Melyik trek in yeh jawaani hai deewani?

Pontszám: 4,2/5 ( 17 szavazat )

Ranbir Kapoor és Deepika Padukone a Yeh Jawaani Hai Deewani teljes szereplőgárdájával adrenalinlázat keltenek, miközben egy rendkívüli túrára indulnak Manaliba (errr… Gulmarg) .

Hová mentek Yeh Jawaani Hai Deewaniban?

Hegyi visszhangok: Manali A filmben szereplő egyéb helyek közé tartozik a Banjara Camps , a lélegzetelállító Gulaba terület a Rohtang-hágó közelében, a lenyűgöző Hamta-hágó és egy Naggar-i megálló. Szeretnél tudni egy titkot? A hófödte csúcsok egy része Manaliként a filmben valójában Gulmarg Kasmírban.

A Yeh Jawaani Hai Deewani egy flop?

Flop - Nettó 60 cr alatt . Katasztrófa - 50 kr nettó alatt. AddaToday Prediction (Profits & Box Office) – Yeh Jawaani Hai Deewaninak körülbelül nettó 85-90 cr-t kell gyűjtenie élettartama alatt.

A Yeh Jawaani Hai Deewani igaz történeten alapul?

Bárki, aki Ranbir Kapoor vagy Deepika Padukone rajongó (hm, ki nem?), az biztosan megnézte a Yeh Jawaani Hai Deewani című filmet, amelyet Ayan Mukerji rendezett 2013-ban. ... A Yeh Jawaani... esküvői sorozata valójában egy nagyon valóságos és a filmben látottaktól nagyon eltérő esküvőn alapul .

Mi a munkája Ranbir Kapoornak Yeh Jawaani Hai Deewaniban?

Mint mindannyian tudjuk, Ranbir Kapoor egy törekvő utazási fotós szerepét írta le a Yeh Jawaani Hai Deewani című filmben.

"Yeh Jawani Hai Deewani" utazás | EP 02 | Kho Gaye Hum Kaha!! | Ghumakkad bandája | Jalori-hágó

17 kapcsolódó kérdés található

Ranbir Kapoor flop?

Ranbir Kapoor tehetséges színész, és annak ellenére, hogy sok bukást adott, még mindig túléli a szakmát, sok okból . Néhány filmben gyönyörűen alakította a szerepeit, míg néhány filmben mindannyiunkat teljesen csalódottan hagyott.

Yeh Jawaani Hai Deewani megtalálható a Netflixen?

Sajnáljuk, a Yeh Jawaani Hai Deewani nem érhető el az amerikai Netflixen , de az Egyesült Államokban azonnal feloldhatod, és elkezdheted nézni! Néhány egyszerű lépéssel megváltoztathatja Netflix régióját egy olyan országra, mint India, és elkezdheti nézni az indiai Netflixet, amely magában foglalja a Yeh Jawaani Hai Deewanit is.

Nyuszi és Naina együtt végez?

Nyuszi elhagyja Udaipurt Aditi nászéjszakáján, Naina pedig újra összetörik a szívét. ... Naina tétovázik és okoskodni próbál vele. De Bunny meggyőzi, hogy vele akarja megélni az álmát. Ezért a történet azzal ér véget, hogy Naina és Bunny együtt vannak .

Hol készült az esküvői jelenet Yeh Jawaani Hai Deewaniban?

Udaipur : Az a hely, ahol Kalki Koechlin esküvőjét a „Yeh Jawani Hai Deewani”-ban forgatták.

Bachna Ae Haseeno ütés vagy flop?

A Bachna Ae Haseeno slágernek bizonyult a pénztáraknál, Kapoor karrierjének első slágere lett, és az év nyolcadik legtöbb bevételt hozó filmje lett.

Sanju ütés vagy flop?

Sanju Hit or Flop: Ha Sanju 200-250 crore-t keresett, akkor Sanjut Hit-nek neveztük. A film világszerte bruttó 585,85 koronát gyűjtött be. szóval a végső Verdict Sanju egy mindenkori kasszasiker film .

Roy ütés vagy flop?

A film annak ellenére, hogy tonnányi ütést ért el, ami valahogy sikerült is neki a hosszabb ideig tartó moziban, 100 cr-s flopnak számított. Roy távolról sem tűnik közelebb az elit klubhoz.

Ranbir Kapoor sztár?

Az ország egyik legbefolyásosabb filmes családjában született Ranbir Kapoor ma 39 éves. A nagyon kedvelt sztár , Ranbir kényelmesen kiegyensúlyozott reklám- és karakterorientált mozival rendelkezik.

Miért nincs Ranbir Kapoor az Instagramon?

A színész elérhetővé tette magát a közösségi médiában, hogy népszerűsítsen egy általa támogatott márkát, de miután a kampány véget ért, az online jelenléte is eltűnt... vagy mégis? A Rajeev Masandnak adott interjújában Ranbir elárulta, hogy titokban a népszerű fotómegosztó alkalmazáson - az Instagramon - van.

Tamasha ütés vagy flop?

BO ítélet: Flop .

Rocket Singh eltalálja vagy flop?

Újdelhi: Ranbir Kapoor 2009-es filmje, a Rocket Singh: Az év értékesítője a kritikusok elismerését kapta, de csúnyán megbukott a pénztáraknál.

A Rockstar valós történet?

Ranbir Kapoor játssza a Rockstar férfi főszerepét, akivel korábban az Eros International dolgozott együtt az Anjaana Anjaani-n. Jordan szerepe lazán Imtiaz Ali Jat barátján alapul , aki egy kis Pitam Pura településen élt.

Mennyi a Deepika Padukone nettó értéke?

Duff & Phelps márkaértékét 102,5 millió USD -ra becsülte 2018-ban, ami a második legmagasabb az indiai hírességek közül. 2020-ban ő lett az első indiai színész, aki a Louis Vuitton divatcégnek kampányolt.

Lesz YJHD 2?

Deepika és Ranbir mellett Yeh Jawaani Hai Deewani játszott még Aditya Roy Kapurt és Kalki Koechlint is. Hogy mindannyian egyesülnek-e a folytatáshoz, az még nem látható , de nem igazán lesz megfelelő folytatás vagy újraegyesülés, és egyikük hiányzik.

Hol lőtték le Balam Picchkarit?

Ilahi. Az Ilahi az első dal a filmben az időközönként. Bunny utazási operatőr lett, aki a Fox Travellerrel dolgozik. Ez a Párizsban és Lyonban forgatott gyönyörű dal egy teljes turisztikai montázst állít össze a francia városok ételeiről, utcáiról, kultúrájáról, luxuscikkeiről, nőkről és mindenféle szépségről.