Melyik feleség lőtt nyom Adkint?

Pontszám: 4,7/5 ( 39 szavazat )

Adkins kénytelen volt feladni az egyetemi futballt, miután súlyos térdsérülést szenvedett a Louisiana Technél. Felnőttként számos súlyos sérülést is átélt, köztük második volt felesége, Julie Curtis 1994-ben. A golyó áthaladt a szívén és mindkét tüdején.

Trace Adkins első felesége lelőtte?

Adkins, akit a volt felesége szíven és tüdőn lőtt, legutóbb 1994-ben élte át harmadik válását volt feleségétől, Rhonda Forlaw-tól, de jó eséllyel ez barátságosabb lesz, mint a második. ... 38, és amikor megpróbálta lefegyverezni, mellkason lőtte - konkrétan mindkét tüdején és szívkamráján keresztül.

Mi történt Trace Adkins házasságával?

Adkins instabil házasságokban élt . Három házasság és az egykori feleségekkel folytatott jogi csaták után a „Ladies Love Country Boys” énekesnője most boldogan él negyedik feleségével, Victoria Pratt-tal. Adkins 2019 októberében feleségül vette Prattet egy ünnepségen, amelyet country-énekestársa, Blake Shelton vezetett.

Mi a Trace Adkins fizetése?

Trace Adkins nettó vagyona: Trace Adkins amerikai countryzenei művész és színész, akinek nettó vagyona 19 millió dollár . Trace Adkins lélekemelő baritonjáról és jellegzetes szövegeiről ismert.

Trace Adkins felesége az új videójában?

A május 24-én megjelent videoklipben nem más szerepel, mint Adkins felesége, Victoria Pratt színésznő , akit 2019-ben vett feleségül.

Amit Trace Adkins volt felesége mondott nekem, az el fogja pusztítani a fejét.

19 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggazdagabb country énekes?

A világ 10 leggazdagabb countryénekese
 • #10 - Brad Paisley. Nettó vagyon: 95 millió dollár. ...
 • #6 - Kenny Rogers. Nettó vagyon: 250 millió dollár. ...
 • #5 - George Strait. Nettó vagyon: 300 millió dollár. ...
 • #4 - Garth Brooks. Nettó vagyon: 330 millió dollár. ...
 • #1 - Dolly Parton. Nettó vagyon: 500 millió dollár. ...
 • Johnny Cash. Nettó vagyon: 60 millió dollár.

Ki a leggazdagabb rocksztár?

A 7 leggazdagabb rocksztár: nettó vagyon szerint rangsorolva
 1. 1 Paul McCartney – 1,2 milliárd dollár.
 2. 2 Bono – 700 millió dollár. ...
 3. 3 Jimmy Buffett – 600 millió dollár. ...
 4. 4 Bruce Springsteen – 500 millió dollár. ...
 5. 5 Elton John – 500 millió dollár. ...
 6. 6 Keith Richards – 500 millió dollár. ...
 7. 7 Mick Jagger – 500 millió dollár. ...

Ki a leggazdagabb country énekesnő?

A világ leggazdagabb countryénekesnőjeként, nettó 500 millió dollár feletti vagyonával Parton könnyen megpihenhet a babérjain – de továbbra is keményen dolgozik, évről évre új zenék kiadásán, és bebizonyítja, hogy az életkor nem más, mint egy szám. Maradjon velünk a Showbiz Cheat Sheet oldalán a legújabb szórakoztató hírekért!

Trace Adkins tegnap férjhez ment?

A countryzene sztárja, Trace Adkins és Victoria Pratt színésznő 2019. október 12-én házasodtak össze egy lélegzetelállító szertartáson, amelyet Blake Shelton tartott a louisianai New Orleansban.

Trace Adkins még mindig dohányzik?

Trace Adkins 26 éve dohányzik . De nem lesz 27. A mély hangú bókolónő felhagyott a szokásával, néhány hete egy orvosi ijesztgetés után felhagyott a dohányzással. ... 26 jó évem volt -- mindegyiket élveztem, amit elszívtam!"

Trace Adkins újraházasodott?

1997. május 11-én Trace Adkins és Rhonda Forlaw végül több mint 500 vendég előtt tett fogadalmat Nashville lenyűgöző történelmi Belle Meade kastélyában. Adkins természetesen nem hagyta, hogy az éjszaka úgy érjen véget, hogy a menyasszonya szerenádat ne adjon.

Hány éves Trace Adkins legfiatalabb lánya?

Azóta repült az idő, és Brianna most 18 éves , és már felnőtt. A „Ladies Love Country Boys” aranyos kislánya mára gyönyörű fiatal hölggyé nőtte ki magát.

Miért lőtte le Trace Adkins feleségét?

Trace Adkins Az akkori felesége, Julie Curtis lőtt 1994 februárjában. Mint meséli, azzal vádolták, hogy megszegte azt az ígéretét, hogy abbahagyja a sörivást, és testi veszekedésbe keveredtek . Fegyvert ragadott. „Azt mondtam: „Add ide a fegyvert, különben elveszem tőled, és szétverem vele a rohadt agyadat.

Trace Adkins rokonságban áll Chet Atkinsszal?

A zenei üzletágba nehéz betörni. ... Atkins nagyon népszerű név a country zenei életben. Ott van Chet Atkins és Trace Adkins , akik mindketten jól ismertek. Tehát ha egyikkel sem rokon, akkor tényleg nem fog kitűnni – legalábbis ezt mondták a lemezkiadók.

Trace Adkins veterán?

Trace Adkins soha nem szolgált a katonaságnál , de a country zenei előadó nyilatkozataiból és dalaiból egyértelműen kitűnik, hogy teljes mértékben támogatja őket, ahogy tud.

Trace Adkins még mindig iszik alkoholt?

A 2001-ben és 2014-ben eltöltött két rehabilitációs időszak után Adkins józan , és azt mondja, hogy az ivás napjai mögötte vannak. ... Az énekes elárulja, hogy számára tudatos választás az alkoholtól való távolmaradás. "Nem érzem szükségét, hogy [igyak] az iparág vagy az üzlet miatt, amiben dolgozom. Ennek semmi köze ehhez" - mondja.

Miről ismert Trace Adkins?

Trace Adkins pályafutása legnagyobb slágerei az érzelmek skáláját futották át: ő áll a countryzene egyik legszomorúbb (és legellentmondásosabb) háborús dala mögött, és ő az, aki a „badonkadonk” szót beemelte a műfaj lexikonjába. Természetesen az énekesnő 10 legjobb dallamának ez a visszaszámlálása változatos.

Trace Adkinsnak van valami cowboy-tapasztalata?

Bár leginkább a Country Music mega szupersztárjaként ismert (aki több mint 11 millió albumot adott el), Trace egyben ranch-tulajdonos is, és olyan valaki, aki nagyra értékeli a cowboyokat és azokat a készségeket, amelyeket el kell sajátítaniuk.”

Hol lesz Trace Adkins következő koncertje?

A Trace Adkins turnédátuma 2021-2022 A következő turnéjuk a Grand Rapids-i Van Andel Arénában lesz, ezt követően pedig a detroiti Little Caesars Arénában.

Ki minden idők legjobban fizetett countryénekese?

Garth Brooks nettó vagyona: 400 millió dollár Ez volt a harmadik egymást követő év, hogy Brooks kiérdemelte a legjobban fizetett énekesnő címet a country zenében. Negyedszázados karrierje során Brooks több mint 148 millió albumot adott el, így a legtöbb eladott albumon a The Beatles alá és Elvis Presley fölé került.

Mennyi Dolly Parton nettó értéke?

A Forbes becslése szerint a katalógusa, amely az összes tulajdonosa, körülbelül 150 millió dollárt ér. Újabb bölcs döntés volt, hogy belépett a vidámparkok világába. 1986-ban megpróbált elvenni néhány milliót a countrysztárként keresett millióiból, és befektetni szülővárosába.

Mennyi Dolly Parton nettó értéke 2021-ben?

Dolly Parton amerikai énekes, dalszerző, színésznő, író, vállalkozó és emberbarát. Dolly Parton nettó vagyona 650 millió dollár . Dolly Parton több mint 40 éve ír és ad elő sláger country dalokat.

Dolly Parton rokona Billy Ray Cyrusnak?

A való életben Partont Cyrus keresztanyjának is tekintik . ... csecsemőkora óta ismerem” – mondta egyszer Parton az ABC-nek. „Az apja (Billy Ray Cyrus) a barátom. És amikor megszületett, azt mondta: „Csak a keresztanyjának kell lenned”, én pedig azt mondtam: „Elfogadom.