Mely üzletek fogadnak el eldon square utalványt?

Pontszám: 4,9/5 ( 1 szavazat )

Az Eldon Square egy bevásárlóközpont az angliai Newcastle upon Tyne városában. 1976-ban nyílt meg, és az Old Eldon Square helyén épült, amely a Georgian Newcastle híres része, amelyet John Dobson tervezett 1824 körül.

Továbbra is felhasználhatja az INTU Eldon Square utalványokat?

Az Intu Eldon Square Ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes, a meglévő kártyák pedig továbbra is elkölthetők az intu Eldon Square üzleteiben a kártya lejárati dátumáig. ... Ez a folyamat teljesen független az intutól, és továbbra is meg fog történni, függetlenül az intu tulajdonjogától vagy ellenőrzésétől.

Felhasználhatja az INTU Eldon Square utalványokat a Metrocentre-ban?

Az Eldon Square vásárlóit megnyugtatták, hogy az intu ajándékkártyákat a mai hír ellenére továbbra is használhatják bevásárlóközpontjaikban . A kártyák védettek, így senki sem veszít.

Hol költhetem el az intu kuponokat?

Az intu Ajándékkártyák bármely részt vevő kiskereskedőnél beválthatók, amely elfogadja a Mastercard-ot az Egyesült Királyság összes intu bevásárlóközpontjában . Ez azt jelenti, hogy az intu ajándékkártyákat több mint 2000 üzletben, étteremben és szabadidős létesítményben használhatja fel.

Továbbra is elkölthetem az intu utalványaimat?

Az Intu ajándékkártyákért felelős cég egy frissítést is kiadott, amely megerősíti, hogy minden központ továbbra is elfogadja az utalványokat és az ajándékkártyákat.

Newcastle bevásárlóutca ||Eldon Square ||Grainger Market ||Központi pályaudvar ||Rabin vlogok

18 kapcsolódó kérdés található

Továbbra is használhatja az intu utalványokat a Trafford Centre-ben?

Az ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes, a meglévő intu ajándékkártyák pedig továbbra is felhasználhatók a Trafford Center üzleteiben a kártya lejárati dátumáig . ... Ez a folyamat teljesen független az intutól, és továbbra is meg fog történni, függetlenül az intu tulajdonjogától vagy ellenőrzésétől.

Továbbra is használhatja az intu utalványokat a Lakeside-nál?

20.10.26-tól a központ már nem lesz az intu része, helyette Savills irányítja majd. Ha rendelkezik Lakeside Ajándékkártyával, az a vásárlástól számított egy évig érvényes, és a meglévő kártyákat továbbra is elköltheti a résztvevő Lakeside üzletekben a kártya lejárati dátumáig .

Hogyan aktiválhatom INTU-ajándékkártyámat?

Az ajándékutalvány aktiválása Egyszerűen írja be az ajándékutalványra nyomtatott 16 jegyű számot és az aktiválási kódot, amely a Rendelés kiszállítva e-mailben található (erről érdeklődjön a vásárlónál), majd kattintson az alábbi "aktiválás" gombra az aktuális egyenleg és kivonat megjelenítéséhez. .

Mi lesz az INTU ajándékutalványommal?

Meglévő intu ajándékkártyáit továbbra is elköltheti a Metrocentre résztvevő üzleteiben, amíg el nem éri a kártyáján szereplő lejárati időt . ... Az EML napi rendszerességgel számol el a Mastercarddal az ajándékkártyákon végrehajtott összes tranzakcióért.

Meddig érvényes az INTU ajándékkártya?

Az Ajándékkártya és annak egyenlege a vásárlás napjától (illetve interneten vásárolt Ajándékkártyák esetén attól a naptól számítva, amikor az Ön rendelése ellenértékét elfogadjuk) tizenkét hónapig érvényes. Ajándékutalványa a vásárlástól számított tizenkét hónap elteltével megszűnik.

Az INTU tulajdona a metróközpont?

Az Intu Metrocentre -t a londoni székhelyű ingatlanfejlesztő, a Sovereign Centros vásárolta meg , mivel a korábbi bérbeadó, Intu vagyonát továbbra is tehermentesíti. ... A cég azt mondta, hogy „új életet juttat” a Metrocentre-ba, és potenciálisan akár 25 millió fontot is rendelkezésre bocsátana a helyszín jövőbeli beruházásaira.

Felhasználhatom a Trafford Center utalványokat online?

Sajnos az ajándékutalványokat jelenleg csak az üzletben tudod elkölteni. Az online használatuk lehetősége azonban zseniális ötlet, és minden bizonnyal olyan dolog, amit a jövőben is megvizsgálnánk. Ha ezt szeretné követni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a 0161 749 1720 telefonszámon.

Honnan tudhatom meg, hogy mennyi van egy utalványon?

Adja át az ajándékutalványt egy ügyfélszolgálati képviselőnek vagy egy pénztárosnak, és kérdezze meg, hogy ellenőrizhetik-e az ajándékutalvány egyenlegét. Általában be tudják olvasni a kártyát, és meg tudják mondani, mi az egyenleg. Az ajándékutalvány felhasználása után nézze meg a nyugta alját.

Meddig érvényesek a fenwicks ajándékkártyák?

Az ajándékutalványok a vásárlástól számított két évig érvényesek – kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajándékutalványok vissza nem téríthetők, vissza nem téríthetők.

Az INTU Honoring ajándékkártyák?

Ha még mindig rendelkezik intu Merry Hill ajándékkártyával, az a vásárlástól számított egy évig érvényes, és a meglévő kártyákat továbbra is tiszteletben tartjuk , és továbbra is elköltheti a Merry Hill üzleteiben a kártya lejárati dátumáig.

Használhatsz online tóparti ajándékkártyát?

Lakeside Joondalup Ajándékkártya beváltható a központ minden eft-ot elfogadó üzletében. A Lakeside Joondalup Ajándékkártyák 10 és 250 dollár között tetszőleges összeggel feltölthetők online vásárlás esetén, 10 és 1000 dollár között pedig a központban, és a kiállítás dátumától számított 3 évig érvényesek (ha 2018. április 1-jétől vásárolták).

Honnan tudhatom, hogy az ajándékutalványom aktiválva van?

Ha az ajándékutalvány aktiválást igényel, általában egy fehér matrica vagy más, jól látható jelző található az előlapon, amely ezt jelzi . Ezek a matricák általában egy ingyenesen hívható telefonszámot vagy egy weboldal hivatkozást tartalmaznak, amelyet a kártya aktiválásához kell használni.

Mi az a Flexecash?

A flexecash egy előre fizetett kártyaplatform, amely lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy egyenlegüket különféle nagy utcai bevásárlóhelyeken költsék el .

Használhatom a szerelem vásárlási kártyámat online a Bootsnál?

Days Áruház, M&S*, Matalan*, New Look, Peacocks, River Island, Schuh, Schuh Kids, Shoe Zone, Slaters Menswear, TJ Hughes, TK Maxx. Toys Gift Card: Argos, Boots*, Halfords*, The Entertainer, The Original Factory Shop, TJ Hughes, Wilko*.

Meg tudod nézni a Debenhams ajándékkártya egyenlegét?

Az ajándékkártyák egyenlege az üzletben ellenőrizhető. online a debenhams.com oldalon vagy a 0844 800 9091 telefonszámon (csak az Egyesült Királyságban).

Mikor zárnak be az üzletek Trafford Centre területén?

A Trafford Center hétfőn 10 és 21 óra között tart nyitva. A központ hétfőtől szombatig ugyanazokat az órákat követi, vasárnap déltől 18 óráig tart nyitva. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az órák az üzletekre vonatkoznak, mivel a beltéri éttermek még nem nyithatnak ki, bár néhányan elvihetőek.

Melyik a legnagyobb bevásárlóközpont az Egyesült Királyságban?

2018-tól a brit Intu ingatlanbefektetési tröszt az Egyesült Királyság legnagyobb bevásárlóközpontjaival büszkélkedhet, a csoport északkelet-angliai Gateshead-i Metrocentre pedig a legnagyobb kiskereskedelmi területtel rendelkezik, amint ez a statisztika is látható.

A Metrocentre Európa legnagyobb bevásárlóközpontja?

1. A Metrocentre Európa legnagyobb bevásárlóközpontja 2 093 000 négyzetméterével .

Kié most az Eldon Square?

A központ tulajdonosa az Intu egyik vállalata, az Intu Debenture plc (60%) és a Newcastle-i városi tanács (40%) marad.