabel emlékszik egy esetre, amikor Evelyn nyolc éves volt. Azt mondja, hogy Evelyn arra várt, hogy zongorázzon, de amikor a nevét kiáltották, nem válaszolt.

Mire emlékezett Evelyn?

Válasz: Mindössze 35 évesen Evelyn* fiatalabb volt, mint az átlagos krónikus sebbeteg. Egy évig acne inversa -ban szenvedett, amitől az egész testében tályogok keletkeztek, amelyek átmérője több mint négy centiméter. A lábai súlyosan érintettek, és minden lépése fájdalmat okozott.

Miért volt ideges Evelyn az akadémiára menet?

Evelyn ideges volt, miközben a Királyi Zeneakadémiára járt, mert ez új élmény volt számára . Fiatal kora óta nem volt túl önbizalma. Ráadásul ez volt az első napja a tekintélyes londoni Royal Academy of Music-on. A leginkább idegesítő tényező mély süketsége volt.

Mit mond Evelyn a 9. osztályról?

Válasz: Evelyn azt mondja, hogy a zene a lelkében van, minden testrészén átszivárog . különböző testrészein érezte, haja, karja, lába stb.

Ki javasolta Evelynnek, hogy csatlakozzon a siketek iskolájához?

Válasz: Mások közülük Ron Forbes azt javasolta neki, hogy csatlakozzon az iskolához...

Mikor és miért vitték Evelint szakorvoshoz?

Evelynt elvitték a szakorvoshoz , mert fokozatosan elvesztette a hallóképességét .

Mi történt Evelynnel nyolc évesen?

Válasz: Édesanyja 8 évesen kezdte észrevenni a süketségét , amikor nem reagált, amikor a nevét kiáltották, amikor zongorázni kellett volna.

Hol lépett fel Evelyn?

2. kérdés: Nevezze meg azokat a helyeket és okokat, amelyekért Evelyn fellép. Válasz: Evelyn fellép zenei koncerteken . Ezen kívül börtönben és kórházakban is fellép. A zenén keresztül szeretné terjeszteni a szeretet és a béke üzenetét a foglyok és a betegek között.

Mit tanult Evelyn?

Válasz: Evelyn normális életet akart élni, és folytatni akarta a zene iránti érdeklődését . Xilofonozni akart. Tanárai többsége elkedvetlenítette, de Ron Forbes észrevette a benne rejlő lehetőségeket, és motiválta, hogy más módon tanuljon zenét.

Mit fedeztek fel, amikor Evelyn tizenegy éves volt?

Evelyn tizenhét éves volt, amikor a londoni Királyi Zeneakadémiára járt. 2. Nyolc éves korában vették észre először a süketségét , és tizenegy évesen erősítették meg.

Mire törekedett Evelyn?

Magyarázat: Bár Evelyn süket volt, érdeklődött a zene iránt, és elhatározta, hogy tanulmányozza. ... Ron Forbes ütőhangszeres, aki észrevette Evelyn tehetségét, bátorította őt, hogy folytassa a zene iránti szenvedélyét.

Mit mond róla Ann Richlin?

Válasz: Ann Richlin, a Beethoven Funds for Deaf Children munkatársa szerint „Evelyn ragyogó inspiráció a siket gyermekek számára. ” 10. Evelyn Glennie kétszer annyit ért el, mint a legtöbb, mint a korosztálya, ütőhangszereket hozott a zenekar élére, és bebizonyította, hogy ez nagyon megindító tud lenni.

Mi a kislány összefoglalója?

A történetben volt egy Kezia nevű kislány. Apjával, anyjával és nagyanyjával él . Emellett félt az apjától, és folyamatosan próbálja elkerülni őt. Sőt, megvigasztalódott, amikor látja, hogy apja távozik a hivatalból.

Ki volt Ali Bux?

Magyarázat: Ali Bux Bismillah Khan nagybátyja volt . Bismillah már három éves korától figyelte, hogyan játssza a nagybátyja a Shehnai-t. Elbűvölte és megbabonázta, és hamarosan elkísérte a bácsit a benaras-i Visnu templomba.....